en.ml 4113 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 سرانجام پس از کش وقوسهای جنجال برانگیز مبنی بر حضور بانوان در ورزشگاهها برای دیدن مسابقات ورزشی در ایران، خبرها حاکی از آنست در مسابقه فینال لیگ بسکتبال ایران به زنان اجازه ورود به ورزشگاه داده شده است.در حالیکه چندی پیش معاون رئیس جمهور ایران از امضای مجوز حضور بانوان در ورزشگاه خبر داده بود روز گذشته مسابقه فینال لیگ بسکتبال ایران در حضور پرشور تماشاگران زن برگزار شد. روز گذشته فینال لیگ بسکتبال ایران بین دو تیم دانشگاه آزاد و مهرام در زمین دانشگاه آزاد در حضور نزدیک به ۲ هزار تماشاگر که تعدادی از آنها را بانوان تشکیل می دادند برگزار شد. چندی پیش شهیندخت مولاوردی معاون رئیسجمهور در امور زنان اعلام کرد که مجوز ورود زنان به سالنهای ورزشی از سوی نمایندگان نیروهای انتظامی، وزارت کشور و وزارت ورزش و جوانان به امضا رسیده و تنها در انتظار ابلاغ این مجوز از سوی وزیر وزرش و جوانان است. Click here to view the original image of 960x664px. Click here to view the original image of 960x664px. Click here to view the original image of 960x663px. Click here to view the original image of 800x557px. Click here to view the original image of 800x557px. 9
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 مصلحتیه. بعد مسابقات والیبال بازم ممنوع میشه. از کجا میدونید؟ اگه ادامه پیدا کنه، خیلی خوب میشه 5
fakur1 10128 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 از کجا میدونید؟ اگه ادامه پیدا کنه، خیلی خوب میشه از آنجا که اینا اجازه نمیدن حقوق برابر بین زن و مرد برقرار باشه. 4
masi eng 47044 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 منم موافقم ممنوع ميشه همه چيز موقته تو ايران.. فكر كن دارن پخش ميكنن بازي رو يه مدت بخاطر پوشش زنان در خارج سانسور ميكردن يا نشون نميدادن.. كل بازي تو ورزشگاه خودمون اگه به اين منوال باشه هي صدا و سيما قطع ميكنه.. بخاطر پوشش خانوما.. مسخره اس واقعا.. اگه واقعا ممنوع بشه .. مملكتمون با جوك هاي مختلف مسخره خاص و عام ميشه. 3
*pedram* 21266 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 فک میکنم در مسابقات والیبال و بسکتبال ممنوع نبود. من تو یکی از مسابقات تیم ملی والیبال رفتم و تماشاگران زن وجود داشتن. این ممنوعیت برای فوتباله. 2
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2015 فک میکنم در مسابقات والیبال و بسکتبال ممنوع نبود.من تو یکی از مسابقات تیم ملی والیبال رفتم و تماشاگران زن وجود داشتن. این ممنوعیت برای فوتباله. صبر کن بعده 2 3 هفته کلا شرعا حرام میشه.. 1
ارسال های توصیه شده