رفتن به مطلب

شیر گرسنه گلوی دختر 22 ساله را درید + تصاویر

masi eng

ارسال های توصیه شده

با سلام واقعا سلامت عزیز من کاری به صحبت های قبلی فکور توهر تاپیکی هرجا بوده ندارم ولی توی این تاپیک این طرز صحبت و تهدید شما واقعا مناسب نیست

هرکس میتونه تو هرتاپیکی نظرات خودش روبیان کنه هیچ وقت نباید از بیان کردن نظرات مخالف ناراحت بشیم هیچ وقت دیدگاه انسانها شبیه نیست چون روحیه ها متفاوت هست تربیت ها متفاوته اینکه بیاییم خط و نشون بکشیم برای هم دیگه چیزی جز اعصاب خوردی و ناراحتی نداره

جا داره من از فکور عزیز هم بابت بحث منطقیش تشکر کنم و همین جا بخوام هر مشکل شخصی هست نیست خواهشا تموم بشه بیشتر ادامه پیدا نکنه

:a030::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
با سلام واقعا سلامت عزیز من کاری به صحبت های قبلی فکور توهر تاپیکی هرجا بوده ندارم ولی توی این تاپیک این طرز صحبت و تهدید شما واقعا مناسب نیست

هرکس میتونه تو هرتاپیکی نظرات خودش روبیان کنه هیچ وقت نباید از بیان کردن نظرات مخالف ناراحت بشیم هیچ وقت دیدگاه انسانها شبیه نیست چون روحیه ها متفاوت هست تربیت ها متفاوته اینکه بیاییم خط و نشون بکشیم برای هم دیگه چیزی جز اعصاب خوردی و ناراحتی نداره

جا داره من از فکور عزیز هم بابت بحث منطقیش تشکر کنم و همین جا بخوام هر مشکل شخصی هست نیست خواهشا تموم بشه بیشتر ادامه پیدا نکنه

:a030::icon_gol:

بحث من فقط اين تاپيك نيست با ايشون..

رفتار من مناسب نيست جالب شد..

اوكي چشم تحمل بفرماييد تافردا/

من عذرخواهي ميكنم. ولي تحمل بفرماييد من تا دوشنبه درخدمت تمام بچه هاي انجمن هستم وبراي هميشه ميرم..

• Like 3
لینک به دیدگاه
میگم چه پارک باحالیه! همه با ماشین میتونن برن تو؟؟؟؟:ws52:

تقصیر خودش بوده! میخواست پنجره رو باز نکنه:whistle::ws37:

واقعااحسنت دارنداین شیرا (شوخی شوخی بادم شیر همبازی):banel_smiley_4:

خودمون هم داریم پارک جنگلی سرخ حصارولی اینجابرعکسه شیرابایدمواظب باشن آدمااونارانخورند.:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:ws3:خوب بخش حوادثه دیگه پس باید چی بذارن توش؟؟؟؟؟؟؟

فکور جان خوبی دایی؟:w58:

این خبر رو میپسندی : نیمار هفته ای 20000 یورو خرج موهاش میکنه یا نوه خاله ی کاترین اشتون 3 روز پیش 3 قلو زایید:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
:ws3:خوب بخش حوادثه دیگه پس باید چی بذارن توش؟؟؟؟؟؟؟

فکور جان خوبی دایی؟:w58:

این خبر رو میپسندی : نیمار هفته ای 20000 یورو خرج موهاش میکنه یا نوه خاله ی کاترین اشتون 3 روز پیش 3 قلو زایید:ws3:

آره خوبم . مرسی

دست گلت درد نکنه. اون خبر هایی که دادی حداقلش اینه که مسرت بخش هستن و توش علاقه به زندگی موج میزنه.

مثه خبر های کشت و کشتار و خون و خونریزی نیست که انسان مبتلا به چندش روحی روانی بشه. بازم مرسی :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به به یعنی یک خبر حوادث گفتن اینقدر بحث داره

سلامت یک خبر گذاشته

خوب فکور هم گفته نذارید

سلامت بگه چشم نمیذارم با خنده خیلی راحت میشه از پس کارها بر بیایید

بعد گفتن چشمت اگه خواستی دوباره اخبار حوادث بذار اینقدر بحث نداره

من الان این تاپیک رو دیدم خیلی ناراحت شدم سر یک موضوع به این کوچیکی چرا باید دو نفر ادم عاقل و بالغ اعصاب خودشونو خورد کنند یک بگه دیگه نمیام اون یکی توهین کنه یا ....

من از طرف سلامت جون خودم و اقای فکور از تمام دوستان معذرت میخوام یک کمی بحث کردن دوستان

ادم واقعی شخصی است که از گذشته خود درس بگیر د

باز هم معذرت میخوام پر چونگی کردم

امید وارم که سلامتن هم به سلامتی برگرده بیاد انجمن

• Like 9
لینک به دیدگاه
آره خوبم . مرسی

دست گلت درد نکنه. اون خبر هایی که دادی حداقلش اینه که مسرت بخش هستن و توش علاقه به زندگی موج میزنه.

مثه خبر های کشت و کشتار و خون و خونریزی نیست که انسان مبتلا به چندش روحی روانی بشه. بازم مرسی :icon_gol:

خب اینگارشمابه نوعی نمی خواهی واقعیتهای اطراف راقبول کنید(این جمله شایدآشناست انسان هرچیزرابخواهدمیبیندیا می شنود)پس به درونت رجوع کن شایدچیزهای تازه ی پیداکردی.:w16:

اینهاواقعیت زندگیندشمامی گیداینهاحیوانندآیاداعش هم غیرانسانند؟

Dreamy girl هم عقیده داردمی شودازحوادث بدهم درس گرفت.حالامن هیچ ایشون که روانشناسند.

دریک مستنداز نشنال جئوگرافیک می گفت اگرواردحریم حیوانات شوی مرگ نیش زدن و... درانتظارته کلا خطرناکه اینهاراببین درس بگیراگریکوقتی خواسی به حیوانی نزدیک بشی خودت ایجاداخبارحواث نکنی!:ws28:

راستی کاریزماتیکت چیست؟:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره خوبم . مرسی

فکور جان میدونی که خیلی احترام برات قاءلم(کیبوردم ناقصه) ولی خدایی تو تاپیک حوادث همین چیزا رو میذارن دیگه . یکی دوست داره میاد میخونه یکیم دوست نداره اصن نمیاد تو این تاپیک

دیگه به نظرم بحث نداره . بی خیال شید دیگه همگی لطفا:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فکور جان میدونی که خیلی احترام برات قاءلم(کیبوردم ناقصه) ولی خدایی تو تاپیک حوادث همین چیزا رو میذارن دیگه . یکی دوست داره میاد میخونه یکیم دوست نداره اصن نمیاد تو این تاپیک

دیگه به نظرم بحث نداره . بی خیال شید دیگه همگی لطفا:banel_smiley_4:

با سلام

از اولشم بی خیال بودیم. کلا بحث و مجادله و این چیزا نیست. منم نمیخوام کش بدم. بالاخره همه فهمیدن که من با انتشار حوادث بد میونه م خوب نیست و دلیلشم روانشناسانه ست.

من فقط یه توصیه کردم که به خیر و خوشی حل و فصل شد.

الانم اگه جواب میدم به احترام دوستانی است که از حرفام نقل قول میگیرن.

اگه مقل قول نگیرن من هیچوقت اینطرفا نمیام. :a030:

لینک به دیدگاه
باعث افتخاره یکی شیر بهش حمله کنه و بکشدش:ws3:.منکه دوس دارم:whistle:

امروزه روز شیر ها به انسان حمله نمیکنن. این انسانها هستند که با اشغال حریم اونا بهشون حمله کردن. یه شیر هم بخواد از حق خودش دفاع کنه میشه شیر وحشی و بد.

انسان جنسش همینه. همه جا رو بهم میریزه بعدشم ادعا داره که اهلیه. ( تشویق حضار ) :TAEL_SmileyCente:

• Like 3
لینک به دیدگاه
امروزه روز شیر ها به انسان حمله نمیکنن. این انسانها هستند که با اشغال حریم اونا بهشون حمله کردن. یه شیر هم بخواد از حق خودش دفاع کنه میشه شیر وحشی و بد.

انسان جنسش همینه. همه جا رو بهم میریزه بعدشم ادعا داره که اهلیه. ( تشویق حضار ) :TAEL_SmileyCente:

:w155:

من خودم از طرفداران سرسخت محیط زیستماااااااااااا:ws3:

واقعا هم همینه.

هر جا پای انسان رسیده یه خرابکاری:sigh:

تو این موضوع چیزی که خوشم اومد این بود که شیر رو با تیر نزدن.با شلیک هوایی اونها رو دور کردن

واقعا جای تامله.

شک نکن توی ایران بود فورا به شیر شلیک میشدhanghead.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

غذایی به نام Foie Gras

بدانید چه می خورید و این غذا از کجا تهیه می شود

غذایی به نام Foie Gras

به معنی جگر چرب

غذای تجملی و گران قیمتی است که منشاء آن فرانسه است.

برای تهیه این غذا مرغابی و غازها را مجبور می کنند مقدار زیادی چربی بخورند تا بیش از اندازه چاق شوند و به بیماری جگر چرب مبتلا شوند.

Foie Gras Foie Gras means "Fat Liver"

It's very very luxury menu that originates from France But this dish comes from FORCE FEEDING a goose to make them develope FATTY LIVER DISEASE.

پرندگان مجبور می شوند مقدار زیادی روغن و غذای چرب بخورند حتی اگر میلی به خوردن آن نداشته باشند

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...