Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه به نظرم ازون جایی که خداوند به دلیل خلقت ما مالک تمام و کمال ماست بی شک تنها میشه به خداوند عشق بی قیدو شرط داشت . و بعد از خدا هیچ موجودی حتی از لحاظ معنوی بسیار فراتر از انسان ، لایق عشق بی اندازه نیست ... کلا تعادل در همه چیز بهترین و کم خطرترین و آرامش بخش ترین روش زندگیه ... قدیمیا میگن : اندازه نگه دار که اندازه نکوست ، هم لایق دشمن است و هم لایق دوست ... و یه جمله ی دیگه : زندگی زمینی با موجودات زمینی که مثل ما هستند با اختلافاتی محدود در اندازه و قدوبالای شخصیت و روحمون یه قماره ، در هیچ قماری نباید با همه ی سرمایه بازی کرد که حتی اگر احتمال باخت خیلی خیلی خیلی هم ناچیز باشه اگه اتفاق بیوفته دیگه ای وای ... با احترام :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا.... هرکاری میکنم بتونم تو این تاپیک شرکت کنم و حرفام قابل درک باشه واس کسی بشه تجربه....نمیشه... مغزم کامل خاموش شده تو این مورد.... من یه زمونی زندگیم فقط حرف زدن درمورد عشق و دوست داشتن بود... چقدر دلم میخواد چیزی بگم....ولی خاموشم.... حتی پست دوستان تا دو خط اول میخونم و سپاس و میزنم و بیخیال میشم از بقیه متن.... تجربه ایی شیرین خاطره ای شیرین....واسه من شد عشقم... عشقم دوستت داشتم و خواهم داشت..خالصانه و پاک و تا ابد... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ حس قشنگی بو د حس دوستانم:) 1 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ حرف زدن از دوست داشتن و عشق ساده هست و میشه یک کتاب چند هزارصفحه ای نوشت. از خودت گذشتن واسه کسی که دوست داری خوبه اما وقتی که توقع نداشته باشه قدر گذشتی که کرده بدونه تا زمانی که طرف مقابلت درک و شعورش داشته باشه دوست داشتن معنی پیدا میکنه و وقتی کاری میکنی اون کار وظیفه محسوب بشه چیزی جز بی عقلی نیست. دوست داشتن تا جایی باشه که ارزش و غرورت آسیب نبینه که اگه روزی رفت بدونی لیاقت نداشت و رفت بعضی ها فکر میکنن اگه دوستشون داری یعنی باید غلام و بنده باشی و هرکاری خواست انجام بدی یعنی باید غول چراغ جادو واسشون باشی دوست داشتن از سر عادت نیست از سر نیاز نیست این ی رابطه دوطرفه هست.پس اگه گذشت کردی حق داری که گذشت کنه.اگه فهمیدی باید بفهمه. 2 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ گذشت اون دوره ای ک کسی ،کسی رو بی منت و بی هیچ توقعی دوست داشت! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ دوست داشتن یعنی بعد چند تا جلسه خسته کننده بشینی تو اتوبوس و 6 ساعت تو جاده خش شی تو ضل گرما و قلبت بزنه که آی میخوام ببینمش دوست داشتن یعنی هرشب از رفتنش داری گریه میکنی و اما وقتی باهاش حرف میزنی میگی نهههه برو من میدونم اونجا رو دوست داری دوست داشتن یعنی حتی تو جشن تولدتم سعی میکنی ببینی اون چه رنگ مویی دوست داره اون چه مدلی دوست داره و بری و غافلگیریش کنی دوست داشتن یعنی همش اون .. دوست داشتن خیلی سخته سهند خیلیخیلی خوبه اونی که دوسش داشته باشی دوستت داشته باشه و گرنه قلبت دیگه قلب نیست 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ میگن یه معلم یک بوم بزرگ سیاه که یک نقطه کوچک سفید روش بود به کلاس اورد و به بچه ها گفت چی میبینید همه میگفتن یک نقطه سفید بر صفحه ای سیاه چندین و چند روز در کلاس های مختلف اینو تکرار کرد ولی یه روز یه بچه دستشو اورد بالا و در جواب معلم گفت : یک صفحه سیاه دور یک نقطه سفید ... در واقع هیچ کدوم اشتباه نکرده بودن اما اون روز همه به اون بچه خندیدن یا خواستن قانعش کنند که چون کل صفحه سیاست و یک نقطه سفید تو حتما باید اون رو ببینی !! تفاوت دیدگاه ها نه جای خنده داره نه جای تحمیل یاد بگیریم از دریچه های مختلف نگاه کنیم . هیچ وقت اگر کسی اومد گریه کرد و گفت دوست داشته اما دوست داشته نشده و رها شده یک جانبه نگاه نکنید به این فکر کنید شاید اون طرف مقابلش به حقیقتی چون عدم تفاهم بزرگی پی برده که اگر ادامه میداده اون دوست داشتن بی ثمر و خانمان بر انداز میبوده و باعث زجر اون کسی میشده که به اون حقیقت رسیده .... باور کنید همه این حرفایی که تو مسئول کسی هستی که دوستت داره بی منطقه چرا چون دوست داشتن یک حس فردیه وقتی قرار بر شناخت - دوستی-همکاریه ...و بعد مدتی نتیجه گیری ازون شناخت و همکاری و دوستی با رای منفی یکی از طرفین همراهه ، اون کسی که دوست نداره مسئول اونی که بی جهت و بی منطق علاقه مند شده نیست .... هیچوقت یک جانبه نگاه نکنیم .... متاسفانه ادبیات و شعرا و نویسندگان ما و کلا ما انسان های ظاهر بین حس ترحم و طرفداریمون برای کسی هست که شکست خورده- دوست داشته نشده- رها شده و هرگز به این فکر نمیکنیم که اونی که نمیخواست اگر میموند چه زجری متحمل میشد ... جور دگر هم میتوان نگریست ...زیاد سخت نیس اتفاقا مسئوله وقتی یکی میاد تو زندگیت وقتی میشه همه چیزت یدفعه حق نداره بره وقتی قول داده کنارت میمونه حرفات همه منطقیه اما دل منطق سرش نمیشه سمیرا جان 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اتفاقا مسئولهوقتی یکی میاد تو زندگیت وقتی میشه همه چیزت یدفعه حق نداره بره وقتی قول داده کنارت میمونه حرفات همه منطقیه اما دل منطق سرش نمیشه سمیرا جان کسی که قول داده و تعهد داره با کسی که با یه دوستیه ساده و یه همکاری و یه آشنایی یا رابطه ای برای آشنا شدن هست و واسه خودش خیال بافی میکنه خیلی فرق داره اوضاعش ...بله کسی که قول داده حق نداره یکدفه بره 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ ... چقدر ریاضی وار و منطقی به قضیه نگاه میکنید شما. بده بستون که نیست. تنها چیزی که به نظر من تو این روابط جایی نداره بده بستونه. بده تا بدم. باش تا باشم. اینجوری کردی؟؟ پس منم اونجوری تلافی میکنم! یه جوریه! نمیخوام شلوغش کنم و شاعر بشما ولی با این طرز فکر مگه میشه بیستون رو کند؟! هزار هزار هزار داستان شناخته شده و داستان های گمنام دیگه مثل بیستون تو سرتاسر جهان. این عشقه که موضوع صحبت منه دقیقاً همونیه که میگن میشه یواش یواش ازش به خدا رسید. به یه جایی میرسی که دیگه میشه فقط "تو". "من" دیگه واقعاً حذف میشه. برسیم و نرسیم دیگه مهم نیست. فقط "تو" خوشبخت بشی دیگه بقیه اش مهم نیست. از خودگذشتگی محض. به