رفتن به مطلب

بیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت برای حفظ کیفیت


masi eng

ارسال های توصیه شده

[TABLE]

[TR]

[TD] Language.gif[/TD]

[TD=width: 37%] زبان: انگلیسی[/TD]

[TD=width: 2%] Author.gif[/TD]

[TD=width: 59%] نویسنده: Daniel Valero,Maria Serrano[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 2%] FileType.gif[/TD]

[TD=width: 37%] نوع فایل: PDF[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 2%] Pages.gif[/TD]

[TD=width: 37%] تعداد صفحات: 287[/TD]

[TD] Publisher.gif[/TD]

[TD] ناشر: Society for Mining Metallurgy & Exploration[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 2%]FileSize.gif[/TD]

[TD=width: 37%] حجم کتاب: 2.55 مگابایت[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

توضیحات

9781439802663.jpg

کتاب “بیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت برای حفظ کیفیت میوه” یک بازبینی جامع از تکنولوژی‌های جدید پس از برداشت می‌باشد که تغییرات فیزیکی، شیمیایی و تغذیه‌ای را که درطول فرآیند رسیدن اتفاق می‌افتد را بررسی می‌کند. این کتاب، تاریخچه تغییرات صورت‌گرفته در تکنولوژی نگهداری را درطول سه دهه گذشته شرح می‌دهد، پیشرفت‌هایی که ازطریق یک درک عمیق از فیزیولوژی پس از برداشت محصول خام امکان‌پذیر شده است را برجسته می‌سازد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...