mazda3n 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای من و پینوکیو نظرتون چیه ؟ سلام دوستان چند وقت پیش داشتم به این فکر میکردم که اگر قرار بود ما هم مثل پینوکیو با هر دروغی که میگیم دماغمون بزرگ بشه ، قیافه مون چه جوری میشد و برای جراحی پلاستیک بینی چقدر باید هزینه میکردیم ؟ خوب که فکر کردم به این نتیجه رسیدم که برای مثال خود بنده باید هفته ای یک بار به پزشک جراحی زیبایی بینی مراجعه کنم و یک چیزی مثل تلفن همراه اعتباری که باید برای استفاده کردن همیشه شارژ داشته باشه ، من هم باید چند روز یک بار شارژ دکتر گوش و حلق و بینی انجام میدادم تا بتونم با پرداخت آبونمان جراحی ، هفته ای یک بار عمل زیبایی بینی انجام بدم . نظر شما چیه ؟ 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ موافقم..دیگه خیلی راحت سر همه چی دروغ میگیم بعد به پینوکیو میخندیم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ جالبه فکر نکنم برای من هفته ای یه بار نیاز باشه شاید دوماه یه بار یا 3ماه یه بار شایدم بیشتر 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ از این نقطه نظر هم میشه نگاه کرد که اگه قرار بود با هر دروغی دماغمون بزرگتر بشه ، شاید سعی میکردیم کمتر دروغ بگیم :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ ازاین بابت به خودم اطمینان دارم دروغ نمی گم، دماغم هم درازنمی شهدلتون بسوزههمیشه سعی کنیدیکی راالگوکنید حالانمیگم من لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ نمیگم دروغ نگفتم و نمیگم ... شده بگم ولی غیر ضروری نبوده جایی که خیلی شرایط برام بد یه اتفاق بدی قراره بیفته دروغ گفتم ... ولی خیلیارو میبینم در گفتن دروغ اونم از نوع بی موردش مهارت فراوانی دارن و اینکه از نظر من بی جهت دروغ دارن میگن! چون خیلی وقتها شده راستگویی و صداقت نتیجه ی بهتری داده ...اکثرا از سر ترس دروغ میگن در حالی که تجربه به من اثبات کرده راستگویی مشکل رو خیلی بهتر حل و فصل میکنه منکر نمیشما گاهی در این مملکت چاخان نکنی کلات پس معرکست جایی کارت گیره چیزی راست بگی که فتحت خوندس ... ولی این اصلا خوب نیست ... ملت من هم پر از دورغ و ریا هستن ... آـب خوردنه براشون ... کلا طوری بار اومدن شنیدن دروغ شیرین از یه حقیقت تلخ براشون بهتره ...ولی من فرضا در یک مسئله اگر قرار باشه کسیو ببخشم اونی که حقیقت رو گفته میبخشم چون هم وجدان داره هم جرات ...ولی دروغگو هم از سر بی وجدانی دورغ گفته هم آدم ترسویی هست ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده