Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ من دسر.حالا هر گروهی که خواستین بندازید منو. فقط حریفام قدر باشن من حوصله حریف ضعیف ندارم.:hrqr6zeqheyjho1f9mx برای من روزش خیلی مهمه. فقط خواهشن از چند روز قبل بهم خبر بدین. تو هم میدونی اینجا به مزه نمره تعلق نمیگیره این مدلی میگی دیگه؟ حالا تو همونم بیار قبووووووووول واقعا دسرت خوبه؟ گروه رو فعلا بچه ها مشخص نکردن امیری فقط گروه اول با دو نفر شرکت کننده اماده ست حالا هر کدوم خواستید اعلام کنید تا گروه اول تکمیل شه و شروع کنیم اااا دسر تنها هم میشههههه؟؟؟ارام بیا تو غذا بپز من دسر نمونشم ک دیدی ی همچون آدم با سلیقه ای هستم من اره سوده ی نازم میشه :aghosh: چشم هر چی سودی گلی بگه واقعا سودی تو دسرات موندم عالی بودن اون پودینگ رو نشون برادرزاده م دادم عاشق پودینگه بچه داشت دلش ضعف میرفت 3 لینک به دیدگاه
رویای پرواز 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ شناخت لازم نداره خانومی تازه من رو که میشناسی دوست داری بیای تو گروه اول؟ من و فرانه هستیم یکی کم داریم به به مهناز خانومی گل منم تزیینم اصلا خوب نیست مزه ش خوبه بدو مهنازی گروه انتخاب کن میدونم کارت عالیه قربون گندمی جونم شش ماه خوب پیش رفتی غذاهای سختیه ها:hapydancsmil: گندمی یکم تغییر کرد برنامه صفحه قبل گفتم بخاطر نظر بچه ها شدیم 4 گروه با 12 نفر شرکت کننده حالا گروهتو انتخاب کن تو سری اول که داریم استارتش رو میزنیم هر بخشیم دوست داری بگیر دسر یا غذا اصلی یا پیش غذا مطمئنم برنده ای دخترا که دارند همگی عسل نابن حالا میبینی هنر تک تکشونو بهونه نیار هر چی واسه خودت میپزی رو بیار اینجا خب بیا تو گروه عالیه خب پس شما هم هستین و مرسی همون افطاریت رو بیار بذارش اینجا منتها قبلش گروهتو مشخص کن که درست همون شب نوبت ارائه کارتون باشه سلام تعداد داورا زیاده تشریف بیارید ثبت نام سلام.من کجا باید برم ثبت نام؟!؟ 3 لینک به دیدگاه
رویای پرواز 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اقا من دلم میخواد غذای واقعی بخورم. حالا داور هم نباشم اشکالی نداره فقط ب من غذا بدین 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ من تو گروه اول...دسر درس میکنم دستم هم درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ دخترا که دارند همگی عسل نابن حالا میبینی هنر تک تکشونو بهونه نیار هر چی واسه خودت میپزی رو بیار اینجا خب بیا تو گروه بهونه نمیارم ما غذا میپزن میخوریم وقتی برای غذا درست کردن ندارم چندتا آشپز هستن که غذاشون چنگی به دل نمیزنه 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام.من کجا باید برم ثبت نام؟!؟ سلام گرامی شما همینجا میتونی اعلام کنی واسه گروه بندی من تو گروه اول...دسر درس میکنمدستم هم درد نکنه عالی پس گروه اول تکمیل شد بهونه نمیارمما غذا میپزن میخوریم وقتی برای غذا درست کردن ندارم چندتا آشپز هستن که غذاشون چنگی به دل نمیزنه چقدر وضعت خوبه چند نفر واست غذا میپزن ایولا داری کاک ناصر 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ با اجازه مینا...من و مینا هم یک گروه...نفر سوم باعث خوشحالی ماست هر عزیزی که هست... 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ با اجازه مینا...من و مینا هم یک گروه...نفر سوم باعث خوشحالی ماست هر عزیزی که هست... اختیار داری بانو ... باعث خوشحالی ـه در رکاب دوست بودن 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ من فقط چند تا نکته به نظرم. حالا که قرار شد هر گروه بشه 3 نفر برای اینکه نفر کم نیاریم هر گروه بشه یه دور از مسابقه. حالا یک دوره یک هفته ای مثلاً. یا چند روزه. مثلاً هر هفته یا هر 3 روز یک گروه که شامل 3 نفر میشه غذا هاشون رو رائه بدن. بچه ها هم جداگانه به پیش غذا و غذای اصلی و دسرشون نمره بدن. بعد مثلاً هر دوره هم شامل 4 گروه یا 2 گروه باشه. هر گروهی هم که بیشترین امتیاز رو آورد برنده بشه. چون با توجه به حجم داورانی که من میبینم ما چند برابر شرکت کننده تماشاگرنما و داور خواهیم داشت تا شرکت کننده. 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ با اجازه مینا...من و مینا هم یک گروه...نفر سوم باعث خوشحالی ماست هر عزیزی که هست... عالیییییییی اختیار داری بانو ... باعث خوشحالی ـه در رکاب دوست بودن :hapydancsmil: من فقط چند تا نکته به نظرم.حالا که قرار شد هر گروه بشه 3 نفر برای اینکه نفر کم نیاریم هر گروه بشه یه دور از مسابقه. حالا یک دوره یک هفته ای مثلاً. یا چند روزه. مثلاً هر هفته یا هر 3 روز یک گروه که شامل 3 نفر میشه غذا هاشون رو رائه بدن. بچه ها هم جداگانه به پیش غذا و غذای اصلی و دسرشون نمره بدن. بعد مثلاً هر دوره هم شامل 4 گروه یا 2 گروه باشه. هر گروهی هم که بیشترین امتیاز رو آورد برنده بشه. چون با توجه به حجم داورانی که من میبینم ما چند برابر شرکت کننده تماشاگرنما و داور خواهیم داشت تا شرکت کننده. نظرتون جالبه ولی خب ببینیم نظر بچه ها چیه؟ خب امیری شما هم برید تو گروه دوم با مریمی و مینایی 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ عالیییییییی :hapydancsmil: نظرتون جالبه ولی خب ببینیم نظر بچه ها چیه؟ خب امیری شما هم برید تو گروه دوم با مریمی و مینایی بسیار عالی. فقط منو بذارید دسر بپزما. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ بسیار عالی.فقط منو بذارید دسر بپزما. باشه . مریم بانو امیر دسر میپزه من و شما هم با هم کنار میایم 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ آخه دسر من پختنیه. نه خب ولی کار میبره.:icon_pf (34): ------------------------ فقط خانوم دکتر باید به من چند روز زودتر بگیدا. یهو نگید دو روز دیگه نوبت منه ها.:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ بسیار عالی.فقط منو بذارید دسر بپزما. اوکی دسر بپز پسرم باشه . مریم بانو امیر دسر میپزه من و شما هم با هم کنار میایم مینایی نزن تو ذوق بچه آخه دسر من پختنیه.نه خب ولی کار میبره.:icon_pf (34): ------------------------ فقط خانوم دکتر باید به من چند روز زودتر بگیدا. یهو نگید دو روز دیگه نوبت منه ها.:icon_pf (34): چشم اقا مهندس جمعه بیکاری دیگه با مریمی و مینایی هماهنگ کن 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ جمعه خوبه خب. بچه ها جمعه. جمعه بچه ها. کارگر افغانی داریم اسمش جمعه است.:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ گروه اول Ala Agrin Valentina s.B.p گروه دوم Mina Yousefi M!Zare NYC گروه سوم pari.v lili joOon Afsane HM گروه چهارم jonny depp roozbeh ameri Dreamy girl 8 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ گروه اول Ala Agrin Valentina s.B.p گروه دوم Mina Yousefi M!Zare NYC من چی پس من که گفتم تنهایی یه گروهمنمیشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ من چی پس من که گفتم تنهایی یه گروهمنمیشه؟ شما هم گروه سوم حالا دو نفر دیگه میان فکر کنم گندمی و جانی دپ یا دختر باران میتونن هم گروهت باشن. 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ من چی پس من که گفتم تنهایی یه گروهمنمیشه؟ چیا بلدی ؟ 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ چیا بلدی ؟ :sad0:شلام.املت:sad0: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده