Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ نرمافزارهای ارتباطی مانند وایبر، واتسآپ، لاین و تلگرام نه فقط با استقبال جوانان ایرانی رو به رو شده بلکه حتی کسانی را که به طور معمول با دنیای دیجیتال بیگانه بودند، مانند افراد مسن یا سالخورده را هم مجذوب خود کرده است. علی جنتی، وزیر ارشاد ایران چند ماه پیش گفته بود که حدود ده میلیون ایرانی از وایبر استفاده میکنند. آلکسا، یک سرویس بررسی دادههای آماری میگوید که ایرانیان بیشترین استفاده کننده از وایبر هستند و ۱۷ درصد کل کاربران وایبر در سراسر جهان از ایران هستند. آیا شما و نزدیکانتان از این نرم افزارهای ارتباطی استفاده میکنید؟ به نظر شما چقدر استفاده از این ابزارها در زندگی روزمره ضروری است؟ فکر میکنید برای افرادی که آشنایی کمی با ابزارهای دیجیتال دارند، استفاده از این نرمافزارها ممکن است چه مشکلاتی ایجاد کند؟ ارتباط مجانی و آسان با اعضای خانواده و دوستان، به ویژه برای افرادی که دور از هم هستند، تبلیغات و اطلاع رسانی و پخش جوک و شوخی از متداول ترین استفاده های ایرانیان از نرم افزارهای ارتباطی روی موبایلهایشان است. روزنامه شهروند به تازگی از پزشکانی گزارش داده است که از طریق وایبر نوار قلب، جواب آزمایش، عکس رادیولوژی، و حتی اسکن بیماران را مشاهده میکنند و برای بیمار وایبری نسخه مینویسند. البته دست به دست شدن انواع شایعات، تصویرهای غیر اخلاقی و حتی توهین و ایجاد مزاحمت هم از نمونه مشکلاتی است که کاربران در فضای این این نرم افزارها با آن رو به رو میشوند. شما از این نرم افزارهای ارتباطی بیشتر به چه منظوری استفاده میکنید؟ استفاده از این نرم افزارها چقدر باعث تسهیل کارهای روزمره و چقدر باعث اتلاف وقت شما میشود؟ لطفا شرکت کنیدونظرخودرابنویسید. 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ ما عضو گروهای جوک هستیم و هی جوک میخونیمبیست و چهار ساعته توشیم نصف شبا هم بیدار میشیم پیامونو چک میکنیم 5 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ تو هیچکدوم عضو نیستم! خوش به حالت 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ تلگرام روزی 4ساعت شاید کمتر بعضی وقتا کمتر یا اصا نمیرم تلگرام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ خوش بحال خودم که هیچکدام ازاینهاراندارم .......... یجابودم یکی ازدوستان تارسیدشروع کرد هی باانگشت زدن بالاوپایین...بهش گفتم اگر یکباردیگه جلوی من بااین بازی کنی میندازمش توخیابون بروزیرماشین بردار. 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ خوش بحال خودم که هیچکدام ازاینهاراندارم .......... یجابودم یکی ازدوستان تارسیدشروع کرد هی باانگشت زدن بالاوپایین...بهش گفتم اگر یکباردیگه جلوی من بااین بازی کنی میندازمش توخیابون بروزیرماشین بردار. البته اگه درست استفاده بشن واقعا مفیدن ولی حیف حیف که ما فرهنگ استفاده ازش رو نداریم مثل خیلی چیزای دیگه/ متاسفانه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ البته اگه درست استفاده بشن واقعا مفیدنولی حیف حیف که ما فرهنگ استفاده ازش رو نداریم مثل خیلی چیزای دیگه/ متاسفانه دقیقادرست میگید"فرهنگ" قبلاکه چت یاهو بود بعضی وقتهاباخودم فکرمی کردم اینهاصرفا برای مسخره بازیه!؟ وایبرو .... هم تکنولوژی که می شه اززش خوب استفاده کرد یابد!ولی انگارمابدراانتخاب کردیم مثل ویدیو یکزمانی فیلم ویدیو هرکه می دید اینجوری نگاهت میکرد ولی کم کم فهمیدیم اینجوری نیست یاتلوزیون ! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ واتس آپ دارم . مداوم بهش سر میزنم. طبیعیه تو چندتا گروه عضو هستم . با عناوین مختلف ولی خودم سعی میکنم تا اونجایی که میشه چت بیخودی نکنم یا مطلبهای بدرد نخور نذارم. ولی خب بعضیها واقعا فرهنگ استفاده از تکنولوژی رو ندارند. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ صنعت تلگرام (که خرید و فروش ماشین الات و یه گروه خانوادگی فامیلهای دور در حد یه چک عادی بیشتر انفرادی در حد رد و بدل کردن اطلاعات و نقشه و اطلاع رسانی زیاد طرف دار گروه های بیخود نیستم استفاده خوبی میکنم از ایمیل بهتره 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ وایبر دکوریه فقط واسه تماس تصویری که از وقتی imo رو دارم اونو ول کردم تلگرام هستم چون امکاناتش بیشتر :hapydancsmil: واتس هم واسه کسایی که تلگرام ندارن کلا همیشه انلاینم اگه کسی پبام داد ج بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ نمیشه گفت چقدر زمان.. معمولا خیلی کم، کلا واتساپ و وایبر را بخاطر ارتباط بایکی دوتا از دوستام که ازشون دورم و بخاطر مشغله فرصت دیدن و تماس تلفنی نداریم استفاده میکنم ویا موقعی مسافرت هستم واسه خانوادم عکس میفرستم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده