Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ چرااا.. شما شركت كنين من تشويق كنم من رو ببین خودمو اماده کردم فری خانومی اشپزی یادم بده:icon_razz: در مقابل آرام عزیز فقط باید گفت چشم...بزن اسم رو تو لیست فداااااااای اون چشات مریمی.:aghosh:مرسی گلم افتخار دادی من هم که آشپزی ام خوب نیست تشویق میکنم فقط مینایی از اون ادمایی هستی هنرتو مخفی میکنی :aghosh:اون ماکارونی خوشمزه هات با ته دیگش که لب ولوچه ادم رو اب میندازه بیار.عاقا بیاید ته دیگم بذارید و اموزشش هم حین درست کردن بذارید ته دیگم خوب نیست 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ من رو ببین خودمو اماده کردم فری خانومی اشپزی یادم بده:icon_razz: شكسته نفسيو اين حرفا ديگه ؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ مینایی از اون ادمایی هستی هنرتو مخفی میکنی :aghosh:اون ماکارونی خوشمزه هات با ته دیگش که لب ولوچه ادم رو اب میندازه بیار.عاقا بیاید ته دیگم بذارید و اموزشش هم حین درست کردن بذارید ته دیگم خوب نیست قربونت بشم هنر کجا بود من ناخن انگشت کوچیکتم نمیشم :heartshape2: ته دیگ کاری نداره که روغن سیب زمینی حرات میشه ته دیگ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ فداااااااای اون چشات مریمی.:aghosh:مرسی گلم افتخار دادی مینایی از اون ادمایی هستی هنرتو مخفی میکنی :aghosh:اون ماکارونی خوشمزه هات با ته دیگش که لب ولوچه ادم رو اب میندازه بیار.عاقا بیاید ته دیگم بذارید و اموزشش هم حین درست کردن بذارید ته دیگم خوب نیست عزیزمی:aghosh: بشدت دستپخت مینا تایید میشه فقط در مورد مرام و معرفتش که بگم، تهران که بودم میدونست من خیلی دلمه دوست دارم، یکبار که با هم قرار بود بریم بیرون یک ظرف پر از دلمه آورد، هیچ وقت این محبتش رو یادم نمیره ماکارونیش هم مزه شده...عالیه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ عزیزمی:aghosh: بشدت دستپخت مینا تایید میشه فقط در مورد مرام و معرفتش که بگم، تهران که بودم میدونست من خیلی دلمه دوست دارم، یکبار که با هم قرار بود بریم بیرون یک ظرف پر از دلمه آورد، هیچ وقت این محبتش رو یادم نمیره ماکارونیش هم مزه شده...عالیه:hapydancsmil: ای جانم عزیز دل من بانو مهربانم شرمنده کردی که دختر :| همونطور که قبلا گفتم من ناخن انگشت کوچیکه شما دوستای عزیزم هم نمیشم چه برسه خودِ انگشت کوچیکه نوش جونت گلم یادش بخیر چه زود گذشت کل جریان دلمه یطرف محل خوردنش هم یطرف دستخت خودت بهتره بیا یه تیم تشکیل بدیم ببریم 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ شكسته نفسيو اين حرفا ديگه ؟؟!! نامرد بیا شرکت کن قربونت بشم هنر کجا بود من ناخن انگشت کوچیکتم نمیشم :heartshape2:ته دیگ کاری نداره که روغن سیب زمینی حرات میشه ته دیگ الهییییییییییییییی قربون دخملی برم من:aghosh: عزیزی مینایی هنرتو دیدم که میگم منتها فرقمون اینه من جو گیر میشم وقتی این بلاد کفری تعریف میکنن میارمش اینجا:icon_pf (34): میشه همون جریا توجه هاااااااااا ته دیگم اکثرا کربن شده ست:icon_pf (34): عزیزمی:aghosh: بشدت دستپخت مینا تایید میشه فقط در مورد مرام و معرفتش که بگم، تهران که بودم میدونست من خیلی دلمه دوست دارم، یکبار که با هم قرار بود بریم بیرون یک ظرف پر از دلمه آورد، هیچ وقت این محبتش رو یادم نمیره ماکارونیش هم مزه شده...عالیه:hapydancsmil: عزیزمی مریمی:aghosh: واقعا معرفت مینایی قابل وصف نیست و قشنگ درک میکنم خیلی وقتها اگه برنامه سفر به اونجا تو ذهنم اومده در فکر ملاقات با مینایی و صبا (کلاه قرمزی )بودم که همینجا یادی از صبای نازنینم کنیم که کلی دلم واسش تنگ شده حقیقتا خوشحالم از دوستانی چون شماها کدبانو ، با معرفت و با معلومات:icon_gol: در کل عاشقتونممممممممم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ خب دوستان گل و خوبم با توجه به نظر اکثر دوستان میخوایم 4 گروه 3 نفری تشکیل بدیم که هر گروه شامل 3 نفر همینجا بعد از اعلام امادگیشون تعیین میکنند چه بخشی از غذا رو بعهده میگیرند.پیش غذا، غذای اصلی، دسر.هر کدوم در بخشهایی حداقل مهارتی داریم پس کار راحتر و اسونتره.هر گروهم بعد از اعلام امادگیشون حداقل یه روز فرصت دارند تا ساعت تحویل.در اخرم 4 گروه کاراشون به امتیازدهی و نظر دیگر دوستان مرتبط میشه و گروه برنده اعلام میگردد. منتظر شرکتتونیم بچه ها 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ قبوله برنده شدم؟ دستت درد نکنه گلم عالیه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه گلم عالیه:hapydancsmil: خواهش می کنم مدالمُ بده برم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ از آنجاییکه امکان داره تاپیک از روند خودش خارج بشه، نقل قول نمیگیرم دیگه... هر دو تاتون عزیزید:1cwpe6q6upfmgganbmp -------- فرنوش یا هستی رو هم مینا بیاریم تو تیم خودمون 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ الهییییییییییییییی قربون دخملی برم من:aghosh: عزیزی مینایی هنرتو دیدم که میگم منتها فرقمون اینه من جو گیر میشم وقتی این بلاد کفری تعریف میکنن میارمش اینجا:icon_pf (34): میشه همون جریا توجه هاااااااااا ته دیگم اکثرا کربن شده ست:icon_pf (34): عزیزمی مریمی:aghosh: واقعا معرفت مینایی قابل وصف نیست و قشنگ درک میکنم خیلی وقتها اگه برنامه سفر به اونجا تو ذهنم اومده در فکر ملاقات با مینایی و صبا (کلاه قرمزی )بودم که همینجا یادی از صبای نازنینم کنیم که کلی دلم واسش تنگ شده حقیقتا خوشحالم از دوستانی چون شماها کدبانو ، با معرفت و با معلومات:icon_gol: در کل عاشقتونممممممممم:hapydancsmil: خدا نکنه عزیزم ای وااای عرق شرم بر پیشونینم نشست دوستای گلم بمن لطف دارید وگرنه من کجا هنرُ معرفت کجا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به به آاااراااام بیا بیا میبرمت پاتوق همیشگی من و مریم:hapydancsmil:تو بیا من صبارم میارم ما بیشتر خوشحالیم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ از آنجاییکه امکان داره تاپیک از روند خودش خارج بشه، نقل قول نمیگیرم دیگه...هر دو تاتون عزیزید:1cwpe6q6upfmgganbmp -------- فرنوش یا هستی رو هم مینا بیاریم تو تیم خودمون دیگه خارج شد بگی نگی خودت بیشتر :hapydancsmil: --- صد درصد موافقم یکی قوی پیدا کن ضعف مارو بپوشونه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ این مدت که نمیتونم زیاد بیام چه تاپیک های جالبی راه افتاده اگه بتونم منم حتما شرکت میکنم.... 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ آقا منم ميام ولي عكسارو واسه يكي ديگه واتس اپ ميكنم بفرسته اينجا! حله!؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ آقا منم ميام ولي عكسارو واسه يكي ديگه واتس اپ ميكنم بفرسته اينجا! حله!؟؟ حله...کسی نبود واس خودم بفرست به اسم خودم نه خودت حالا بستگی به عکس داره ...میرسونم دست داورا 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ حله...کسی نبود واس خودم بفرست به اسم خودم نه خودت حالا بستگی به عکس داره ...میرسونم دست داورا باشه اگه پسنديدي بزن به اسم خودت 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ قبوله برنده شدم؟ اول چون گوشتای قیمه ات ریزه و شبیه سلف دانشگاست 1 نمره ازت کم می کنم سالاد شیرازیت فاجعه است 4 نمره کم می کن سیب زمینی هات هم آبگوشتی شده 2 نمره کم می کنم شدی 3:ws3: 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ خب دوستان گل و خوبم با توجه به نظر اکثر دوستان میخوایم 4 گروه 3 نفری تشکیل بدیم که هر گروه شامل 3 نفر همینجا بعد از اعلام امادگیشون تعیین میکنند چه بخشی از غذا رو بعهده میگیرند.پیش غذا، غذای اصلی، دسر.هر کدوم در بخشهایی حداقل مهارتی داریم پس کار راحتر و اسونتره.هر گروهم بعد از اعلام امادگیشون حداقل یه روز فرصت دارند تا ساعت تحویل.در اخرم 4 گروه کاراشون به امتیازدهی و نظر دیگر دوستان مرتبط میشه و گروه برنده اعلام میگردد. منتظر شرکتتونیم بچه ها اگه مسابقه بعد از نهم باشه من و لیلی در خدمتیم 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ این مدت که نمیتونم زیاد بیام چه تاپیک های جالبی راه افتادهاگه بتونم منم حتما شرکت میکنم.... خب من برگشتم دلیلش اینه خود شیفتگی مطلق عالیه عزیزم افتخار میدید آقا منم ميام ولي عكسارو واسه يكي ديگه واتس اپ ميكنم بفرسته اينجا! حله!؟؟ بلخره بله رو گرفتیم ازت مرسی گلم حله...کسی نبود واس خودم بفرست به اسم خودم نه خودت حالا بستگی به عکس داره ...میرسونم دست داورا مریمی بذار به اسم هر دوتامون نصف نصف اگه مسابقه بعد از نهم باشه من و لیلی در خدمتیم ای جاانم پری نازنینم:hapydancsmil: ینی نهم کی الان چندمه؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده