رفتن به مطلب

یکی از ترسناک ترین پارک های جهان

?.,

ارسال های توصیه شده

خب طبیعتا این تصاویر و مجسمه ها برای این بچه ها ترسناک خواهد بود دیگه نه برای افرادی تو سن ما یا بیشتر.

هیچکدوم از ماها اگه اینارو ببینیم فک نمیکنم بترسیم.

والا من یه روزی مادر شدم که به هیچ عنوان بچه ام رو به یه همچین مکانهایی نمیبرم...بچه کاملا روح لطیف و حساسی داره ...مخصوصا تو رده های 2 تا 7 سال!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فکرکردم دیدم جاچندتا وسایل ویزره نورپردازی انگاری کمه مثل گاوبرنجی یاچرخ گوشت نصفه که یک آدم رانشون بده که لایتیغه هاش گیرافتاده وسرش تیکه شده

• Like 3
لینک به دیدگاه
والا من یه روزی مادر شدم که به هیچ عنوان بچه ام رو به یه همچین مکانهایی نمیبرم...بچه کاملا روح لطیف و حساسی داره ...مخصوصا تو رده های 2 تا 7 سال!

حرفت کاملا درسته...ولی بعضی بعضی بچه ها نمیترسن و دوس دارن

• Like 2
لینک به دیدگاه
فکرکردم دیدم جاچندتا وسایل ویزره نورپردازی انگاری کمه مثل گاوبرنجی یاچرخ گوشت نصفه که یک آدم رانشون بده که لایتیغه هاش گیرافتاده وسرش تیکه شده

دیگه اون موقع بالای 15 سالم نمیرفت:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ترسناک نبود به هیچ وجه :ws38:

بعضی پارک های معمولی شهرهای ما عصر به بعد از این پارک ها ترسناک تر و خطرناک ترن! واسه تمام رده های سنی :whistle:

اگه با این دید نگاه کنیم ....ظهرا هم ترسانکه

• Like 3
لینک به دیدگاه
دیگه اون موقع بالای 15 سالم نمیرفت:ws28:

چرا؟

اینقدرخوبه وقتی ادرنالین بیش ازحدترشح بشه آدمسرحال میشه بعدش یک احساس آرامشی به انسان دست می دهد.خوبه:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به این دلیل گفتم طبیعتا برای بچه های اون رده سنیه که چون دیدم شما با تعجب سوال کردی که این برای بچه های این رده سنیه؟

منم گفتم خب طبیعتا باید برای اونا ترسناک باشه دیگه ، بزرگتر ها که از اینا نمیترسن.

درسته.

منم نمیبرم چون فک نمیکنم سودی برای بچه داشته باشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون.

اشهدم میخونم میرم داخل.

خدا رحمتم کنه:hanghead:

تمنا صبر کن منم بخونم با هم بریم:ws28:

لینک به دیدگاه

من روحم خیلی لطیفه, وقتی میتونم همین تایمو یجایسرسبز باشمو انرژی مثبت بگیرم از طبیعت,با چشمی که خدا داده چیزای قشنگو زیبا ببینمهیچوقت همچین جایی نمیررررم در آینده بچمم نمیبرم,برای داشتن هیجانم راههای زیادی هست!

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...