بک جایی میرسی که خییییلی از مشکلات زن و شوهر ها و افراد جامعه رو اصلاً درک نمیکنی. دنیات عوض میشه. یه حس غیرقابل وصف. چقدر متاسفم برای افرادی که این حس و لحظه رو تجربه نمیکنن. ولی باور کن خیلی مواقع فکر میکنم راه و روش شما و دوستان دیگه که مثل شما فکر میکنن خیلی بهتره. مشکل من اینه که نمیتونم (بعضی مواقع میخواما ولی نمیتونم) مثل شما فکر کنم. البته با تمام سختی و مشکل و عذابی که این طرز فکر برام داشته ولی ته دلم دوسش دارم و بابت هرلحظه اش خدارو شاکرم. 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ چقدر ریاضی وار و منطقی به قضیه نگاه میکنید شما.بده بستون که نیست. تنها چیزی که به نظر من تو این روابط جایی نداره بده بستونه. بده تا بدم. باش تا باشم. اینجوری کردی؟؟ پس منم اونجوری تلافی میکنم! یه جوریه! نمیخوام شلوغش کنم و شاعر بشما ولی با این طرز فکر مگه میشه بیستون رو کند؟! هزار هزار هزار داستان شناخته شده و داستان های گمنام دیگه مثل بیستون تو سرتاسر جهان. این عشقه که موضوع صحبت منه دقیقاً همونیه که میگن میشه یواش یواش ازش به خدا رسید. به یه جایی میرسی که دیگه میشه فقط "تو". "من" دیگه واقعاً حذف میشه. برسیم و نرسیم دیگه مهم نیست. فقط "تو" خوشبخت بشی دیگه بقیه اش مهم نیست. از خودگذشتگی محض. به بک جایی میرسی که خییییلی از مشکلات زن و شوهر ها و افراد جامعه رو اصلاً درک نمیکنی. دنیات عوض میشه. یه حس غیرقابل وصف. چقدر متاسفم برای افرادی که این حس و لحظه رو تجربه نمیکنن. ولی باور کن خیلی مواقع فکر میکنم راه و روش شما و دوستان دیگه که مثل شما فکر میکنن خیلی بهتره. مشکل من اینه که نمیتونم (بعضی مواقع میخواما ولی نمیتونم) مثل شما فکر کنم. البته با تمام سختی و مشکل و عذابی که این طرز فکر برام داشته ولی ته دلم دوسش دارم و بابت هرلحظه اش خدارو شاکرم. دوست عزیز تاسف برای کسی میخورن که آدم بی وجدان و وجودیه درک نداره یا نمیفهمه! نه کسی که تجربه یک احساس رو نمیخواد داشته باشه یا داشته و نظرش عوض شده یا طرز فکرش با شما فرق داره میدونید دوست داشتن برای من واسه خونوادم معنا شده ... پدر مادر خواهر و در آینده اگر قرار باشه همسر و فرزندی داشته باشم ... دوست داشتن خوبه من همه آدمارو دوست دارم .. انسانیتو دوست دارم مردم کشورم رو خیلی دوست دارم مردم استانم رو خیلی بیشتر دوست دارم ... اما غیر از خونوادم که بی معامله و بی منطق دوستشون دارم ، دوست داشتنم برای بقیه منطقیه ... برای کسی که مثل متن نویسنده ارزشی برای دوست داشتنم قائل نمیشه هرگز غرورم رو نمیشکنم . یک آدم دیگه ممکنه مثل من نباشه و خود عنصر دوست داشتن واسش مهم باشه به این میگن تَ فا وُ ت !! نمیدونم چند سالتونه ولی این طرز تفکر واسه یه سن و سالی کاملا طبیعیه ... اکثر آدما سنشون که بالا میره میبینن چیزای مهمتریم تو زندگی هست البته کسانی هستند که خوب با همون طرز تفکر باقی میمونن نمیشه گفت جوانه نابالغ موندن بلکه میشه گفت سبک زندگی اونا اونطوره ... نقاط ضعف و قوت انسانها در احساسات و عواطف مختلف متفاوته... تو پست های قبلم هم گفتم بازم میگم ... طرز تفکر آدما با هم متفاوته ...یاد بگیریم به تفاوت ها احترام بذاریم ... سپاس 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز تاسف برای کسی میخورن که آدم بی وجدان و وجودیه درک نداره یا نمیفهمه! نه کسی که تجربه یک احساس رو نمیخواد داشته باشه یا داشته و نظرش عوض شده یا طرز فکرش با شما فرق داره میدونید دوست داشتن برای من واسه خونوادم معنا شده ... پدر مادر خواهر و در آینده اگر قرار باشه همسر و فرزندی داشته باشم ... دوست داشتن خوبه من همه آدمارو دوست دارم .. انسانیتو دوست دارم مردم کشورم رو خیلی دوست دارم مردم استانم رو خیلی بیشتر دوست دارم ... اما غیر از خونوادم که بی معامله و بی منطق دوستشون دارم ، دوست داشتنم برای بقیه منطقیه ... برای کسی که مثل متن نویسنده ارزشی برای دوست داشتنم قائل نمیشه هرگز غرورم رو نمیشکنم . یک آدم دیگه ممکنه مثل من نباشه و خود عنصر دوست داشتن واسش مهم باشه به این میگن تَ فا وُ ت !! نمیدونم چند سالتونه ولی این طرز تفکر واسه یه سن و سالی کاملا طبیعیه ... اکثر آدما سنشون که بالا میره میبینن چیزای مهمتریم تو زندگی هست البته کسانی هستند که خوب با همون طرز تفکر باقی میمونن نمیشه گفت جوانه نابالغ موندن بلکه میشه گفت سبک زندگی اونا اونطوره ... نقاط ضعف و قوت انسانها در احساسات و عواطف مختلف متفاوته... تو پست های قبلم هم گفتم بازم میگم ... طرز تفکر آدما با هم متفاوته ...یاد بگیریم به تفاوت ها احترام بذاریم ... سپاس راستش برداشت شما از حرفهای من برای خودمم تازگی داشت. اصلا نمیفهممتون. انشالا که موفق باشید. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ تعريف من از دوست داشتن : باعث بالا رفتن من بشه باعث حركت كردن من بشه برام رضايت دروني و انساني ايجاد كنه عزت نفسمو افزايش بده پ . ن : به لطف آشنايي با يه شخصيت دو سه سالي ميشه كه به اين تعريف از دوست داشتن رسيدم و همين هم باعث حركت و تغيير و تحول در فكر و روانم شد اون شخص هرگز وارد زندگيم نشد ولي هنوزم حس قويي بهش دارم و احترام ويژه اي براش قايلم 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ چقدر ریاضی وار و منطقی به قضیه نگاه میکنید شما.بده بستون که نیست. تنها چیزی که به نظر من تو این روابط جایی نداره بده بستونه. بده تا بدم. باش تا باشم. اینجوری کردی؟؟ پس منم اونجوری تلافی میکنم! یه جوریه! نمیخوام شلوغش کنم و شاعر بشما ولی با این طرز فکر مگه میشه بیستون رو کند؟! هزار هزار هزار داستان شناخته شده و داستان های گمنام دیگه مثل بیستون تو سرتاسر جهان. این عشقه که موضوع صحبت منه دقیقاً همونیه که میگن میشه یواش یواش ازش به خدا رسید. به یه جایی میرسی که دیگه میشه فقط "تو". "من" دیگه واقعاً حذف میشه. برسیم و نرسیم دیگه مهم نیست. فقط "تو" خوشبخت بشی دیگه بقیه اش مهم نیست. از خودگذشتگی محض. به بک جایی میرسی که خییییلی از مشکلات زن و شوهر ها و افراد جامعه رو اصلاً درک نمیکنی. دنیات عوض میشه. یه حس غیرقابل وصف. چقدر متاسفم برای افرادی که این حس و لحظه رو تجربه نمیکنن. ولی باور کن خیلی مواقع فکر میکنم راه و روش شما و دوستان دیگه که مثل شما فکر میکنن خیلی بهتره. مشکل من اینه که نمیتونم (بعضی مواقع میخواما ولی نمیتونم) مثل شما فکر کنم. البته با تمام سختی و مشکل و عذابی که این طرز فکر برام داشته ولی ته دلم دوسش دارم و بابت هرلحظه اش خدارو شاکرم. دقیقا مشکل منم اینه نمیشه ذات رو تغییر داد من خودمم بشکم منطقی نمیشم تعريف من از دوست داشتن : باعث بالا رفتن من بشه باعث حركت كردن من بشه برام رضايت دروني و انساني ايجاد كنه عزت نفسمو افزايش بده پ . ن : به لطف آشنايي با يه شخصيت دو سه سالي ميشه كه به اين تعريف از دوست داشتن رسيدم و همين هم باعث حركت و تغيير و تحول در فكر و روانم شد اون شخص هرگز وارد زندگيم نشد ولي هنوزم حس قويي بهش دارم و احترام ويژه اي براش قايلم عالیه مدل دوست داشتنت 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ تعريف من از دوست داشتن : باعث بالا رفتن من بشه باعث حركت كردن من بشه برام رضايت دروني و انساني ايجاد كنه عزت نفسمو افزايش بده پ . ن : به لطف آشنايي با يه شخصيت دو سه سالي ميشه كه به اين تعريف از دوست داشتن رسيدم و همين هم باعث حركت و تغيير و تحول در فكر و روانم شد اون شخص هرگز وارد زندگيم نشد ولي هنوزم حس قويي بهش دارم و احترام ويژه اي براش قايلم نمونه قشنگی بود از دوست داشتن بییاید هنگام دوست داشتن زنجیر نشیم برا هم 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ نمونه قشنگی بود از دوست داشتن بییاید هنگام دوست داشتن زنجیر نشیم برا هم میزاره میرهترس از دست دادنش وحشتناکه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ میزاره میرهترس از دست دادنش وحشتناکه نمی ره مینا خوب میمونه برات 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سجاد حرف خوبی زد نباید وقف کنی خودت رو برای هیچکس !!!! دوست داشتن خوبه ولی زنجیر نشیم برای خود و دیگری در هرارتباطی تا میتونیم دوستی رو پیوند بدیم به قلبهامون ولی بگذریم و در بند نشیم و دربند نکنیم .... دوستی یعنی ببخشی و بری و لحظاتی که نیاز هست باشی .... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ وقتي نوشته هامو خوند گفت سارا تو هم شكست عشقي خوردي ؟!!! گفتم نه عزيز برعكس عشقش باعث شد تو زندگيم پيشرفت كنم گفت : هيچوقت دلت مي خواست مال تو باشه راستش اون لحظه جوابي نداشتم پ . ن : اين دو روز تعطيلي باعث شد تو وب گشته و چن تا از اخرين مطالب پر مغزشو مطالعه كنم حالا كه فكر مي كنم مي بينم داشتن همچنين مردي لياقت ميخواد مردي كه برام هرگز هيچ مردي مثل اون نخواهد شد 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ وقتي نوشته هامو خوند گفت سارا تو هم شكست عشقي خوردي ؟!!! گفتم نه عزيز برعكس عشقش باعث شد تو زندگيم پيشرفت كنم گفت : هيچوقت دلت مي خواست مال تو باشه راستش اون لحظه جوابي نداشتم پ . ن : اين دو روز تعطيلي باعث شد تو وب گشته و چن تا از اخرين مطالب پر مغزشو مطالعه كنم حالا كه فكر مي كنم مي بينم داشتن همچنين مردي لياقت ميخواد مردي كه برام هرگز هيچ مردي مثل اون نخواهد شد چقدر قشنگ:icon_gol: کاش میشد از دوست داشتن کسی دست(دل) کشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده