رفتن به مطلب

آبونمان 50000ریالی بانک ملی

mmce

ارسال های توصیه شده

[h=1]اطلاعیه بانک ملی برای کسر کارمزد ارسال پیامک[/h]

smsmsm_388553ee5a.jpg

"به اطلاع مشتریان ارجمند بانک ملی ایران می رساند:

با عنایت به بهینه سازی سرویس ارسال پیام کوتاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مقرر گردید از ابتدای سال 1394 مبلغ (000ر100 ریال) به ازای هر حساب فعال متصل به هر شماره همراه ، به عنوان آبونمان یکساله ، ازحساب مشتریانی که از خدمات سامانه مذکور برخوردار می گردند ،کسر می شود .لذا از مشتریانی که تمایلی به استفاده از این سامانه ندارند تقاضا می نماید حداکثر تا تاریخ 1394/2/5 با مراجعه به شعب بانک یا ارسال عدد 1 به شماره 100064140 نسبت به غیرفعال سازی این سرویس برای شماره حساب/حساب های خود اقدام نمایند.مشتریانی که برای تعدادی از حسابهای خود از این سامانه استفاده نموده و تمایل به لغو آن برای برخی از حسابهای خود داشته باشند ، الزاماٌ جهت غیر فعال نمودن سامانه برای حسابهای منتخب خود باید به شعبه مراجعه نمایند. در مورد مشتریانی که پس از تاریخ فوق متقاضی استفاده از سرویس پیام کوتاه باشند ، آبونمان سالیانه به صورت سیستمی از حساب ایشان کسر خواهد شد.شایان ذکر است کسر آبونمان سال 1394 سامانه ساپتا از کسانی که از گذشته عضو این سامانه بوده و تمایل به استفاده از این سامانه را از این پس نیز داشته باشند در پایان اردیبهشت ماه صورت گرفته و برای مشتریانی که بعد از این تاریخ ثبت نام کنند در زمان ثبت نام آبونمان یکساله از آنان اخذ خواهد شد."

اواخر سال گذشته بود که نظام بانکی درخواست کرد بابت هر تراکنش از کارت خوان های فروشگاه ها مبلغی از حساب مشتریان کسر بشه که خوشبختانه تا کنون این طرح اجرائی نشده است. اما گویا اطلاعیه جدید بانک ملی جدی است! یکی باید حساب کنه از محل این طرح سالانه چقدر سود نصیب بانک ملی میشه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
اطلاعیه بانک ملی برای کسر کارمزد ارسال پیامک

smsmsm_388553ee5a.jpg

"به اطلاع مشتریان ارجمند بانک ملی ایران می رساند:

با عنایت به بهینه سازی سرویس ارسال پیام کوتاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مقرر گردید از ابتدای سال 1394 مبلغ (000ر100 ریال) به ازای هر حساب فعال متصل به هر شماره همراه ، به عنوان آبونمان یکساله ، ازحساب مشتریانی که از خدمات سامانه مذکور برخوردار می گردند ،کسر می شود .لذا از مشتریانی که تمایلی به استفاده از این سامانه ندارند تقاضا می نماید حداکثر تا تاریخ 1394/2/5 با مراجعه به شعب بانک یا ارسال عدد 1 به شماره 100064140 نسبت به غیرفعال سازی این سرویس برای شماره حساب/حساب های خود اقدام نمایند.مشتریانی که برای تعدادی از حسابهای خود از این سامانه استفاده نموده و تمایل به لغو آن برای برخی از حسابهای خود داشته باشند ، الزاماٌ جهت غیر فعال نمودن سامانه برای حسابهای منتخب خود باید به شعبه مراجعه نمایند. در مورد مشتریانی که پس از تاریخ فوق متقاضی استفاده از سرویس پیام کوتاه باشند ، آبونمان سالیانه به صورت سیستمی از حساب ایشان کسر خواهد شد.شایان ذکر است کسر آبونمان سال 1394 سامانه ساپتا از کسانی که از گذشته عضو این سامانه بوده و تمایل به استفاده از این سامانه را از این پس نیز داشته باشند در پایان اردیبهشت ماه صورت گرفته و برای مشتریانی که بعد از این تاریخ ثبت نام کنند در زمان ثبت نام آبونمان یکساله از آنان اخذ خواهد شد."

اواخر سال گذشته بود که نظام بانکی درخواست کرد بابت هر تراکنش از کارت خوان های فروشگاه ها مبلغی از حساب مشتریان کسر بشه که خوشبختانه تا کنون این طرح اجرائی نشده است. اما گویا اطلاعیه جدید بانک ملی جدی است! یکی باید حساب کنه از محل این طرح سالانه چقدر سود نصیب بانک ملی میشه؟

من که حساب بانک ملی م برام پیامک نمیاد.

اما از سال قبل حساب بانک صادراتم هر پیامک میومد 250 ریال کم میشد و هر تراکنش هم که استفاده میکردم چه از طریق همراه با به صورت اس ام اسی و یا اینترنتی 1200 ریال از حسابم کسر میشد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که حساب بانک ملی م برام پیامک نمیاد.

اما از سال قبل حساب بانک صادراتم هر پیامک میومد 250 ریال کم میشد و هر تراکنش هم که استفاده میکردم چه از طریق همراه با به صورت اس ام اسی و یا اینترنتی 1200 ریال از حسابم کسر میشد.

منم هر اعلام موجودی که از طریق گوشی انجام دادم ازم پول کسر شده.

• Like 3
لینک به دیدگاه

يعني چي همين ٢٠ روز پيش بود از حسابم ١٢تومن كسر كردن واسه اينكه رفتم. كتبي درخواست دادم كه سيستم اس ام اس شون برام فعال بشه همون جا كارمندش بهم گفت ١٢تومن ساليانه از حسابتون كم ميشه براي اين آبونمان شدن و همون جا هم ١٢تومن از حسابم برداشت البته برمبناي همون درخواست كتبيم

ولي اين كارشون هيچ توجيحي نداره مگر اون مصوبه اي كه اواخر سال ٩٣ تو گيرودار شب غيد تصويب كردن و هيچ جا هم صداش در نيومد

• Like 5
لینک به دیدگاه

من بانک ملی نیستم و پیامک فعال نکردم فکر کنم باید برم چک کنم ببینم کسر شده یا نه

یادش بخیر یه زمانی به حساب جاری هم سود می دادن:ws38:(ناچیز بود ولی حس خوبی داشت)

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره :ws52:

از مال منم كم شد

آبونمان ساپتا چي هس حالا ؟

اصلا به چه حقي به حساب ملت بدون اجازه دست درازي مي كنن :w000:

يعني چي همين ٢٠ روز پيش بود از حسابم ١٢تومن كسر كردن واسه اينكه رفتم. كتبي درخواست دادم كه سيستم اس ام اس شون برام فعال بشه همون جا كارمندش بهم گفت ١٢تومن ساليانه از حسابتون كم ميشه براي اين آبونمان شدن و همون جا هم ١٢تومن از حسابم برداشت البته برمبناي همون درخواست كتبيم

ولي اين كارشون هيچ توجيحي نداره مگر اون مصوبه اي كه اواخر سال ٩٣ تو گيرودار شب غيد تصويب كردن و هيچ جا هم صداش در نيومد

الان من عرق میریزم کار میکنم بانک ملی هاپوولی میکنه؟:4564:

تو همین مشهد. کارت مترو و بی ار تی.

ارزش اولیه اش 5 هزار تومن ه!!!! ( بدون شارژ. ) یعنی فقط 5هزار بدی برا داشتن کارت !!!

ی لحظه فک کنین این پول ب کجا می ره ! ب این نمیگن گران فروشی! ب این نمگن ارزش کاذب هر سهام در سهام!!

از این نمونه های هاپولی زیاده.

اخه این چ وضعیتیه........:shame:

آره :ws52:

از مال منم كم شد

آبونمان ساپتا چي هس حالا ؟

اصلا به چه حقي به حساب ملت بدون اجازه دست درازي مي كنن w000.gif

شما شعور داری و درک می کنی این کار نیاز ب داشتن حق داره

اما بیشعوری باعث می شه حتی تفکر اینکه حق دارم یا ندارم محو بشه.

بانک رفاه هم کم می کنه 12 تومن رو.

و من این رو ب بانک مرکزی گزارش دادم. گفتن هر بانک سیستم خودش رو داره !

پیشنهاد من اینکه

اگه می تونید حسابهاتون رو از این بانک ب نشانه اعتراض ب بانک دیگه ای ببرین.

رفاه و صادرات و ملت رو من تجربه کردن. از این دزدی گرگی ها زیاد دارن.

ی موقعی برا کارت ب کارت هزینه کم نمیشه.

الان اگ برا کسی بیشتر از 500 هزار تومن کارت ب کارت کنی تومن 900 برا هزینه کارت ب کارت کم می کنه !! ( رفاه ب ملی)

البته ملت هم برا بالای 2 م تومن 700 کم می کنه !

اینطور ک این بی شرف ها رو دارن، تا چند سال اینده برا دریافت پول از خودپرداز هم باید کارمزد بدیم!

ب نظرم باید ی طوری ک ب نظم لطمه نخوره ( چون اولین اسیب متوجه مردم می شه) راهی برا اعتراض ب زور چ پون های این طوری پیدا کرد.

امثالش هم زیاده.

زیاد شدن نرخ بنزین. گرون شدن نان بدون افزایش یارانه ها، گرون شدن حامل های انرژی و هزاران مورد دیگه. گرون شدن روز ب روز قیمت خودرو. رکود بازار ساختمان. ورادات های بخش خصوصی ( بخش خودمانی نه خصوصی)

البته هزینه هایی وجود داره، ولی میشه فشار رو تقسیم کرد رو مردم و دولت! نه همش مردم.

پیشنهاد شما چیه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو همین مشهد. کارت مترو و بی ار تی.

ارزش اولیه اش 5 هزار تومن ه!!!! ( بدون شارژ. ) یعنی فقط 5هزار بدی برا داشتن کارت !!!

ی لحظه فک کنین این پول ب کجا می ره ! ب این نمیگن گران فروشی! ب این نمگن ارزش کاذب هر سهام در سهام!!

از این نمونه های هاپولی زیاده.

شما شعور داری و درک می کنی این کار نیاز ب داشتن حق داره

اما بیشعوری باعث می شه حتی تفکر اینکه حق دارم یا ندارم محو بشه.

بانک رفاه هم کم می کنه 12 تومن رو.

و من این رو ب بانک مرکزی گزارش دادم. گفتن هر بانک سیستم خودش رو داره !

پیشنهاد من اینکه

اگه می تونید حسابهاتون رو از این بانک ب نشانه اعتراض ب بانک دیگه ای ببرین.

رفاه و صادرات و ملت رو من تجربه کردن. از این دزدی گرگی ها زیاد دارن.

ی موقعی برا کارت ب کارت هزینه کم نمیشه.

الان اگ برا کسی بیشتر از 500 هزار تومن کارت ب کارت کنی تومن 900 برا هزینه کارت ب کارت کم می کنه !! ( رفاه ب ملی)

البته ملت هم برا بالای 2 م تومن 700 کم می کنه !

اینطور ک این بی شرف ها رو دارن، تا چند سال اینده برا دریافت پول از خودپرداز هم باید کارمزد بدیم!

ب نظرم باید ی طوری ک ب نظم لطمه نخوره ( چون اولین اسیب متوجه مردم می شه) راهی برا اعتراض ب زور چ پون های این طوری پیدا کرد.

امثالش هم زیاده.

زیاد شدن نرخ بنزین. گرون شدن نان بدون افزایش یارانه ها، گرون شدن حامل های انرژی و هزاران مورد دیگه. گرون شدن روز ب روز قیمت خودرو. رکود بازار ساختمان. ورادات های بخش خصوصی ( بخش خودمانی نه خصوصی)

البته هزینه هایی وجود داره، ولی میشه فشار رو تقسیم کرد رو مردم و دولت! نه همش مردم.

پیشنهاد شما چیه؟

حرفات رو کلهوم قبول دارم.

ببین مملکت ما دقیقا بر عکس تموم دنیاست وقتی مشکلی پیش میاد مردم هستن که این مشکل رو حس میکنن و حکمرانان از اون بی اصلاع هستن. هیچ وقت نه ما اوناهارو با خودمون مقایسه میکنیم و نه اونا خودشون رو با ما.

من نوعی باید کار کنم و مالیات بدم تا آقا زاده ها بتونن خیلی راحت با سرمایه های مملکتمون جولان بدن.

از این دست هاپولی ها بسیاره.

یه نمونه ش رو بگم براتون. شما میرید چیپس پفک یا هر محصول مصرفی رو که میخرید روش نوشته مالیات بر ارزش افزوده:icon_pf (34):

خب این مالیات بر ارزش افزوده رو چرا مصرف کننده باید متقبل بشه؟ مگه من تولید دارم یا کسب درآمد؟

این مالیات رو باید تولید کننده بده اما چون دولت این مالیات اضافه بر مالیاتی هست که ازشون میگیره نمیتونه بهشون فشر بیاره و خیلی راحت مجوز بالابردن قیمت رو بهشون میده و با قباحت تمام روی محصول هم این موضوع درج میشه.

خب حالا از هر چیزی که 6درصد مالیات میگرفت و الان به 9 درصد رسیده رو ببینید چه درآمدی حاصل میشه و پول مالیاتی که گرفته میشه قانون باید برای پیشرفت کشور خرج بشه اما این پول ها کجا میره؟

من حرفم رو با یه جمله تموم میکنم و از تمامی دوستانی که این جمله رو میخونن قبلش معذرت میخوام در مثل جای هیچ مناقشه نیست

مورد مثل رو خودم میدونم و بس:a030:

" خری روزهای تمام دعا میکرد که صاحبش بمیره و از دست صاحبش نجات پیدا کنه.

ندا میاد که ای خر صاحبت بمیره یکی دیگه میاد و صاحبت میشه.

بجای اینکه برای مرگ صاحبت دعا کنی سعی کن خر نباشی"

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حرفات رو کلهوم قبول دارم.

ببین مملکت ما دقیقا بر عکس تموم دنیاست وقتی مشکلی پیش میاد مردم هستن که این مشکل رو حس میکنن و حکمرانان از اون بی اصلاع هستن. هیچ وقت نه ما اوناهارو با خودمون مقایسه میکنیم و نه اونا خودشون رو با ما.

من نوعی باید کار کنم و مالیات بدم تا آقا زاده ها بتونن خیلی راحت با سرمایه های مملکتمون جولان بدن.

از این دست هاپولی ها بسیاره.

یه نمونه ش رو بگم براتون. شما میرید چیپس پفک یا هر محصول مصرفی رو که میخرید روش نوشته مالیات بر ارزش افزوده:icon_pf (34):

خب این مالیات بر ارزش افزوده رو چرا مصرف کننده باید متقبل بشه؟ مگه من تولید دارم یا کسب درآمد؟

این مالیات رو باید تولید کننده بده اما چون دولت این مالیات اضافه بر مالیاتی هست که ازشون میگیره نمیتونه بهشون فشر بیاره و خیلی راحت مجوز بالابردن قیمت رو بهشون میده و با قباحت تمام روی محصول هم این موضوع درج میشه.

خب حالا از هر چیزی که 6درصد مالیات میگرفت و الان به 9 درصد رسیده رو ببینید چه درآمدی حاصل میشه و پول مالیاتی که گرفته میشه قانون باید برای پیشرفت کشور خرج بشه اما این پول ها کجا میره؟

من حرفم رو با یه جمله تموم میکنم و از تمامی دوستانی که این جمله رو میخونن قبلش معذرت میخوام در مثل جای هیچ مناقشه نیست

مورد مثل رو خودم میدونم و بس:a030:

" خری روزهای تمام دعا میکرد که صاحبش بمیره و از دست صاحبش نجات پیدا کنه.

ندا میاد که ای خر صاحبت بمیره یکی دیگه میاد و صاحبت میشه.

بجای اینکه برای مرگ صاحبت دعا کنی سعی کن خر نباشی"

:icon_gol:

اختلاس که شاخ و گوش نداره ناصر جان!

یه نت میخوای شارژ کنی از 15 تومن شروعش میکنه به پرداختش که میرسه 22 باید بپردازی هزار جور آبونمان و مالیات بهش اضافه میکنن برا چی نمیدونم! اینم که وضع نتشونه که هممون داریم میبینیم!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
اختلاس که شاخ و گوش نداره ناصر جان!

یه نت میخوای شارژ کنی از 15 تومن شروعش میکنه به پرداختش که میرسه 22 باید بپردازی هزار جور آبونمان و مالیات بهش اضافه میکنن برا چی نمیدونم! اینم که وضع نتشونه که هممون داریم میبینیم!!

متاسفانه تنها کشور دنیا همین مملکت (خراب شده) خودمونه که اینطوری میکنه.

شارژ اینترنت میگیری بدون اینکه بفهمی به صفحه ای هدایت میشی و در آخر میفهمی که پول بیشتر از چیزی که مد نظرت بوده کم شده و در آخر میفهمی مالیات بر ارزش افزده بوده.

زمانی که تو ایران شارژ های گوشی رو میگرفتم و شارژ میکردیم همه عادت داشتیم که چند صد تومانی ازش کم بشه برای عوارض و غیره گه الان گویا بیشتر شده.

همین ذهنیت رو تو سیم کارتهای کشور های دیگه هم داشتم اما در کمال تعجب هرچقدر که پول میدادم و کارت شارژ میگرفتم دقیقا همون مقدار خط شارژ میشد.

حتی اگه از روش های الکترونیکی شارژ بگیری و به اینکه در چاپ نشدن کاغذ و حفظ محیط زیست کمک بشه 10تا15 درصد بیشتر از مقدار واقعی شارژ میشه.:|

اصولا مالیات برای فروشنده ست و خریدارانی که چیزی لوکس یا کالایی رو میخرن که امکان درآمد زایی داره نه برای مصرف کننده های سطح پایین و عموم جامعه.

اونها هم مالیات بر درآمد رو دارن که قبلا از درآمد هاشون کم میشه اما تو ایران این دوبله میشه و گاهی هم سه باره ازت این مالیات رو میگیرن و همه و همه از قشری گرفته میشه که حق نداره هیچ صدای اعتراضی حتی برای حق اولیه اش داشته باشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

بانک های خصوصی که بدترن. حساب سپرده یک ساله داشتم وقتش روز جمعه تموم شد شنبه رفتم برای تمدید گفتن یه روز تاخیر داشتی باید هجده تومن بدی ! خب افتاده روز جمعه مگه بانک بازه که من بیام؟ میگن نه دست ما نیست قانونه آخر سر هم گرفتن. منم کلا حسابمو بستم.

لینک به دیدگاه

این پیامو من تون نت دیدم:

قابل توجه دوستانی داخل بانک ملی حساب جاری دارند و متصل به سیستم ساپتا هستند یعنی پیام تراکنش های مالی انها برایشان می اید بدانند که اخیرا طی اقدامی که این بانک انجام داده بدون اینکه اطلاع رسانی درباره ان صورت بگیرد سالیانه مبلغ ده هزار تومن به عنوان ابانماه این سیستم طی دو قسط پنج هزار تومنی از حسابشان کسر میگردد.دوستان اگر کسی این حساب را دارد و از ان استفاده نمیکند هرچه سریع تر اقدام به مسدود کردن حساب خود کند.لازم به ذکر که برای روشنی دوستان بگم در پی اختلاس های مکرری که میلیارد میلیارد صورت گرفته و کسری بودجه ای که پیش امده بانکها کم کم اقدام به انجام این کار خواهند کرد.

این تاپیک رو هم چند وقت پیش زدم:

[h=1]قبض تلفن و آب و برق و....[/h]

کلا تمام دغدغه ی مسئولان و سران کشور اینه که چجوری میشه مردم رو تیغید؟!!

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...