helma.b 3345 ارسال شده در 9 آبان، 2015 سلااااااااااااااااام عاطفه جونم قربونت برم تولد آسمانیت مبااااااااارک :icon_gol::icon_gol: ان شالله خوشبخت بشی دوست عزیزم آرزوی بهترین ها رو برات دارم :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
m@ry@71 3690 ارسال شده در 9 آبان، 2015 توووووووووووووووووووولللللددددددددددددددددددددت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااارککککککککککککککککککککککککککککککککککککک عزیییییییییییییییییییییییییییییییییییزم:hapydancsmil: همیشه شاد و سلامت باشی بااااااااااااااااانووووووووووووووووووووووووو:626gdau::flowerysmile::cakesmileyf::w70::4uboxsmiley::heartshape2::w330::happy::mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink::boos:
yanāl 2221 ارسال شده در 9 آبان، 2015 تولدتون مبارک بینام بانو ان شا الله 120ساله بشید با آرزوی بهترینها
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 آبان، 2015 سلاااااام به همگییییییییی خیلیییییییییییی ممنونممممممم از همتون مخصوصا الگار عزیزممممم که خیلیییی خیلییییی زحمت کشیدی خیلیییی خیلیییی خوشحالم کردی خانمی با گوشی سمانه اومدم الان, شرمنده ک از تک تکتون تشکر کنم انشالله جبران کنم
Adel00 5292 ارسال شده در 9 آبان، 2015 درود. این همه شکلک از کجا پیدا می کنید واقعا ؟؟؟؟؟؟؟ تولدتون مبارک بی نام خانم براتون اول سلامتی و بعد دل شاد و موفقیت و بهترین ها رو از یزدان پاک ارزومندم سربلند و خوش نام باشید شکلکشو از yamna دزدیدم
blue berry 5809 ارسال شده در 9 آبان، 2015 تولدتــــــــ مبارک عاطفه خانــــــوم . همیشه دلت شـاد و لبت خندون باشــه
mherdad 3826 ارسال شده در 9 آبان، 2015 تک تک ستاره های عمرت بلند و والاباقی عمرت ۱۰۰۰ به بالاتولدت مبارک
pary naz 2414 ارسال شده در 10 آبان، 2015 تولدتون مباااارک با ارزوی بهترینهااااااااااااااااا :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 10 آبان، 2015 به به ..تولد یکی از خانومهای خانوم انجمن کاربر پرانرژی وخیلی بامحبت وباخلاق انجمن که همیشه فعالیتهای هدفمند ومنسجم داره ...(اینم کادوی من بود )اصلن هم مجازی نبود ..حقیقی بود ایشا..که این مسیر عمرتون مثل آرزویی که برای محیط زیستمون دارید سرسبز وباطراوت وخالی از هر گونه آلودگیهاوغبارهای غم وناراحتی واندوه باشه
m.sh1992 2210 ارسال شده در 10 آبان، 2015 به به.. تبریک میگـــــــــــــــــــــــــــــــــــم عاطفه جان :hapydancsmil: امیدوارم هر آنچه ک از خدا میخوای بهتریناش نصیبت بشه و لحظه هات سرشار از خوشی و آرامش و یاد خدا باشه :icon_gol: یه عالمه هم نی نی داشته باشی بیاری من بزرگشون کنم
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 آبان، 2015 :w000:میدونین چرا؟؟؟ چقدر شکلک گذاشته این الگار هی میکشم پایین بره به تشکر بزنم باز در میره میره بالا خوب بگذریم مرسی الگار از زدن تاپیک تولد برای دوست عزیز و مهربونم عاطفه مهربون و یه دونه انجمن . نقطه سر سطر عاطفه خانم دختر گلم امیدوارم ثانیه ها و دقیقه ها و ساعات و ماهها و سالهای عمرت تک تکشون پر شادی و شادکامی و بهروزی و موفقیت براتون باشه تبریک میگم تولدتونو ....
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 آبان، 2015 سلام منم به نوبه خودم تولدشون رو تبریک میگم:hapydancsmil: امیدوارم به بهترین ها برسن
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 10 آبان، 2015 تولدت مبارک. امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی.:icon_gol:
ارسال های توصیه شده