دختر باران 18625 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 جمعه 1/خرداد/94 آبشار پونه زار از مسیر شهرکرد ، جاده شیخ شبان ، روستای کمیشک ، سنیگرد ، اسکندری ، خویگان به شهر داران و از آن جا به طرف فریدون شهر حرکت می کنیم در مسیر روستا های برف انبار ، خمسلو ، خویگان ، صادقیه ، بیجگرد ، پادجان را پشت سر می گذاریم تا به فریدون شهر می رسیم که در ۱۷۰ کیلو متری شهرکرد و ۱۵۵کیلو متری شهر اصفهان قرار دارد پس از عبور از فریدون شهر به یک سه راهی می رسیم که سمت راست آن بطرف پونه زار و مسیر چشمه لنگان می رود یعنی اگر جاده را مستقیم ادامه دهیم به چشمه لنگان می رسیم ولی مسیرمان را به سمت روستای چغیورت تغییر مسیر می دهیم و از روستای چغیورت تا آبشار ۱۳ کیلو متر فاصله است که حدودا ۱۸۳کیلو متر تا شهرکرد آبشار فاصله دارد و ۲/۵ساعت زمان نیاز دارد . توضیحات بیشتر:فریدون شهر 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اینجا خودتون رفتید؟ بله-البته با گروه کوه نوردی واسه تفریح هم جمعیت زیادی اومده بودن
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2015 چجوری میشه عضو گروه کوهنوردی شد؟ در کل کار خاصی قرار نیست انجام بدی .هر برنامه ای داشته باشن ثبت نام میکنی و باهاشون میری دیگه.یه کارت بیمه هم درست میکنی.به همین سادگی...! بچه کجایی؟
زندانی 158 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 در کل کار خاصی قرار نیست انجام بدی .هر برنامه ای داشته باشن ثبت نام میکنی و باهاشون میری دیگه.یه کارت بیمه هم درست میکنی.به همین سادگی...! بچه کجایی؟ شهرکرد
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2015 شهرکرد خب شهرکرد گروه کوهنوردی زیاد داره فک میکنم سالن انقلاب هر هفته جلسه دارن.قبلا که اینجور بود
زندانی 158 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 من زیاد شهرکرد نیستم بخاطر کاری که دارم واسه همین هم آخره هفته ها اگه بشه میام که معمولا تعطیل هستن.این گروهی که باش رفتید انقلاب هست؟
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2015 من زیاد شهرکرد نیستم بخاطر کاری که دارم واسه همین هم آخره هفته ها اگه بشه میام که معمولا تعطیل هستن.این گروهی که باش رفتید انقلاب هست؟ اسم سالنی که بهتون میگم انقلاب هست.میدان بسیج.اگه بچه شهرکردی باید بشناسی
زندانی 158 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اسم سالنی که بهتون میگم انقلاب هست.میدان بسیج.اگه بچه شهرکردی باید بشناسی ok. متوجه شدم.گروه خودتون کجاست؟
ارسال های توصیه شده