Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ شیرینی اصولاً دادنی نیست. گرفتنیه به به مبارکه. چی و کجا؟ و چقدر ناهار ادمین عزیز....سپردم دست خودت.....یه برنامه بچین....همه اونایی ک قبول شدن باید شیرینی بدن.....وگرنه امتیاز منفی دارن.....:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ شیرینی اصولاً دادنی نیست. گرفتنیه به به مبارکه. چی و کجا؟ و چقدر ناهار سلامت باشید رجایی تهران الکترونیک 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی تبریک میگم به تمام کسانی که قبول شدن ایشالا که همیشه موفق باشین هرساله تو این زمان همچین تاپیکی بود که تو پست اولش نتایج دوستان که میومد به روز و نتیجه بچه ها به پست اول اضافه میشد 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ منم قبول شدم ب سلامتی ناصر. کجا قبولی شدی مهندس؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ شماها که میگین قبول شدین خب چی و کجا قبول شدین :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ ب سلامتی ناصر. کجا قبولی شدی مهندس؟ سلام داداش آب یاری گیاهان دریایی قبول شدم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام داداشآب یاری گیاهان دریایی قبول شدم دمت گرم. ایسگاه گرفتی پس 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ من که قبول نشدم. میانگین رتبه های قبولی دانشگاه های اتنخابی من 45 بود و نهایت رتبه 81. رتبه منم که داغون کار سختی در پیشه سال آینده 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ جواب کنکور آزاد هم اومد هیچوقت تو دوراهی گیر نکنید 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سما بدون کنکور پذیرفته شد دانشگاه خودمون. رتبه 1 کلاس بود به ما هنوز شیرینی نداده(وقت نکرده هنوز)، پس فکر شیرینی رو از سرتون بیرون کنید 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ جواب کنکور آزاد هم اومد هیچوقت تو دوراهی گیر نکنید واسه آزاد هم تبریک سما بدون کنکور پذیرفته شد دانشگاه خودمون. رتبه 1 کلاس بودبه ما هنوز شیرینی نداده(وقت نکرده هنوز)، پس فکر شیرینی رو از سرتون بیرون کنید مگه الکیه فکر شیرینی رو از سرمون بیرون کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ من آزاد قبول شدم اما نمیدونم برم یا نه 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ واسه آزاد هم تبریک مگه الکیه فکر شیرینی رو از سرمون بیرون کنیم؟ ممنووووون قبول نمیشدم خوب بود نه انتخاب اول لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ من آزاد قبول شدم اما نمیدونم برم یا نه منم 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اگه پارتی دارین ادامه تحصیل بدید و گر نه 2سال دیگه عمرتوو فنا ندین اونم بگم کلا عمرمون فناس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده