masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ ﺍﺷﻚ ﻫﺎ ﻗﻄـﺮﻩ ﻧﻴﺴﺘﻨـﺪ ! ﺑﻠﻜﻪ ﻛﻠﻤـﺎﺗﻰ ﻫﺴﺘﻨـﺪ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺍﻓﺘﻨـﺪ .... ﻓﻘﻂ ﺑﺨﺎﻃـﺮ ﺍﻳﻨﻜﻪ : پیـﺪﺍ ﻧـﻤﻴﻜﻨﻨﺪ ﻛﺴﻰ ﺭﺍ ﻛﻪ ﻣﻌﻨــﻰ ﺍﻳﻦ ﻛﻠﻤـﺎﺕ ﺭﺍ ﺑــﻔﻬﻤـﺪ ... !!! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اگر عمر دوباره داشتم برای دروغ هایی که به من میگفتند قهرهای بلندمدت نمی کردم. اعصابم را خرد نمی کردم. به جایش سرم را پایین میگرفتم و آرام می گذشتم. از اشتباه خودم می گذشتم. از اشتباه آفرینش می گذشتم. از "آدم" می گذشتم. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ آدمها شبیه شمع هستند, هرلحظه ممکن است نسیمی خاموششان کند, پس تا زمانی که هستند ار نورشان لذت ببر... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اگر عمر دوباره داشتم به اتفاقهای ساده عمیقتر، و به برخوردهای جدی سطحی تر، نگاه میکردم. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ نفس مي کشم ، تا به جاي مرده ها خاکم نکنند ! اينگونه است حال من ، چيزي نپرس . . . 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ دلَـــــم یکـــــ کــوچــــه میخـــــواهَــــد بـــی بــــن بَستــــ . . . وَ بــــارانـــی نَــــم نَــــم . . . وَ یکـــــ خـــــدا ، کـــــه کَــــمی بــــا هَــــم راه بــــرَویـــــم !! هَـمـیــ ـن . . . . 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ آدم هــا بـراي هــم سنگ تمــام مـي گذارنــد، امــا نـه وقتــي کــه در ميانشــان هســتي، نــــــــه..، آنجــا کــه در ميــان خـاک خوابيــدي، "سنـــگِ تمــام" را ميگذارنـد و مــي رونــد !!! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ خدایا انگار بد متوجه شدی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ چـه مـیـشـد اگــر روزِ تـولـدم … مــامــا بـه پـدرم میـگـفـت : مــتـاســفـم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ ديروز همچين بادوچرخه خوردم زمين درست مثل يه كرم رو زمين ميلوليدم از درد و دنبال يه نفس ميگشتم كه نفس بكشم.. و چه حس بدي بود هيچ وقت صحنه اسمون رو كه نگاه ميكردم و از خدا درخواست ميكردم بهم نفس بده رو فراموش نميكنم ... بعداز اينكه اورژژانس اومد بالا سرم و يه مقدار گذشت حالم جا اومد.. نشستم با برادرم كلي خنديدن.. بين مرگ و خنده و زندگي و تمام لحظات سخت خدا و لحظات خوب خدا فاصله اي وجود نداره والا 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ زنگ زدم به دكترم.. ازم خيلي شاكي... اينكه ديگه نرفتم و شاكي شده.. وگفته ديگه هراتفاقي برات بيفته من مسئول نيستم.. ومن گفتم باشه مسئول نباش.. ولي قبول نكرد بايد بهش دست خط بدم .. اينو ديگه نديده بودم كه بايد دست خط بدي به دكتر.. نميدونم در هرصورت ديگه من ادامه درمانمو نميرم.. يا اينورم يا اونور.. ميخوام همينجوري پيش برم... خداروشكر فعلا خوبم.. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ خودت باش .. کسی هم اگر خوشش نیامد نیامد ..! اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست ... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ امروز درختی را بعد از یکسال دیدم خشکیده بود ... گفتم چرا خشکیدی؟ گفت بعد از آن روز که تو رفتی ... یارت را با دیگری دیدم زیر سایه ام می نشست و به تو میخندید ... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ از كی خط میگیری؟ . . . این دستخط ِ تو نیست! 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ یعقوب به من آموخت وقتی زندگیت كنارت نیست.....كوری بهتراست. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ ای دزدان دریایی بیایید من دل به دریا زده ام همه دار و ندارم برای شما این همه تنهایی حلالتان باشد 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ خسته از روزهای تکراری افسرده از بازی روزگار دل زده از مردم دنیا آزرده خاطر از همه شکست های پی در پی و .... و .... و .... و .... و اینها همه تاوان است تاوان یک نگاه یک نگاه و لرزش دل کاش فرصت برای امتحان کردن وجود داشت 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ گفتم دلــم از شیشه است میشکنه ! گوش نکردی فشارش دادی هم دل من شکست هم دســت تو برید ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده