ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ زیر مو مسئله هستش به نظرم ... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اینم جالبه این مدل مو اگر شرایط مو اجازه بده خوبه... این مدل مو خوبه خب اگراشتباه نکنم به خانم مهندس بیشترازازمدلهای سنگین وساده خوشش می آیدوآنهاراتاییدمی کند. ولی رنگ ،فرم صورت ،رنگ چشمان هم می تواندروی مدل مناسب تاثیربگذارد. همچنین مدل موشخصیت وجایگاه انسان هم می تواندتعین کند. سلیقه ات 20:w16: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ زیر مو مسئله هستش به نظرم ... منظورتون پوست زیرموهست، بله کاملادرسته جون پوست سرهم بایدمراقبت شود 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ منظورتون پوست زیرموهست، بله کاملادرسته جون پوست سرهم بایدمراقبت شود نخیر زیر پوست و استخون مغز و مشتقات 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ نخیر زیر پوست و استخون مغز و مشتقات ببخشید اما خیلی باحال بود بیخود نیست آقا سهند شدید 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ خب اگراشتباه نکنم به خانم مهندس بیشترازازمدلهای سنگین وساده خوشش می آیدوآنهاراتاییدمی کند.ولی رنگ ،فرم صورت ،رنگ چشمان هم می تواندروی مدل مناسب تاثیربگذارد. همچنین مدل موشخصیت وجایگاه انسان هم می تواندتعین کند. سلیقه ات 20:w16: آله درسته همه اینا تاثیر داره.... چاکلم دوست خوب 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ موهام رو وقتی نیمه کوتاه می کنم اینجوری میشه به نظرتون خوبه کوتاهشون کنم یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ موهام رو وقتی نیمه کوتاه می کنم اینجوری میشه به نظرتون خوبه کوتاهشون کنم یا نه؟ از این کوتاه تر کن :) 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نخیر زیر پوست و استخون مغز و مشتقات منطورتون رشتهای عصبی ورگهاست؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ موهام رو وقتی نیمه کوتاه می کنم اینجوری میشه به نظرتون خوبه کوتاهشون کنم یا نه؟ کم کم کنی خیلییییی قشنگ میشه. همون همکلاسی که گفتم شبیه شماست موهاش از این بیشتر بود تل میزد مسخرش کردن کم کرد انقدر قشنگ شد.شیک و مردونه.خوشبحالت فره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ از این کوتاه تر کن :) خودم حس می کنم کوتاه خوب نمیشه کم کم کنی خیلییییی قشنگ میشه.همون همکلاسی که گفتم شبیه شماست موهاش از این بیشتر بود تل میزد مسخرش کردن کم کرد انقدر قشنگ شد.شیک و مردونه.خوشبحالت فره از این تل سیاه های مثلا ورزشکاری آخه وقتی کم می کنم فرش کم میشه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خودم حس می کنم کوتاه خوب نمیشه از این تل سیاه های مثلا ورزشکاری آخه وقتی کم می کنم فرش کم میشه اره اره خب کم بشه و فرشم کمتر بشه قشنگ تر تر تر میشیییییی 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ تبریک دخترخیلی خوبه مخصوصاخودشولوس که می کنه..:girl_in_dreams:http://www.noandishaan.com/forums/customprofilepics/profilepic211197_8.gif این که عکس شخصی پروفایل من هستش نخیر زیر پوست و استخون مغز و مشتقات بدون شرح..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اره اره خب کم بشه و فرشم کمتر بشه قشنگ تر تر تر میشیییییی آخرش نفهمیدم فر خوبه یا بد 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آخرش نفهمیدم فر خوبه یا بد خوووووبه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خودم حس می کنم کوتاه خوب نمیشه از این تل سیاه های مثلا ورزشکاری آخه وقتی کم می کنم فرش کم میشه خوب میشه بهت قول میدم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خوب میشه بهت قول میدم چقدر کوتاه کنم ببین کدوم این ها بهتره؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چقدر کوتاه کنم ببین کدوم این ها بهتره؟ همین که عینک دودی داری 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ همین که عینک دودی داری دودی نیست عکس بزرگه یا کوچیکه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دودی نیستعکس بزرگه یا کوچیکه این :) پس چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده