رفتن به مطلب

شکست طلسم 694 روزه رئال توسط بنیتس


saba mn

ارسال های توصیه شده

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD]با قهرمانی در تورنمنت "International Champions Cup "

[h=1]شکست طلسم 694 روزه رئال توسط بنیتس[/h]

[h=2] روز گذشته رئال مادرید موفق شد پس از قریب به دو سال، یک جام تابستانی را کسب کند. [/h] [/TD]

[TD=align: left] 01033520.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]


[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید روز گذشته با برتری 4-1 مقابل منچسترسیتی در ملبورن استرالیا، قهرمان تورنمنت "International Champions Cup" سال 2015 شد. تقریبا دو سال بود که رئال مادرید توفیقی در کسب یک جام تابستانی نداشت.

 

دو سال پیش رئال مادرید موفق شد سه جام در فصل تابستان کسب کند. آنها پس از برتری 3-1 بر چلسی در آمریکا، موفق شدند قهرمان تورنمنت "International Champions Cup" سال 2013 شوند. پس از برتری بر بتیس در اولین بازی لالیگا، در جام سانتیاگو برنابئو رئال مادرید مقابل السد قرار گرفت که آن بازی با برتری 5-0 رئالی ها خاتمه یافت تا دومین جام نیز کسب شود.

کمی بعد رئال در لاکرونیا و در جام ترزا هره را مقابل دپورتیوو قرار گرفت و موفق شد با برتری 4-،0 این جام را نیز تصاحب کند. سال گذشته رئال مادرید نتوانست در فصل تابستان عنوانی را کسب کند اما امسال رافا بنیتس این طلسم 694 روزه را شکست.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...