masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ [TABLE] [TR] [TD] [/TD] [TD=width: 37%] زبان: انگلیسی[/TD] [TD=width: 2%] [/TD] [TD=width: 59%] نویسنده: Daniel Valero,Maria Serrano[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 2%] [/TD] [TD=width: 37%] نوع فایل: PDF[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 2%] [/TD] [TD=width: 37%] تعداد صفحات: 287[/TD] [TD] [/TD] [TD] ناشر: Society for Mining Metallurgy & Exploration[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 2%][/TD] [TD=width: 37%] حجم کتاب: 2.55 مگابایت[/TD] [/TR] [/TABLE] توضیحات کتاب “بیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت برای حفظ کیفیت میوه” یک بازبینی جامع از تکنولوژیهای جدید پس از برداشت میباشد که تغییرات فیزیکی، شیمیایی و تغذیهای را که درطول فرآیند رسیدن اتفاق میافتد را بررسی میکند. این کتاب، تاریخچه تغییرات صورتگرفته در تکنولوژی نگهداری را درطول سه دهه گذشته شرح میدهد، پیشرفتهایی که ازطریق یک درک عمیق از فیزیولوژی پس از برداشت محصول خام امکانپذیر شده است را برجسته میسازد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .