رفتن به مطلب

ورود بانوان به ورزشگاه آزاد شد، ما نباید خودمان را رها کنیم


saba mn

ارسال های توصیه شده

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

در جلسه‎ای که با حضور نمایندگان وزارت ورزش، معاونت امورزنان ریاست جمهوری و وزارت کشور در وزارت کشور برگزار شد، تصمیم نهایی در خصوص گرفته شد.

3241181_557.jpgبه گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
؛در چند سال گذشته این موضوع ایراد زیادی به ورزش ایران وارد بود و این در بحث های میزبانی همیشه برای ما مشکل ساز بود و از طرفی با توجه به نظام اسلامی و معذورات شرعی در برخی موارد موافقت با حضور بانوان می توانست برخی مسائل اخلاقی را با چالش روبرو کند.

 

 

در طول مدت چند ماه گذشته در این باره بحث و بررسی هایی صورت گرفت و دست آخر منتج به مطرح کردن این موضوع از سی معاون رییس جمهور محترم شد وپس از آن طبق اطلاع ما پیش تنویس این موضوع به تصویب رسیده است و قرار است در اولین رویداد بزرگ در کشورمان که همان دیدار های والبال ایران در لیگ جهانی است این موضوع اجرایی شود.

 

 

حال مسئولان فدراسیون که توانستند به زحمت مجوز حضور بانوان در سالن‌های والیبال را از مسئولان مربوطه بگیرند با چالشی جدید مواجه هستند آن‌هم چگونگی اجرای این مساله است. چند سال پیش دختران و زنان بدون هیچ مشکلی در سالن‌ها حاضر می‌شدند اما به یک باره نوع رفتار این قشر از تماشاگران تغییر کرده و باعث شد تا مسئولان مربوطه تصمیم بر ممانعت از حضور بانوان بگیرند و عوامل فدراسیونی برای گرفتن میزبانی جهانی با مشکل مواجه شوند.

 

 

اگر خیلی عینک بد بینی به چشم نزنیم اتفاق خاصی هم نیفتاده و البته اندک تماشاگرانی هم که گه گاه اسیر وسوسه های شیطان خدای ناکرده فحاشی می کردند بعد از حضور بانوان سعی کردند رفتار هایشان و شادی و غم هایشان را کنترل کنند و این می تواند به فرهنگ سازی کمک کند.

 

 

سوای این موضوع ما همیشه معتقدیم که از لذت ورزش باید همه استفاده کنند و این بانوان هم جزئی از این همه هستند.

 

 

امیدواریم بازی های لیگ جهان والیبال به عنوان آوانگارد، فتح بابی در این باره برای دیگر رشته ها باشند و البته این مستلزم رفتار های فرهنگی در تمامی اقشار و البته مجموعه قوانینی است که می بایستی در این راه لحاظ شود می‌گویند والیبال ورزشی دانشگاهی‌است پس با این حساب فرهنگ‌سازی در آن کار راحتی خواهد بود و بانوان و مردان ایرانی حاضر در سالن‌های والیبال باید بدانند که رعایت اصول و قواعد اسلامی را در دستور کارشان قرار دهند تا خانوادگی بودن آن‌ هم به همگان ثابت شود و مسئولان از تصمیمی که گرفته‌اند پشیمان نشوند و والیبال در این راه شاید پلی باشد برای دیگر ورزش‌ها و نباید با یک رفتار نسنجیده جمعی را از دیدن ورزش محروم کنیم.

 

 

انتهای پیام/

  • Like 5
لینک به دیدگاه

همین مسئله ساده که انسانها بتونن بدون در نظر گرفتن جنسیت کنار هم تو سالن ورزشکاران رو تشویق کنند معنیش اینه که ما چقدر بی تمدن و وحشی بچشم میایم که باید برای همین مسئله ساده هم اینهمه هفت خوان رستم طی بشه و اخرشم صد ها هشدار بهمون داده بشه که مبادا دست از پا خطا کنین و بازم منعتون میکنیم و خلاصش اینکه بد جوری عقب مونده نگه داشته شدیم.

  • Like 4
لینک به دیدگاه

اگر يه روزي هم چنين چيزي بشه بعد از يه مدت باز ممنوع ميشه.. چون جنبه تو اين كشور وجود نداره.. همه چي بايد از ريشه درست بشه.. و اگر از اول چنين چيزي بود.. يه سري اتفاقات نميفتاد و مردم عادت ميكردن.. وگرنه الان خيلي مسايل احتمال ايسن هست پيش بياد.. يه جنسيت تو ورزشگاه هست اينه وضعيت ...واي به حال اينكه بانوان هم راه پيداكنن..

كلا ي سري مردم ما جنبه ندارن...

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...
AM 00 : 1

Hour
Minutes
AM PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12