Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ [h=1]خودکشی کودک ۱۰ ساله اشنویه ای بخاطر نداشتن پول کافی برای هدیه به مدرسه[/h] در محله تاچین آباد شهرستان اشنویه هاوری قادر شوان دانش آموز کلاس چهارم ابتدایی خود را آویزان کرده و دار فانی را وداع گفت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هاوری که چند روزی بود از طرف مدرسه بخاطر تاخیر در آوردن کمک به مدرسه تحقیر میشد و خانواده ی کارگرش حاضر و قادر به پرداخت مبلغی بیش از ۵۰۰۰ تومن نبودند تا اینکه هفته قبل هنگامی که پدر و مادرش او را برای مدرسه بیدار کردند و خود نیز به کارگری ( چیدن سیب) رفتند و ۵۰۰۰ تومان هم به پسرشان دادند که به مدرسه ببرد ولی هاوری گفت که اگر مبلغ بالاتری به او ندهند او تحقیر خواهد شد و به مدرسه نخواهد رفت و حتی تهدید کرده که خودش را خواهد کشت… و سر انجام بعد از دو ساعت یکی از همسایه ها به خواست مادر هاوری، به خانه آنها میرود تا مطمئن شوند او به مدرسه رفته است ولی وقتی وارد خانه میشود جسد پسر ده ساله ای را میبیند که به لوله گاز آویزان شده است… ڕۆحت شاد هاوڕێ گیان… منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ تاسف تاسف تاسف ملکتی که بیشترنی منابع طبیعی رو داره مردمش در این وضعیت هستن تاسف برای مملکتی که همه چیز رو به سخره میگیرن. همسایشون رو به خاطر نداشتن پول مسخره میکنن برای مدیرانی که با وجود آگاهی از وضعیت دانش آموزان اونهارو برای کمک به مدرسه تحت فشار میذرن تاسف برای مملکتی که حکومتش پولی که بایدبرای مملکتش خرج کنه رو برای کشورهای دیگه صرف میکنه. تاسف برای مملکتی که عنوان میکنه آموزش رایگان هستش اما از طریق مدارس برای اخذ پول از خانواده ها کودکان رو تحت فشار قرار میدن. 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ عزییزززم ... این بچه باید بزرگ می شد و یه روز در این نزدیکی ها می شد یه تکیه گاه برای مملکتش... ول حیف 6 لینک به دیدگاه
مهشید رازدار مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ خب پدرو مادره نداشت... چه توقعی دارن این بچه ها....؟ بیچاره پدرو مادره.... و متاسفیم برای مملکت خودمون برن حالا هی به لبنان و فلسطین کمک کنن.. تاسف تاسف لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام مدرسه شین آباد ، وحالا این و بازهم خواهدبود چه جالب است این زمانه وقتی پسر آیت الله توخیابان تهران ویراج می دهد،چه جالبه وقتی مداحی هفتیرکشی می کنه - کسانی دراثرنداشتن پول وامکانات میمیرند. فکرشوبکن خنددمی گیره .ولی ازاین نوع ببینید من نمی خوام این حرکت راتوجیح کنم کاریست اشتباه ولی همین مشکلی که برای ما بزرکها کوچیکه برای اون کودک یک مشکل بزرگه . یک لحظه خودتون راجای اون بزارید تحقیر خوردکردن شخصیت اونم به احتمال 99 درصدجلوی جمع ..........توی اون لحظه می خوای آب بشی. ودوباره اتفاق می افتدوبازهم دوباره ......... ما ملتی فراموش کاریم زودیادمون میره ، باچهارتا جمله وطن پرستانه گول می خوریم . ازاین عرقهای ملی زیاد حرف زدم موفق باشید. 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ همه با هم یار دبستانی من با من و همراه منی....... 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ چقدر ناراحت کننده...عمق فاجعه.... من اگر مسئول بودم و تو کشورم این اتفاق میفتاد و خبر دار میشدم از شدت شرم میمردم رو میخواد راس راس راه رفتن 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ حالا اون مسئولین و معلمها و اون عده از بچه ها شب راحت سر به بالشت میذارند و میخوابند ؟ روزها راحت زندگی میکنند ؟! اول لعنت به اون عده افرادی که کارشون تحقیر و تمسخر باقیه هست .. بعدم به این زندگی امن در این نقطه زمین .. هر سال کلی بچه بخاطر نداشتن پول وامکانات در این سرزمین گل و بلبل تحقیر میشوند. از زمان جنگ و قحطی و شیرینی گرفتن بابای مدرسه برای دادن کارنامه رتبه اول دانش آموز تا کمکهای مدرسه ای .. از قبل بوده تا بعدم هست .. خدا به فریاد دل پدر و مادرش برسه . 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ خدا بیامرزه کاش می شد، سیستم جامع تربیتی برا بچه ها گذاشت. 8 لینک به دیدگاه
مهشید رازدار مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ کاش کشورمون ایران عوض میشد تو هر زمینه ای ادم میشد.. کاش ایران درست حسابی میشد.. خیلی کاش های مردم براورده میشد.. ای کاش ادما بیشتر از هرچیز بفهمن ثانیه به ثانیه عمر ادما ارزشمنده.. حتی این طفل.. بخاطرآبروش.. بخاطر اینکه جلوی همسن و سالاش کوچیک نشه.. دست به چه کاری میزنه.. و چقدر تاسف باره .. بخدا باید مدیر اون مدرسه و اون کسی که باعث خوردشدن اون بچه شده رو.. و اون بالاتری ها رو مجازات کنن.. ادم غمگین میشه.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده