m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ در روز دوشنبه ۹ شهریورماه بر روی سای سازمان سنجش قرار می گیرد. دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: فهرست اسامی به عنوان پذیرفته شدگان نهایی دوشنبه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اعلام می شود و پذیرفته شدگان باید به شرایط و ضوابط اطلاعیه ثبت نام که بر روی سایت سازمان سنجش منتشر می شود توجه کنند. وی افزود: مدارک لازم برای ثبت نام در اطلاعیه ثبت نام اعلام می شود و پذیرفته شدگان باید برای این منظور به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه مربوطه مراجعه کنند. مشاور عالی سازمان سنجش اظهار داشت: در صورت عدم اعلام تاریخ مشخص برای ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ قبول شدگان می توانند در روزهای شنبه ۱۴، یکشنبه ۱۵ و دوشنبه ۱۶ شهریورماه به دانشگاه ها مراجعه کنند. به گزارش مهر، آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۴ با رقابت ۶۵۵هزار و ۶۷۹ داوطلب در روزهای ۱۵، ۱۶ و ۱۷ بهمن ماه برگزار شد. 12 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ با اینکه نتیجه برام خیلی خیلی مهمه اما اصلا استرس ندارم 6 لینک به دیدگاه
12*12 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اگه برات مهمه غیر ممکنه استرس نداشته باشی... گاهی اوقات استرس تو رفتار بدن مثل نبض یا هزار تا چیز دیگه خودش رو نشون میده... Sent from my SM-T211 using Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من دیشب خواب دیدم قبول شدم پس قبول نشدم 7 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ من دیشب خواب دیدم قبول شدمپس قبول نشدم :banel_smiley_52::banel_smiley_52: قبول شدم روزانه :4chsmu1: چیکار کردین؟ قبول شدین؟ اگه قبول شدین کجا قبول شدین؟ این تاپیک مخصوص آمار شیرینیا هستش 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ چیکار کردین؟ قبول شدین؟اگه قبول شدین کجا قبول شدین؟ این تاپیک مخصوص آمار شیرینیا هستش من فقط شهر خودمو زده بودم همین جا هم قبول شدم هر کس شیرینی میخواد بیاد اردبیل 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ قبول شدم روزانه :4chsmu1: تبریک میگم مریم جااااان.....بسیار خوشحال شدم....لیاقتشو داشتی..... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک میگم مریم جااااان.....بسیار خوشحال شدم....لیاقتشو داشتی..... ممنونم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ من هم قبول شدم شیرینی هم نمیدم چون نمیدونم اصلا بتونم ادامه بدم یا نه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ من هم قبول شدم شیرینی هم نمیدم چون نمیدونم اصلا بتونم ادامه بدم یا نه شیرینی واسه همین قبولیه، واسه ادامه دادن یا ندادن که نیست حالا چی و کجا قبول شدی؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ شیرینی واسه همین قبولیه، واسه ادامه دادن یا ندادن که نیست حالا چی و کجا قبول شدی؟ توسعه اقتصادی و برنامه ریزی فردوسی ، شیرینی هم نداریم:| 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ ما نیز قبول شدیم اما باید بهتر قبول میشدیم!!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ ما نیز قبول شدیم اما باید بهتر قبول میشدیم!!:icon_pf (34): تبریک عرض میکنم ...مانیز منتظر شیرینی هستیم ...بیشتروبهتراز شیرینی هم توقعی نیست 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ من فقط شهر خودمو زده بودم همین جا هم قبول شدم هر کس شیرینی میخواد بیاد اردبیل تبریک عرض میکنم خدمتتون .. شما شیرینی رو آماده کنید ..من تور شیرینی خوری نواندیشان رو هرجور شده راه اندازی می کنم برای سفر یک روزه به اردبیل 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک عرض میکنم خدمتتون ..شما شیرینی رو آماده کنید ..من تور شیرینی خوری نواندیشان رو هرجور شده راه اندازی می کنم برای سفر یک روزه به اردبیل ممنونم پس بیارم ناپلئونی رو 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ توسعه اقتصادی و برنامه ریزی فردوسی ، شیرینی هم نداریم:| شیرینی اصولاً دادنی نیست. گرفتنیه ما نیز قبول شدیم اما باید بهتر قبول میشدیم!!:icon_pf (34): به به مبارکه. چی و کجا؟ به به. چقد شیرینی و چقدر ناهار 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده