رفتن به مطلب

پول های من در دست همسرم

ارسال های توصیه شده

من مهندس هستم و در یک شرکت خصوصی کار می‌کنم، شرایط اقتصادی بدی ندارم، اما بتازگی خانه خریده‌ام و اقساط زیادی باید پرداخت کنم، همسرم از ابتدا می‌دانست که من یک کارمندم، در خرج و مخارج عروسی و ابتدای زندگی مشکل خاصی نداشتیم چون در حقیقت پدرم بودند که خرج می‌کردند، اما کم‌کم مشکلمان بر سر مسائل مالی زیاد شد. من از او خواستم که بر طبق درآمد من خرج کند، اما بی‌فایده بود. هر روز ولخرج‌تر می‌شود و بیشتر دعواهای ما بر سر نحوه خرج کردن و میزان درآمدی است که دارم! لطفا راهنماییم کنید...

پاسخ مشاور: بهتر است بدانید که یکی از مشکلات رایج زوج‌های جوان در ابتدای زندگی، اختلاف بر سر چگونگی خرج کردن است. اختلافات مالی درصد زیادی از نارضایتی زوج‌های جوان را تشکیل می‌دهد که اتفاقا ارتباط زیادی با وضع اقتصادی آنها ندارد. یعنی حتی افرادی که در شرایط خوب اقتصادی هستند هم بر سر نحوه خرج کردن درآمدشان، با هم دچار اختلاف می‌شوند. این موضوع دو علت می‌تواند داشته باشد:

اولین علت برمی‌گردد به تفاوت دو جنس زن و مرد و متفاوت نگاه کردن آنها به زندگی. اولویت‌بندی زنان و مردان با هم متفاوت است. دومین علت هم مربوط می‌شود به تفاوت، اما این بار تفاوت در نحوه تربیت خانوادگی دختر و پسر دیروز، که زن و شوهر امروز شده‌اند.

یکی از موضوعاتی که همان ابتدای راه باید تکلیفش روشن شود، همین نحوه دخل و خرج خانواده است. مدیریت اقتصادی یک خانه کوچک آسان‌تر از یک کشور بزرگ نخواهد بود! شما باید با یکدیگر در این مورد صحبت کنید البته نحوه جمله‌بندی‌هایتان و طرز بیان مساله بسیار مهم است.

اگر بخواهید طوری موضوع را مطرح کنید که در آمد خانواده در حقیقت پول شماست و او آن را به هدر می‌دهد، نتیجه‌ای جز جبهه‌گیری همسرتان نخواهید داشت. بهتر است توپ را به زمین او بیندازید. در حقیقت او را در مقام مشاور مالی خانه‌تان قرار دهید. دفتری تهیه کنید و آرزوهای مالی خود را با هم بنویسید. مثلا خرید فلان خانه، فلان ماشین، سفر یا هر چیز دیگر. در قدم بعد، زمانی که دوست دارید به هر کدام از خواسته‌هایتان برسید، مشخص کنید. سپس درآمد فعلی‌تان را مرقوم کرده و با هم برای نحوه خرج کردن‌تان برنامه‌ریزی کنید.

اگر همسرتان احساس کند نقشی در آینده مالی خانواده دارد، از یک فرد منفعل به یک همراه، برای ساختن زندگی مشترک تبدیل خواهد شد. بهتر است او را هم با دغدغه‌های مالی‌تان آشنا کنید. برای خرج شخصی و خانوادگی هر کدام‌تان، حدی بگذارید. پس‌اندازتان را با هم و طبق برنامه خرج کنید. زمان می‌برد تا زوج‌ها در مسائل مالی شبیه به هم شوند.

ندا داوودی

• Like 7
لینک به دیدگاه

بسیارعالی!تفاهم وشناخت وواقعأ برای هم بودن زندگی راروغلطتک میندازه...ازاول بایدهمه ی مسایل بدرستی جابیافتد

• Like 3
لینک به دیدگاه

من یبار تست زدم اختلاف نحوه خرج کردن داشتیم اون موقع که حقوق بگیر بودم یکی دو ماه پول (حقوقو )تمام کمال دادم دست خانوم و حتی ازش پول تو جیبی میگرفتم حدس میزنین چه اتفاقی افتاد ؟؟؟؟؟

حدس بزنین ؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من یبار تست زدم اختلاف نحوه خرج کردن داشتیم اون موقع که حقوق بگیر بودم یکی دو ماه پول (حقوقو )تمام کمال دادم دست خانوم و حتی ازش پول تو جیبی میگرفتم حدس میزنین چه اتفاقی افتاد ؟؟؟؟؟

حدس بزنین ؟؟

احتمالا بیشتر پولتون براتون باقی موند:ws3:

بعدم خانوم تون تصمیم گرفت که بهتره پولا دست شما باشه تا خودش:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
احتمالا بیشتر پولتون براتون باقی موند:ws3:

بعدم خانوم تون تصمیم گرفت که پولا دست شما باشه تا خودش:ws37:

دقیقا کاملا برعکس شد

15 ام ماه پول تموم شد خوردیم به پیسی و تصمیم گرفت پولا پیش من باشه :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دقیقا کاملا برعکس شد

15 ام ماه پول تموم شد خوردیم به پیسی و تصمیم گرفت پولا پیش من باشه :ws28:

ممنون از گفتن تجربیاتتون:a030:

ولی مردای ایرانی کمتر از اینکارا میکنن:w02: شما هم اگر اینکارو کردی جای تشکر داره..

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممنون از گفتن تجربیاتتون:a030:

ولی مردای ایرانی کمتر از اینکارا میکنن:w02: شما هم اگر اینکارو کردی جای تشکر داره..

حالا جدا از شوخی خیلی وقتها خانومها در مدیریت مالی بهتر از اقایون عمل می کنن خانوم منم هم همینطوریه من ولخرجم ولی خانوم حسابگر برا همین از ترسم پولارو پیش خودم نگه میدارم تا راحت خرجش کنم

والله زجر میده نمی زاره ریخت و پاش کنیم

من میگم ارزش پول به خرج کردنشه اونم بی حساب:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا جدا از شوخی خیلی وقتها خانومها در مدیریت مالی بهتر از اقایون عمل می کنن خانوم منم هم همینطوریه من ولخرجم ولی خانوم حسابگر برا همین از ترسم پولارو پیش خودم نگه میدارم تا راحت خرجش کنم

والله زجر میده نمی زاره ریخت و پاش کنیم

من میگم ارزش پول به خرج کردنشه اونم بی حساب:ws3:

واقعا!:w58:پس خوش به حالت که می توانی اینقدرزندگی راراحت بگیری:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...