helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلااااااااااااااااام عاطفه جونم قربونت برم تولد آسمانیت مبااااااااارک :icon_gol::icon_gol: ان شالله خوشبخت بشی دوست عزیزم آرزوی بهترین ها رو برات دارم :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک...با آرزوی بهترینا لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ توووووووووووووووووووولللللددددددددددددددددددددت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااارککککککککککککککککککککککککککککککککککککک عزیییییییییییییییییییییییییییییییییییزم:hapydancsmil: همیشه شاد و سلامت باشی بااااااااااااااااانووووووووووووووووووووووووو:626gdau::flowerysmile::cakesmileyf::w70::4uboxsmiley::heartshape2::w330::happy::mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink::boos: لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک بینام بانو ان شا الله 120ساله بشید با آرزوی بهترینها لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلاااااام به همگییییییییی خیلیییییییییییی ممنونممممممم از همتون مخصوصا الگار عزیزممممم که خیلیییی خیلییییی زحمت کشیدی خیلیییی خیلیییی خوشحالم کردی خانمی با گوشی سمانه اومدم الان, شرمنده ک از تک تکتون تشکر کنم انشالله جبران کنم لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ درود. این همه شکلک از کجا پیدا می کنید واقعا ؟؟؟؟؟؟؟ تولدتون مبارک بی نام خانم براتون اول سلامتی و بعد دل شاد و موفقیت و بهترین ها رو از یزدان پاک ارزومندم سربلند و خوش نام باشید شکلکشو از yamna دزدیدم لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ تولدتــــــــ مبارک عاطفه خانــــــوم . همیشه دلت شـاد و لبت خندون باشــه لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عاطفه خانوم تولدتون مبارک 120 سال زنده باشی لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ تک تک ستاره های عمرت بلند و والاباقی عمرت ۱۰۰۰ به بالاتولدت مبارک لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ تولدتون مباااارک با ارزوی بهترینهااااااااااااااااا :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ به به ..تولد یکی از خانومهای خانوم انجمن کاربر پرانرژی وخیلی بامحبت وباخلاق انجمن که همیشه فعالیتهای هدفمند ومنسجم داره ...(اینم کادوی من بود )اصلن هم مجازی نبود ..حقیقی بود ایشا..که این مسیر عمرتون مثل آرزویی که برای محیط زیستمون دارید سرسبز وباطراوت وخالی از هر گونه آلودگیهاوغبارهای غم وناراحتی واندوه باشه لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عاطفه جان:icon_gol: لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ به به.. تبریک میگـــــــــــــــــــــــــــــــــــم عاطفه جان :hapydancsmil: امیدوارم هر آنچه ک از خدا میخوای بهتریناش نصیبت بشه و لحظه هات سرشار از خوشی و آرامش و یاد خدا باشه :icon_gol: یه عالمه هم نی نی داشته باشی بیاری من بزرگشون کنم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ :w000:میدونین چرا؟؟؟ چقدر شکلک گذاشته این الگار هی میکشم پایین بره به تشکر بزنم باز در میره میره بالا خوب بگذریم مرسی الگار از زدن تاپیک تولد برای دوست عزیز و مهربونم عاطفه مهربون و یه دونه انجمن . نقطه سر سطر عاطفه خانم دختر گلم امیدوارم ثانیه ها و دقیقه ها و ساعات و ماهها و سالهای عمرت تک تکشون پر شادی و شادکامی و بهروزی و موفقیت براتون باشه تبریک میگم تولدتونو .... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام منم به نوبه خودم تولدشون رو تبریک میگم:hapydancsmil: امیدوارم به بهترین ها برسن لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک. امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی.:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده