رفتن به مطلب

عجیب ترین و چندش آورترین غذاهای سراسر دنیا+تصاویر


saba mn

ارسال های توصیه شده

[h=2]فقط فحش ندید ........................به من چه اونا میخورن

:ws3::whistle:[/h]

 

 

مجموعه ای از عجیب ترین غذاهای دنیا را در ادامه ببینید.

به گزارش خبرنگار

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
هر کسی در ذهن خود فهرستی از کارهایی را می پرورد که آرزو دارد قبل از فرا رسیدن زمان مرگ، حداقل یکبار آنها را تجربه کند. اما آیا تا به حال درباره چشیدن طعم غذاهای عجیب هم فکر کرده اید؟ غذاهایی که بعضا عجیب، جالب و یا چندش آورند. در ادامه با غذاهایی آشنا می شوید که از عجیب ترین ها در نوع خود محسوب می شوند.

 

عنکبوت سرخ شده، کامبوج

 

مشخص نیست که مردم بومی از چه زمان این غذا را در فهرست غذایی خود اضافه کردند اما احتمال می رود زمان شروع آن به دوران حکمرانی خِمر های سرخ که مواد غذایی بسیار کمیاب بود، باز می گردد. امروزه عنکبوت ها را در مزارع درون حفره های زیرزمینی پرورش می دهند و بیشتر متقاضیان آن گردشگرانند.

درباره خود غذا باید گفت ظاهرا بافت آن نرم است و مزه ای شبیه مرغ دارد. گفته می شود سر آن بهترین قسمت و پاها بسیار تُردند. هرچند خودن شکم آن به دلیل وجود امحا و احشا و تخم توصیه نمی شود، اما برخی آن را هم بسیار لذیذ می دانند.

 

3575045_953.jpg

 

بالوت یا تخم مرغ بارور شده، فیلیپین و آسیای شرقی

در واقع این غذا با تخم اردک درست می شود بدین طریق که قبل از دفن کردن تخم ها، اول آن ها را می جوشانند. البته بخشی از جنین تکامل نیافته اردک باید درون تخم وجود داشته باشد. طبق اعتقادات بومیان جنین دارای پروتئین فراوان و برای تقویت قوای جنسی بسیار موثر است.

 

3575033_341.jpg

 

3575042_997.jpg

 

چشم ماهی تُن، ژاپن

سرآشپزهای ژاپنی چشم ماهی تُن را با سیر و سویا سس طبخ می کنند. گوشت چشم بسیار زیاد است و عدسی چشم بعد از پخت بسیار ترد می شود. مزیت خاصی در مصرف این غذا وجود ندارد و شاید فقط بتوان به وجود پروتئین آن اشاره کرد هرچند خود گوشت ماهی تُن هم به داشتن پروتئین بسیار معروف است.

 

3575057_105.jpg

 

 

حشره ویچتی، استرالیا

این وعده غذایی به صورت زنده خورده می شود ! ابتدا سر جانور را می برند و با فشار دست شکمش را خالی کرده و سپس بدن نیمه جان کرم را که هنوز لول می خورد و طعم تخم مرغ می دهد، می خورند !!

 

3575059_486.jpg

 

کرم سرخ شده، مکزیک

مکزیکی ها از قدیم الایام به خوردن کرم و حشرات معروفند و امروزه حتی در معروف ترین رستوران های این کشور به فروش می رسد. اکثرا آن را سرخ می کنند که البته طعم گوشت قرمز می دهد.

3575037_701.jpg

 

3575051_274.jpg

 

سوپ لانه پرنده، چین

دهه هاست که این سوپ در چین طرفدار دارد. برخلاف اسمش هیچ چوب و خاشاکی در آن وجود ندارد. در حقیقت رشته این سوپ از بزاق سفت شده پرستو درست می شود. این پرنده بزاق دهان خود را به صورت رشته رشته در کنار علف های دریایی قرار می دهد که قبلا نیمه هضم کرده است. گفته می شود این سوپ که طعم خاصی هم ندارد به تقویت قوای جنسی کمک می کند.

 

3575083_712.jpg

 

 

3575084_103.jpg

 

پنیر کاسو مارزو ماگت، ساردینیا

دستور پخت این پنیر خوشمزه سنتی صدها سال قدمت دارد. مثل هر پنیر دیگری از شیر، مخصوصا شیر گوسفند تهیه می شود. تفاوت آن با دیگر پنیر ها در آنجاست که اجازه می دهند فرایند تخمیر کامل شده و سپس شروع به تجزیه و فساد کند تا زمانی که پر از لارو شود ! این لارو ها پنیر را می خورند و از آن چربی هضم شده تولید می کنند که طعم خاصی به پنیر می دهد. اما چون معمولا این لارو ها تا 6 اینچ بالا می پرند، تا زمان مرگ تمام این موجودات به پنیر دست نمی زنند.

 

3575043_952.jpg

 

حشرات زنده، لائوس ، آسیا

این رژیم سنتی به صورت خام و به همراه ترکیب چسبناکی از برنج و گوشت یا ماهی استفاده می شود. جالب است بدانید سازمان غذا و کشاورزی لائوس در سال 2010 حدود 475،000 دلار برای توسعه ، تقویت، برداشت و مصرف حشرات اختصاص داد.

 

3575060_549.jpg

 

دانه های قهوه کوپی لاواک، اندونزی

به نظر کمی عجیب می آید اما زمانی که یک گربه آسیایی به نام پلام سیوت دانه قهوه را به خاطر گوشتش می خورد و بعد دفع می کند، دانه های قهوه کوپی لاواک درست می شوند !! در واقع آنزیم های پروتئولیتیک گربه، در دانه این میوه خیس می خورند که باعث کم شدن پپتید ها و آزاد شدن آمینو اسید های بیشتر و طعم لذیذتر آن می شود.

 

3575034_484.jpg

 

3575050_382.jpg

 

بال کوسه ، چین

از چند صد سال پیش، از زمان سلسله پادشاهی مینگ، تاکنون این سوپ محبوب مردم چین بوده است و به قولی برای تقویت قوای جنسی بسیار مفید است. این غذا ، غذایی است لوکس و از این رو معمولا در مجالس عروسی ارائه می شود. پخت این غذا نشان دهنده ثروت، قدرت،شان اجتماعی و افتخار هر سرآشپزی است.

 

3575061_617.jpg

 

 

3575044_162.jpg

 

قهوه عاج سیاه، تایلند

برای تهیه این قهوه ابتدا فیل گوشت اطراف این میوه را می خورد ، بیشتر پروتئین موجود در دانه را هضم و دانه را از سیستم گوارش خود دفع می کند. این دانه ها از مدفوع فیل بازیابی و فرآوری می شود! این قهوه گران ترین قهوه دنیاست و هر کیلوی آن 1100 دلار و در برخی هتل ها هر فنجان آن 50 دلار به فروش می رسد !

 

3575063_579.jpg

 

3575062_544.jpg

 

شیوکارا، ژاپن

این غذا مخلوطی از موجودات دریایی است. در واقع ترکیبی است از امحا و احشا موجودات دریایی به صورت خام به اضافه 10 درصد نمک و 30 درصد برنج مالت. در نهایت نیز یک ماه به ان فرصت می دهند تا تخمیر شود . نتیجه کار هم مزه بسیار تندی است که هر کسی تحمل خوردنش را ندارد.

 

3575049_739.jpg

 

سوسیس خونی یا پودینگ سیاه ! بریتانیا، ایرلند، سوئد

این غذا را می توان به صورت سرد هم خورد چرا که قبلا در طی فرایند تولید پخته شده است. اکثرا یا آن را سرخ می کنند یا کباب. سوسیس خونی ترکیبی از خون خوک، شوربا و پیاز است و علی رغم طعم تند آن برای وعده صبحانه مصرف می شود.

 

3575073_992.jpg

 

 

تخم مرغ صد ساله، چین

نه صد سال بلکه چند هفته تا چند ماه، تخم مرغ یا غاز را در مخلوطی از خاکستر ، نمک ، گِل و آهک نگهداری می کنند تا به حد تخمیر مورد نظر برسد. طعم نهایی آن چیزی بین سولفور و آمونیاک است و در واقع با افزایش سطح PH تخم مرغ در طی فرایند تخمیر ، طعم آن به کلی عوض می شود. هرچند بافت ژله ای قهوه ای رنگ آن، که زمانی سفید بود، اصلا طعم خاصی ندارد.

 

3575041_997.jpg

 

اختاپوس زنده، کره

برای تهیه این غذا ابتدا اختاپوس را به صورت زنده به چند قسمت تقسیم کرده ، روی آن روغن کنجد می ریزند و بلافاصله برای خوردن به روی میز می آورند !! از آن جایی که این غذا هنوز زنده است خوردنش بسیار خطرناک است زیرا احتمال دارد به دیواره گلو بچسبد و باعث خفگی شود.

 

3575039_550.jpg

 

بوندوگی، کرم ابریشم، کره

بخار پز و آبپز آن ، جز غذاهای خیابانی محبوب در کره است. در واقع این غذا در طی جنگ کره و دوران قحطی آن زمان بسیار محبوب شد. طعم آن مثل پوست مرطوب درخت است و سرخ کرده آن مزه چوب سوخته می دهد !!

 

3575047_257.jpg

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آقا این فرق داره!!!

اون غذاهایی قبلی مخلوط کردن هچل هفت بود !! اینا تکلیفشون روشنه

اما خوندن خبر مخلوط کردن سیرابی با فسنجون و خوردنش با سس مایونز اونم دقیقا زمانی که داری از خوردن کبابت لذت میبری حال آدمو میگیره :icon_pf (34):(چقدر خ داشت تو جمله نفسم بند اومد:ws28:)

آسیای شرقی کلا همینن

کار کار استکبار جهانیه !!:ws28:

لینک به دیدگاه
آقا این فرق داره!!!

اون غذاهایی قبلی مخلوط کردن هچل هفت بود !! اینا تکلیفشون روشنه

اما خوندن خبر مخلوط کردن سیرابی با فسنجون و خوردنش با سس مایونز اونم دقیقا زمانی که داری از خوردن کبابت لذت میبری حال آدمو میگیره :icon_pf (34):(چقدر خ داشت تو جمله نفسم بند اومد:ws28:)

آسیای شرقی کلا همینن

کار کار استکبار جهانیه !!:ws28:

حالا که خیلی مشتاقی از همونا میفرستم

معلوم خوشت اومده:ws3:

لینک به دیدگاه

من چرا نمیتونم نقل قول بگیرم؟:ا

 

خب میگو و خیلی غذاهایی که میخوریمم همین حسو میده ، مث خوردن ملخ، مارمولک نخوردی؟ fxsug7rwvcr2pk5nr0s.gif

لینک به دیدگاه

مرررسییی از پستی که گذاشتی...

برای اینکه راحت باشم، این-ا رو این-جوری شماره زدم...

01--عنکبوت سرخ شده، کامبوج

02--بالوت یا تخم مرغ بارور شده، فیلیپین و آسیای شرقی

03--چشم ماهی تُن، ژاپن

04--حشره ویچتی، استرالیا

05--کرم سرخ شده، مکزیک

06--سوپ لانه پرنده، چین

07--پنیر کاسو مارزو ماگت، ساردینیا

08--حشرات زنده، لائوس ، آسیا

09--دانه های قهوه کوپی لاواک، اندونزی

10--بال کوسه ، چین

11--قهوه عاج سیاه، تایلند

12--شیوکارا، ژاپن

13--سوسیس خونی یا پودینگ سیاه ! بریتانیا، ایرلند، سوئد

14--تخم مرغ صد ساله، چین

15--اختاپوس زنده، کره

16--بوندوگی، کرم ابریشم، کره

-----

21--کله پاچه

22--عسل و موم-ش

23--شیر

24--تخم مرغ

-----

نظر شخصی-ه من:

1، 4، 5، 8، 15، 16: نمیتونم اصصن بهشون فک کنم... ایییی.....

2، 3: شبیه 21 هستن، ولی 2 یه کم حال-به-هم-زن-تر-ه.....

6: یاد 22 افتادم و دوست دارم تستش کنم...

12، 13: یه چیزی تو مایه ی سیرابی ایناس و البته حال-به-هم-زن....

7، 9، 10، 11، 14: با 22 و 23 و 24 زیاد فرقی ندارن...

-----

ولی جدا دوست دارم 6-و تست کنم اقلن یه بار

لینک به دیدگاه
من چرا نمیتونم نقل قول بگیرم؟:ا

 

خب میگو و خیلی غذاهایی که میخوریمم همین حسو میده ، مث خوردن ملخ، مارمولک نخوردی؟ fxsug7rwvcr2pk5nr0s.gif

 

کاملا موافقم باهات...

لینک به دیدگاه

من متن رو با دقت خوندم و عکس ها رو با وضوح دیدم :icon_pf (34):

حسی که الان دارم ؟؟؟

دل و رودم داره میاد دهنم :84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i

 

از همه عاقلانه ترش باله ی کوسه بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...