*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر، ۱۳۹۴ سرمربی آرژانتینی اتلتیکومادرید ضمن هشدار به رئال مادرید و بارسلونا برای فصل جدید لیگا عنوان کرد اگر او هوادار رئال مادرید بود با رکورد ضعیف در کسب عنوان قهرمانی خجالت میکشید. رئال مادرید در هفت دوره گذشته لیگا تنها یک بار عنوان قهرمانی را کسب کرده که با ژوزه مورینیو به دست آورد. این تیم در دو فصل گذشته با وجود بیش از 300 میلیون یورو خرید بازیکن (گرت بیل، ایسکو، ایارامندی، ناواس، کروس،خامس رودریگز، چیچاریتو) در کسب عنوان قهرمانی ناکام ماند تا آنچلوتی در لیگ رئال را ترک کند. دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید در گفتوگو با رادیو اسپانیا صحبتهای جالبی را به زبان آورد و درباره تیم رقیب، گفت: اگر من هوادار رئال بودم از این که تیمم با این همه خرج نمیتوانست قهرمان لیگا شود خجالت میکشیدم. آنها در هفت سال گذشته فقط یک بار قهرمان لیگا شدند. درست مثل ما و این برای تیمی که هر سال بازیکنان گران قیمتی را جذب میکند خجالت آور است. رئال همیشه تلاش میکند بهترین بازیکنان را بخرد. پس در شرایط معقول باید قهرمان هم شود، چرا که بهترینها را دارد ولی می بینیم که آنها موفق نمیشوند. تیم من بدون خرجهایی که رئال مادرید کرد قهرمان لیگا شد. ما با شایستگی به این عنوان رسیدیم. این قهرمانی ارزش زیادی برای ما دارد، چرا که به رئالیها نشان دادیم که پول قهرمانی نمیآورد. سرمربی اتلتیکومادرید درباره همتای جدیدش در نیمکت تیم رقیب نیز، گفت: بنیتس را میشناسم. او مربی موفقی بوده و قهرمانیهای زیادی را کسب کرده است. شانس خیلی خوبی برای موفقیت در انتظار اوست. رئال این فصل پس از یک دوره ناموفق مستعد رسیدن به عنوان قهرمانی است و بنیتس این فشار را تحمل میکند. فکر میکنم که آنها در این فصل در شرایط عادی قهرمان لیگا شوند 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر، ۱۳۹۴ *pedram* گفته است: سرمربی آرژانتینی اتلتیکومادرید ضمن هشدار به رئال مادرید و بارسلونا برای فصل جدید لیگا عنوان کرد اگر او هوادار رئال مادرید بود با رکورد ضعیف در کسب عنوان قهرمانی خجالت میکشید. رئال مادرید در هفت دوره گذشته لیگا تنها یک بار عنوان قهرمانی را کسب کرده که با ژوزه مورینیو به دست آورد. این تیم در دو فصل گذشته با وجود بیش از 300 میلیون یورو خرید بازیکن (گرت بیل، ایسکو، ایارامندی، ناواس، کروس،خامس رودریگز، چیچاریتو) در کسب عنوان قهرمانی ناکام ماند تا آنچلوتی در لیگ رئال را ترک کند. دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید در گفتوگو با رادیو اسپانیا صحبتهای جالبی را به زبان آورد و درباره تیم رقیب، گفت: اگر من هوادار رئال بودم از این که تیمم با این همه خرج نمیتوانست قهرمان لیگا شود خجالت میکشیدم. آنها در هفت سال گذشته فقط یک بار قهرمان لیگا شدند. درست مثل ما و این برای تیمی که هر سال بازیکنان گران قیمتی را جذب میکند خجالت آور است. رئال همیشه تلاش میکند بهترین بازیکنان را بخرد. پس در شرایط معقول باید قهرمان هم شود، چرا که بهترینها را دارد ولی می بینیم که آنها موفق نمیشوند. تیم من بدون خرجهایی که رئال مادرید کرد قهرمان لیگا شد. ما با شایستگی به این عنوان رسیدیم. این قهرمانی ارزش زیادی برای ما دارد، چرا که به رئالیها نشان دادیم که پول قهرمانی نمیآورد. سرمربی اتلتیکومادرید درباره همتای جدیدش در نیمکت تیم رقیب نیز، گفت: بنیتس را میشناسم. او مربی موفقی بوده و قهرمانیهای زیادی را کسب کرده است. شانس خیلی خوبی برای موفقیت در انتظار اوست. رئال این فصل پس از یک دوره ناموفق مستعد رسیدن به عنوان قهرمانی است و بنیتس این فشار را تحمل میکند. فکر میکنم که آنها در این فصل در شرایط عادی قهرمان لیگا شوند آخی:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده