Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ مهندس سهند کمک یکی ازازخانومهاحمله کرداونم باشکلک:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ منم همچین نظری دارم سنه قوربان:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تا الان ندیدم این برنامه رو . 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ خوب احسان شبیهش نیست عین خرس ملوس میمونه خوب .... منظورم این نبود..... 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اقا خانوم یکی اون اسم تاپیک رو بزنه علیخانی بهتره دخترا از شش کلمه نظرشون میگن احسان علی خانی خوبه البته احسان و بازم احسانراستی خانومها از متن برنامه هم چیزی یادتون مونده یا فقذذذذذذذذذذ علیخانی اما حس خوبی به من میده برنامه اش کاملا موافقم ظاهرا تنها چیزی که اهمیت داده میشه تیپ اقای مجریه هر چند اصلا نمیدونم جریانش چیه و حول چه محوریه برنامه ولی گویا صدا وسیما شگرد ش در جذب ببیننده همچین تیپهایی هستش 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ کاملا موافقم ظاهرا تنها چیزی که اهمیت داده میشه تیپ اقای مجریه هر چند اصلا نمیدونم جریانش چیه و حول چه محوریه برنامه ولی گویا صدا وسیما شگرد ش در جذب ببیننده همچین تیپهایی هستش والا تیپ خاصی نداره 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ والا تیپ خاصی نداره از نظر منم نداره ولی خب گویا جذب برنامش همینه دیگه هیچ شناختی نه از مجری دارم و نه برنامه خوشبختانه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ والا تیپ خاصی نداره موافقم...... 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ از نظر منم نداره ولی خب گویا جذب برنامش همینه دیگه هیچ شناختی نه از مجری دارم و نه برنامه خوشبختانه یه چندبار من گذرا دیدم موضوع برنامه اش حول اینا میچرخه(کسایی که اسید روشون پاشیدن,کسایی که مریضی خاصی دارن و بعضیاشون خوب شدن بعضیاشون وضع بدی دارن,کسایی که تو اوج بدبختی امید دارن,وغیره) 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ والا تیپ خاصی نداره در عوض سرو زبون داره یادمه چند سال پیش یه پسری رو دعوت کرده بودن که به خاطر یه دختر خودشو از پشت بوم انداخته بود پایین، پسره تیپ ساده ای داشت پیراهن و شلوار موقع تموم شدن برنامه علیخانی گفت ایشالا یه کت برا این شلوارت میدوزی میری خواستگاری !!! یعنی چی خب ... این چه حرفیه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ منظورم این نبود..... فکرکنم می خواستین بگین ازعموسهندتوقع نداشتین؟درسته 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ فکرکنم می خواستین بگین ازعموسهندتوقع نداشتین؟درسته 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ شد شماها از یه برنامه خوشتون بیاد؟؟ ماشالا همه تریپ انتقادن همیشه از اجرای علیخانی خوشم میاد.و همچنین از برنامه.آدم ها اگه از درون شاد باشن(شادی عمیق)-منظورم الکی خوش بودن نیست-هیچ برنامه ای نمیتونه شادی رو ازشون بگیره (پسرایی که ادعا میکنن دخترا به خاطر تیپ و قیافه علیخانی این برنامه رو میبینن پس چی شما رو پای سریال های احمقانه ماهواره میخکوب میکنه؟؟)واقعا چی؟؟غیر از قیافه و لباس اون دختراس یا واقعا اموزنده هستن؟؟ فک میکنم ماه عسل خیلی بهتر از برنامه های ماهواره و اون فیلم های ترکی باشه که فقط و فقط دارن خیانت رو رواج میدن...و متاسفانه خیلی ها با چه اشتیاقی این سریال ها رو دنبال میکنن... این برنامه مهمانهاش کسایی هستن که خیلی چیزا میتونیم ازشون یاد بگیریم.به جای اینکه قتلشو میبینید بخشش اون طرفو ببینید- بخشش کسیو ببینید که اعضای بچه اش رو اهدا کرده فداکاری رو توی خیلی از افراد که به برنامه دعوت میشن ببینید چشم ها را باید شست-جور دیگر باید دید 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ برنامه مورد علاقه دختر دبیرستانی ها 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ برنامه مورد علاقه دختر دبیرستانی ها چرادختردبیرستانی ها؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ چرادختردبیرستانی ها؟ بیشتر دختر دبیرستانی ها خیلی مجریش رو دوست دارن 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ شد شماها از یه برنامه خوشتون بیاد؟؟ ماشالا همه تریپ انتقادن همیشه از اجرای علیخانی خوشم میاد.و همچنین از برنامه.آدم ها اگه از درون شاد باشن(شادی عمیق)-منظورم الکی خوش بودن نیست-هیچ برنامه ای نمیتونه شادی رو ازشون بگیره (پسرایی که ادعا میکنن دخترا به خاطر تیپ و قیافه علیخانی این برنامه رو میبینن پس چی شما رو پای سریال های احمقانه ماهواره میخکوب میکنه؟؟)واقعا چی؟؟غیر از قیافه و لباس اون دختراس یا واقعا اموزنده هستن؟؟ فک میکنم ماه عسل خیلی بهتر از برنامه های ماهواره و اون فیلم های ترکی باشه که فقط و فقط دارن خیانت رو رواج میدن...و متاسفانه خیلی ها با چه اشتیاقی این سریال ها رو دنبال میکنن... این برنامه مهمانهاش کسایی هستن که خیلی چیزا میتونیم ازشون یاد بگیریم.به جای اینکه قتلشو میبینید بخشش اون طرفو ببینید- بخشش کسیو ببینید که اعضای بچه اش رو اهدا کرده فداکاری رو توی خیلی از افراد که به برنامه دعوت میشن ببینید چشم ها را باید شست-جور دیگر باید دید من که گفتم همشون بدند اصلابرنامه خوب وجودنداره توی این تلوزیون چراسنگ بادهست نه اونم چیزداره آهان سرندیپیتی نه اونم بده.آهان فوتبالیستها نه اونم عموهه :ubhuekdv133q83a7yy7 اگرموضوع درباره این فیلمهای ترکیه ی باشه یاکره ای یاسوریه ای بازم بااجازه میگم بده. بله چشمه رابایدشست ولی بهترنیست بااشک شادی واروی خنده شست تاگریه وغم ومصیبت . آخرمن میگم خوب نیست نه خودش که نمی خوام اسمشوبیارم نه برنامش نه زمانش اصلاشبکش خوب نیست غیرازفوتبالش ونودش روحرف من کسی حرف نزنه :w13:خودمومیزنما 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ بدم میاد از برنامش چرنده:icon_razz:گرچه من فقط هر وقت بتونم فقط فوتبال میبینم کلا با تلوزیون قهرم.ترجیح وقت خالیمو منچ بازی کنم ولی تلوزیونه ایرانو نبینم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ بدم میاد از برنامش چرنده:icon_razz:گرچه من فقط هر وقت بتونم فقط فوتبال میبینم کلا با تلوزیون قهرم.ترجیح وقت خالیمو منچ بازی کنم ولی تلوزیونه ایرانو نبینم هم برنامش......هم مجریش..... 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اقا خانوم یکی اون اسم تاپیک رو بزنه علیخانی بهتره دخترا از شش کلمه نظرشون میگن احسان علی خانی خوبه البته احسان و بازم احسانراستی خانومها از متن برنامه هم چیزی یادتون مونده یا فقذذذذذذذذذذ علیخانی اما حس خوبی به من میده برنامه اش خیلی خوووووب بوووود. کلا این دخترا زیاد عاشق میشن.اولا که عاشق محمدرضا گلزار بودن بعد عاشق علیخانی شدن بعد با فوت مرحوم پاشایی عاشق اون شدن...... خلاصه معشوقه های زیادی دارن..... والا ما پسرا که از اول عاشق جنیفر لوپز بودیم و الانم هستیم و تا آخر هم خواهیم بود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده