رفتن به مطلب

فتواهای عجیب داعش برای ماه رمضان !

Dreamy Girl

ارسال های توصیه شده

ولی بایدیچیزی هم درنظربگیریم همین خندیدنهاباعث شده کسانی اجازه بخودشون بدندهمچون کارای کنندبعدشم یه ذره نفس بکش بعدش دوباره بخند:yes:

خنده دلیل نشون ندادن عکس العمل نیست...

منظورتون رو اگه درست متوجه شده باشم

لینک به دیدگاه
نه خدا همه رو یکرنگ افریده خریت ادمی (ببخشید)ادم رو به اینجور مکانها تنزل میده
قبول ندارم به شخصه میگم هر انسانی در نوع خودش متفاوت هستش ولی در استعداد های نهفته ای که داره و اگه تشخیص بده و اونو تقویت بکنه برترین میشه ولی خوب عدم شناخت استعدادهای خود و تنبلی و عدم پشتکار ادمی ور تنزل میده

مساوات یاعدالت ؟

اینیکه شمامی گیدهمه یکرنگن مساواته ولی اینی که گفتین تنزل عدالته که هرکس به اندازه توانایی واستعداد خوبجایی می رسد.

پس خدامساوات داره یاعدالت؟

مهندس درسته هرکس بايدبفهمه توانايش چيه اين درصورتي هست فکرکنم سالم باشه ،فقط ساده باشد يامشکل کمي داشته باشدکه بايک مشاوره حل مي شه.

ولي اينهاچي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

A0943658.jpgauxqepjm8i6kq53ddh.jpgA0172808.jpg

گناه اينهاچيست؟

اينها حق زندگي ندارند؟

این بچه بزرگ می شودچه می شود؟

داره اشکم درمياداينارامي بينم.ببخشیداگرشماراناراحت کردم.

ولش کن مهندس خودموخودتوعشقست به مولا

• Like 1
لینک به دیدگاه
از این واضح تر؟؟؟

:w58:

ببخشیداامروزیکم مخم اب روغن غاطی کرده؟خوابم میادشدید.

خب خندههم نوعی عکس العمل هست ولی آیاجواب داده ؟نه

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو جامعه چند درصدن اونا؟؟

اصن چه تفاوتی میکنه که چند درصد!!!:w58:

فک کن یه نفر........هیچ کدوم از ما دوست داشت جای اون یک نفر می بود؟!!

خود شما اگه نابینا بودی فکر میکنی چه قدر این احتمال وجود داشت که یک پزشک بشی؟!!

اصن نابینا که هیچی اگه یه فردی با سطح هوش پایین میبودی (منظورم معلول ذهنی و بیمارانی از این دست نیستا اونا که وضعیتشون مشخصه.

منظورم افرادی هستن باضریب هوشی پایین که 5بار هم یک جزوه رو میخونن باز نمره شون تک میشه که تعدادشون هم کم نیست) چقدر احتمال پزشک شدنت وجود داشت؟

فکرمیکنی اگه تو یه خانواده داعشی متولد میشدی و پدر و مادر داعشی میداشتی باز هم همین نظری که راجع به داعش داری رو میداشتی؟!!؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
مساوات یاعدالت ؟

اینیکه شمامی گیدهمه یکرنگن مساواته ولی اینی که گفتین تنزل عدالته که هرکس به اندازه توانایی واستعداد خوبجایی می رسد.

پس خدامساوات داره یاعدالت؟

مهندس درسته هرکس بايدبفهمه توانايش چيه اين درصورتي هست فکرکنم سالم باشه ،فقط ساده باشد يامشکل کمي داشته باشدکه بايک مشاوره حل مي شه.

وقتی میگیم که خدا به هرکس توانایی خاصی داده یعنی یک سری تواناییها هم بهش داده نشده......یعنی کسی که استعداد درس خوندن رو نداره دکتر یا مهندس نخواهد شد.......یعنی کسی که استعداد فوتبال رو نداره فوتبالیست نخواهد شد..........یعنی خدا هر فرد رو برای هر کار مشخصی آفریده.........

داعش هم برای این هدف خاص آفریده شده دیگههههه:ws3:

مثلا شاید خیلی از ماها اگه خون ببینیم غش کنیم اما اونا به گونه ای هستن که سر یه فرد رو از بدنش جدا میکنن و بعد باهاش فوتبال بازی میکنن......:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتی میگیم که خدا به هرکس توانایی خاصی داده یعنی یک سری تواناییها هم بهش داده نشده......یعنی کسی که استعداد درس خوندن رو نداره دکتر یا مهندس نخواهد شد.......یعنی کسی که استعداد فوتبال رو نداره فوتبالیست نخواهد شد..........یعنی خدا هر فرد رو برای هر کار مشخصی آفریده.........

داعش هم برای این هدف خاص آفریده شده دیگههههه:ws3:

مثلا شاید خیلی از ماها اگه خون ببینیم غش کنیم اما اونا به گونه ای هستن که سر یه فرد رو از بدنش جدا میکنن و بعد باهاش فوتبال بازی میکنن......:ws3:

درسته اینی که شمامی گیدعدالته که هرکس به اندازه توانایی هاش

ولی اگراستعدادو.. باشه ولی شرایط باعث شودبه جای نرسدچی؟

داعش آفریده نشده بوجودآمده !اینهاهمان القاعدع هستند.انسان ایدالش اینست که هیچ نمی داند وطی یکسری آموزشهایاناهنجاریهای قرارمی گیردوانسان پلیدیاخوب بوجودمی آید

لینک به دیدگاه
ببخشیداامروزیکم مخم اب روغن غاطی کرده؟خوابم میادشدید.

خب خندههم نوعی عکس العمل هست ولی آیاجواب داده ؟نه

خنده رو برا اونا نمیکنیم!!! برا خودمون میکنیم که این شادی ها رو ازمون نگیرن!!!:ws3: پس لازم نیست جواب بده برا کسی:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بیشتر بیماریهای کمبود بشری ژنتیکی هستش درصد بالایی از نابینایی بچه ها به خاطر ازدواج نادرست هستش که متاسفانه توجه نمیشه بیماری های ذهنی هم همینطور تاثیر خوردنی های نامناسب و خیلی از اتفاقای دیگه به شدت روی نوزاد تاثیر داره و این ثابت شده هستش هوش نوزاد از والدینش گرفته میشه یعنی تاحدودی ارثی هست

استعداد هر کسی با اون یکی متفاوته هیچ کسی نمیتونه بگه من بی استعدادم اما شرایط زندگی ادما باهم فرق داره اینو من کامل قبول دارم ولی هر انسانی بنا به شرایط خودش سنجیده خواهد شد

اگر همه در یه سطح هوشی بودن اگر همه فوتبالیست میشدن و عین هم بودنه اصلا اینجور دنیایی جذابیت نداشت

لینک به دیدگاه
خنده رو برا اونا نمیکنیم!!! برا خودمون میکنیم که این شادی ها رو ازمون نگیرن!!!:ws3: پس لازم نیست جواب بده برا کسی:ws37:

خنده خوبه امیدوارم همیشه بخندی اینوگفتی یه چیزی یادم امدچندروزپیش زنگ زدم جایی توارتباط سعی می کنم ازیک لحن باخنده وآروم استفاده کنم .ماهم طبق معمول یک نموره خندیدیم تاطرف رابطه خوبی برقرارکنه یهو گفت خندش گجاست ؟چرامی خندی؟منومیگی یک لحظه رفتم توکما منم گفتم گریه کنم ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
وقتی از لفظ همه استفاده می کنید نباید هیچ مثال نقضی وجود داشته باشه

و اگر بحث یکی خدا و این حرفا باشه خدا هم به خاطر مطلق بودنش باز نباید مثال نقض داشته باشه و ...

خدا از اول تا اخر میبینه و میدونه چی چیه بدون دخالت ولی خوب ظلم خدا هم ینوع نعمته داستان موسی و خزر رو یبار بخون

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدا از اول تا اخر میبینه و میدونه چی چیه بدون دخالت ولی خوب ظلم خدا هم ینوع نعمته داستان موسی و خزر رو یبار بخون

این دیگه از اون حرفا بود :)

اینکه خدا می دونه مفهوم نداره چرا یه بچه باید سرطان بگیره و زجر بکشه بعد بمیره در حالی که می تونه بدون درد و آروم بمیره یعنی خدا موضوع به این سادگی نمی خوره به ذهنش؟

داستان موسی و خزر اختیار رو زیر سوال می بره اصلا

• Like 3
لینک به دیدگاه
این دیگه از اون حرفا بود :)

اینکه خدا می دونه مفهوم نداره چرا یه بچه باید سرطان بگیره و زجر بکشه بعد بمیره در حالی که می تونه بدون درد و آروم بمیره یعنی خدا موضوع به این سادگی نمی خوره به ذهنش؟

داستان موسی و خزر اختیار رو زیر سوال می بره اصلا

دیگه بقیشم از خود خدا بپرس نه من قانع میشم از جوابت نه تو خدا عالمه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم حرف شما رو قبول ندارم بنا به دلایلی:

خب یه عده به دلیل مشکلات ارثی و ژنتیکی تنبل هستند و یا مریضی روانی(که باز یا نهفته در کودکی است یا ارثی) دارند و اصلا نمی تونند پشتکار داشته باشند

یک بچه در سن 7 سالگی سرطان یا دیابت(ارثی) میگیره و می میره و اصلا فرصتی براش پیش نمی آد

با شما موافقم البته داستان شر و این حرف ها هم می آد

خالق زیر مجموعه ی خدا هست خود تعریف خدا خالق بودن رو در خودش داره خب چون دو مورد اول رو اثبات نشده پس کار تمومه نباید بحث کرد؟:ws52: اینجوری تمام بحث ها به این صورت تموم میشن خب اول ثابت کن خالق رو _ نمیشه با قلبت حس کن_ قلب چیه منطق بریز وسط _خدا حس میشه فراتر از منطقه (البته همه این رو نمی گن ولی کسایی که می خوان با برهان علیت اثبات کنند و می بینن نمیشه می گن )و... البته این موارد تناقض جای بحث دارند مثلا همین مورد که من قبلا بهش اشاره کردم"برهان اراده آزاد(اختیار)" و شما بدون اینکه موضوع رو درست مطالعه کنید فکر کنم فرمودید تصورات و تناقضات ذهن فرد:whistle:(حالا دقیقش یادم نی یه چیزی تو این مایه ها)

چی میگی؟:w58:

چ خوب :ws3:

خیلی اینجا شلوغ شده. میخاستم ج ندم؛ تو هم تو هم شده همه چی :ws3: دیگه گفتم حکم ادب ج بدم.

بحث یا کلامی ه یا تجربی و یا در عالی ترین مدل محتمل کلامی - تجربی

منم مث همه کلی سوال دارم بی جواب. کلی سوال ک این چ خدایی و اون چرا اونطوری و از این دست.

در بحث های کلامی؛ بهترین شیوه "دیالیکتیکی" ب نظر من البته.

خوب میدونی ک در این مدل، باید پی های ساختمون رو ریخت و بعد روی اونا حرف زد.

پس اینکه میگم باید اول ثابت بشه اصلا خدایی هست !

و بعد سایر مسائل.

برهان های نظم و غیره هم باگ های خودشون رو دارن. چراکه وقتی وارد ذرات بنیادی میشیم می بینیم ممکن ه نظم تعریفش فرق داشته باشه!

اون بحث مون رو هم یادم نمیاد :icon_redface: پیر شدم دیگه.

خیلی حرف هست ها. ولی خوب، علم من کمه و جهل من زیادتر.

ب قول شمس پرنده: این از حال است و در قال نگنجد ...

ب نظرم ما خودمون باید جواب سوال هامون رو بدست بیاریم.

چون کسی ورای خودمون وجود نداره ک بتونه این شهد تلخ حقیقت رو ب ما بده و ما ب اون اسیب نزنیم.

این بحث همون خود شناسی و نهایتا خدا شناسی ه ک بارها گفته شده اما طوطی وار.

خود شناسی یعنی از علوم جزیی با دید کلی استفاده کنیم.

فرضا مهندسی، پزشکی و غیره.

ماهیتا بحث خیلی خوبه. خوشحال می شم میبینم ی عده با رعایت احترام ب اعتقادات هم بحث می کنند.

در پناه حق :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چ خوب :ws3:

خیلی اینجا شلوغ شده. میخاستم ج ندم؛ تو هم تو هم شده همه چی :ws3: دیگه گفتم حکم ادب ج بدم.

بحث یا کلامی ه یا تجربی و یا در عالی ترین مدل محتمل کلامی - تجربی

منم مث همه کلی سوال دارم بی جواب. کلی سوال ک این چ خدایی و اون چرا اونطوری و از این دست.

در بحث های کلامی؛ بهترین شیوه "دیالیکتیکی" ب نظر من البته.

خوب میدونی ک در این مدل، باید پی های ساختمون رو ریخت و بعد روی اونا حرف زد.

پس اینکه میگم باید اول ثابت بشه اصلا خدایی هست !

و بعد سایر مسائل.

برهان های نظم و غیره هم باگ های خودشون رو دارن. چراکه وقتی وارد ذرات بنیادی میشیم می بینیم ممکن ه نظم تعریفش فرق داشته باشه!

اون بحث مون رو هم یادم نمیاد :icon_redface: پیر شدم دیگه.

خیلی حرف هست ها. ولی خوب، علم من کمه و جهل من زیادتر.

ب قول شمس پرنده: این از حال است و در قال نگنجد ...

ب نظرم ما خودمون باید جواب سوال هامون رو بدست بیاریم.

چون کسی ورای خودمون وجود نداره ک بتونه این شهد تلخ حقیقت رو ب ما بده و ما ب اون اسیب نزنیم.

این بحث همون خود شناسی و نهایتا خدا شناسی ه ک بارها گفته شده اما طوطی وار.

خود شناسی یعنی از علوم جزیی با دید کلی استفاده کنیم.

فرضا مهندسی، پزشکی و غیره.

ماهیتا بحث خیلی خوبه. خوشحال می شم میبینم ی عده با رعایت احترام ب اعتقادات هم بحث می کنند.

در پناه حق :icon_gol:

سجاد جان اینجا اخه هممون رفیق همیم و همدیگرو خیلی دوست داریم برا همین بحث برامون شیرینه هرچند دقیقا مقابل هم باشه

دورد بر برو بچ باحال انجمن:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...