رفتن به مطلب

خسته نباشید به دوتا از مدیرای خلاق قدیمی

Mohammad Aref

ارسال های توصیه شده

دوتا از مدیرای خوب و قدیمی انجمن متأسفانه امروز بازنشسته شدن.

hasti1988 (مدیر تالار مهندسی صنایع): یکی از خلاق ترین کاربرای نواندیشان که تاپیک های خوبش رو به خصوص تو تالار مهندسی صنایع دیدیم. کسی که زحمات زیادی رو توی این تالار کشید و تاپیکای معروف طوفان فکریش از پرطرفدارترین و پربارترین تاپیکای انجمن بوده که جا داره همینجا بابت همه زحماتش یه تشکر ویژه بکنیم. متأسفانه به خاطر کمبود وقتش نمیرسید که مثل گذشته تالار رو بگردونه و چندماه پیش استعفا دادن که درخواستمون رو قبول کردن و چندماه دیگه به عنوان مدیر کمکمون کردن. همینجا امیدواریم بتونیم مثل گذشته از ایده ها و همفکری های خوبشون تو ادامه راه استفاده کنیم. :w16:

Hanaaneh (مدیر تالار ادبیات): یکی از کاربرای خلاق و مهربان انجمن که زحمات زیادی رو برای فعال نگه داشتن تالار ادبیات و ایجاد نظم تو تالار کشید. متأسفانه به خاطر شرایطی که داشتن از حضورشون تو انجمن محروم بودیم و البته هنوز هم امیدواریم که بتونیم حضور پرانرژی و فعالشون رو تو انجمن ببینیم. :w16:

ممنون از هردو دوست عزیز و خسته نباشید :a030:

• Like 15
لینک به دیدگاه

خسته نباشید عرض میکنم به هر دو بزرگوار ...

امیدوارم که در آینده ای نزدیک انجمن نواندیشان باز هم شاهد حضور این عزیزان باشه ...

موفق و پیروز باشید ...:w139:

لینک به دیدگاه

هردو از بهترین های نواندیشان بودند که کمک های شایانی کردند. هستی که واقعا فکر فعالی داشت و واقعا زحمت زیادی کشید برای تالار صنایع. حنانه هم که خیلی مدیرمسول پذیر و خوبی بود که همه دوستش داشتن البته هنوز بابت اون بستنی که نمایشگاه کتاب باید میگرفت شرمندش هستیم:icon_redface:

ایشالا که همیشه و در همه حال موفق و خوشبخت باشن و دوباره میون خودمون ببنیمشون:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

منم به هستی جان و حنانه عزیز خسته نباشید میگم :icon_gol::icon_gol:هرجا هستین دنیا به کامتون :icon_gol:

منم خیلی از تاریخ مصرفم گذشته پوست کلفت بودم موندم ها

محمد یه نگاهی به تاریخ مصرفم بنداز مثل اون یارو (ج )از عصر دایناسورها مدیر بودم دیگه چوب خطم پر شده هااااااا

....وقت رفتنمه فکر کنم فکر نه حتما :دی

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...