Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ بنده یتیمچه رو پیشنهاد میکنم هرچی دمه دست هست ریز کن اب روش ادویه یکم روغن و فلفل و نمک تمام تو فلفل دلمه الان 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ تو فلفل دلمه الان میشه ترجمه کنی نیوفتاد 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ میشه ترجمه کنی نیوفتاد گفتي من تنبلم منم گفتم فلفلي يعني تند و تيزي افتاااااد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ گفتي من تنبلم منم گفتم فلفلي يعني تند و تيزي افتاااااد؟؟ تیز یه شام مفصل رو 1 ساعته روبراه میکنم وسایل بگیر دعوتمون کن ثابت کنم 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ تیز یه شام مفصل رو 1 ساعته روبراه میکنم وسایل بگیر دعوتمون کن ثابت کنم ي ساعت كه زياده!! تو بگو سه سووووت 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ خواهش میکنم.آهان پس شرکت قطعی من منوط میشه به زمان مسابقه. چون ممکنه نتونم به موقع برسونم عکسا رو و خدایی نکرده شرمنده بشم. حالا بازم ببینم کیا شرکت میکنن. ماشالا بچه ها که فقط تشکر کردن. این همه گفتی بلدم بلدم شد بذار ببینم؟ اسمت رفت تو لیست گروه اول خیلی هم خوبهولی اونجوری من نمی تونم شرکت کنم پس چجوری، یعنی میخوای بری خونه بچه ها؟ 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ یه چندتا غذا بلدم اما واقعا وقت میخواد البته از غذا درست کردن فرار میکنم حوصله مو سر میبره:icon_pf (34): الان تشویق میکنم نگران نباشید بچه ها من به امبد غذاهاب شما روزه میگیرمخوب شد/؟ خب یکی از همون چند غذاتو درست کن بیار ملت ببینند همه افطار دعوت شما هستیم مرسی آرام عزیزم.:hapydancsmil: باشه پس من هم گروه تو.بعدش غذام بد شد آخر شدیم چی؟:icon_pf (34): مرسی از اعتماد بنفس :icon_pf (34): سحری تو میتونیییی یه سوال بپرسم؟کسایی که با هم گروه میشن هر کدوم جداگانه پیش غذا و غذای اصلی و دسر رو اماده میکنن یا نه یکی پیش غذا یکی دسر و ...؟ ای جااااانم دو تا هم بپرس حقیقتش من نظرم اینه که هر نفر هم پیش غذا و غذای اصلی با دسر رو درست کنه هر شب یه نفر از نظر وقت که به اندازه کافی وقت دارید و هم اینکه یه روز شما واسه خونواده غذا اماه کردید کلی هم لذت میبرید از تشویق خانواده اما گویا بیشتر دوستان میخوان کار رو تقسیم کنن حالا ببینیم نظر بقیه دوستان رو که بتونیم زودی تعیین شرکت کننده ها و استارت مسابقه 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ هستیم اقا خانوم هستیم به این میگن اراده:hapydancsmil: سهند کوفته تبریزی درست کن بابا آخه من چی درست کنم تو خوابگاههههه:icon_pf (34): مگه تو خوابگاه گشنه میمونید؟ عاقا چی میخورین همونو درست کن بیار تو مسابقه تو خلاقیتها که خیلی تمیز و قشنگ درست کرده بودی نمیشه با چیزایی که قبلا درست کردیم مسابقه بدیم؟؟؟ یعنی منم برم کل تاپیک خلاقیتها رو بیارم اینجا؟ بدو اعلام امادگی کن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ به این میگن اراده:hapydancsmil: سهند کوفته تبریزی درست کن مگه تو خوابگاه گشنه میمونید؟ عاقا چی میخورین همونو درست کن بیار تو مسابقه تو خلاقیتها که خیلی تمیز و قشنگ درست کرده بودی یعنی منم برم کل تاپیک خلاقیتها رو بیارم اینجا؟ بدو اعلام امادگی کن آقا خب ماه رمضونیه کی حال غذا درست کردن دارهههه؟؟!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ این همه گفتی بلدم بلدم شد بذار ببینم؟ اسمت رفت تو لیست گروه اول پس چجوری، یعنی میخوای بری خونه بچه ها؟ آره والا از قیافه غذا که نمیشه به طعمش رسید 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ این همه گفتی بلدم بلدم شد بذار ببینم؟ اسمت رفت تو لیست گروه اول گروه اول؟؟ حالا گروه بندی کنید من به شرطی میتونم بیام که جمعه باشه یا باید بتونم قبلش مرخصی بگیرم. بابام جان من ساعت هفت و نیم هشت میرسم خونه کی برم لوازم بخرم کی پاک کنم کی بپزم کی جا بیوفته؟:icon_pf (34): آقا خب ماه رمضونیه کی حال غذا درست کردن دارهههه؟؟!!:icon_pf (34): بهونه نیار. آره والا از قیافه غذا که نمیشه به طعمش رسید شما همون ظاهر رو هم تحویل بده ما قبول داریم. 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ خب اگه اینجوره منم هستم ... البته آشپزیم زیاد خوب نیست ولی دسر رو هستم :4chsmu1: عزیزم عالیه..همه مثل همیم گلم میخوایم از همدیگه یاد بگیریم مریمی دسرای خوشمزه بیار منم اگه دوستم (لیلی) قبول کنه شرکت می کنیم تو مسابقه جالبتون آرام جون :hapydancsmil: اگه حتما باید چهار نفر باشیم، از آریودخت و فافای عزیزم (مارس) دعوت می کنم بیان دور هم آشپزی کنیم و لذت ببریم ای جاااانم پری عزیزم.:hapydancsmil:.حتما از بچه ها دعوت کن گلم بی صبرانه منتظر همکاری دوستانیم قربانت آرام جاننه متوجه شدم ممنونم از توضیحاتت گلم پس منم هستم فقط به شرطی که بعد از هشتم تیر باشه چون امتحان دارم تا اونروز پس حتما میپززززم:hapydancsmil: زرشک پلو با مرغ و قیمه و بقیه چیزام یاد گرفتم بالاخره فدای تو گندمی زرشک پلو که عاشقشم :hapydancsmil:پیداست که اشپزیت عالیه خانومی اینطوری خوبه؟پیش غذا: تخم مرغ آب پز غذای اصلی: نیمرو دسر: تخم مرغ عسلی عاقا ما اینم قبول داریم شما درست کن بیار 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ هیچ غذایی راحت تر از قیمه و قورمه و مرغ نیست....بزار تو قابلمه و برو خوش باش...منم تازه یاد گرفتم.. مریمی همون غذاها رو درست کن بیار خب:hapydancsmil: راستی میگو درست کردنتم عالیه بیار و یادمونم بده دقيقاااا من نمتونم عكس بذارم وگرنه منم بودم فرانه جان شما که متاهلی حتما دستپختت عالیه بیا شرکت کن خانومی:hapydancsmil: چرا نمیتونی؟ بنده یتیمچه رو پیشنهاد میکنم هرچی دمه دست هست ریز کن اب روش ادویه یکم روغن و فلفل و نمک تمام سهند غیر از همین یتیمچه کوفته تبریزیم درست کن 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ آقا خب ماه رمضونیه کی حال غذا درست کردن دارهههه؟؟!!:icon_pf (34): بچه تو چقدر بهونه میاری؟ دانشگاه ، ماه رمضون یه چی درست کن واسه هم اتاقیات ثوابشم میبری آره والا از قیافه غذا که نمیشه به طعمش رسید ای فرصت طلب 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ فرانه جان شما که متاهلی حتما دستپختت عالیه بیا شرکت کن خانومی:hapydancsmil: چرا نمیتونی؟ خو من تازه 3 هفتس دست به قابلمه ميزنم آخه من كلا با گوشي ميام!! نميدونم چرا هركاري ميكنم نميتونم عكس بذارم تو انجمن!! مگه اينكه عكسو با واتس اپي چيزي واسه يكي ديگه بدم بفرسته!! 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ گروه اول؟؟حالا گروه بندی کنید من به شرطی میتونم بیام که جمعه باشه یا باید بتونم قبلش مرخصی بگیرم. بابام جان من ساعت هفت و نیم هشت میرسم خونه کی برم لوازم بخرم کی پاک کنم کی بپزم کی جا بیوفته؟:icon_pf (34): بهونه نیار. شما همون ظاهر رو هم تحویل بده ما قبول داریم. بذار بچه ها امادگیشونو اعلام کنند بعد گروه بندی میشیم بهونه نباشه:vahidrk: پاک کردن باریکلا یعنی قورمه سبزی درست میکنی؟ 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ خو من تازه 3 هفتس دست به قابلمه ميزنم آخه من كلا با گوشي ميام!! نميدونم چرا هركاري ميكنم نميتونم عكس بذارم تو انجمن!! مگه اينكه عكسو با واتس اپي چيزي واسه يكي ديگه بدم بفرسته!! ای جااااااانم تازه عروس گلمون:aghosh: ینی نمیشه کاری کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ ای جااااااانم تازه عروس گلمون:aghosh: ینی نمیشه کاری کرد؟ چرااا.. شما شركت كنين من تشويق كنم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ مریمی همون غذاها رو درست کن بیار خب:hapydancsmil: راستی میگو درست کردنتم عالیه بیار و یادمونم بده در مقابل آرام عزیز فقط باید گفت چشم...بزن اسم رو تو لیست 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ من هم که آشپزی ام خوب نیست تشویق میکنم فقط 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده