HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ jowwdi dh lhil ldj,kdl av;j ;kdl? تخصصیه با این زبان افتضاحت شرکت هم نمیتونی بکنی شوخی کردم،شرکت کن تا شنبه شب چطوره؟ یعنی چی:vahidrk: اگه یکشنبه باشه بهتره تاپیکشو شما میزنی یا خودت ؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ تخصصیه با این زبان افتضاحت شرکت هم نمیتونی بکنیشوخی کردم،شرکت کن اگه یکشنبه باشه بهتره تاپیکشو شما میزنی یا خودت ؟ من که تخصصی ندارم پس فقط نگاتون میکنم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستای مکااااااااااااااااااااااااااااانیک........... 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستای مکااااااااااااااااااااااااااااانیک........... هلو هاو آر یو آیم فاین تنکیو اند یو؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستای مکااااااااااااااااااااااااااااانیک........... سلام ای برقی شلوغ پلوغ نکن بینم،سیمتو میچینما 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ من که تخصصی ندارم پس فقط نگاتون میکنم کلاس نذار باو 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ کلاس نذار باو الان این کلاس بود؟ همید تخصصاتو رو کن:| 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ الان این کلاس بود؟همید تخصصاتو رو کن:| آره کلاس بود حالا همید که اومد خودش برات رو میکنه من که حمید م 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ هلو هاو آر یو آیم فاین تنکیو اند یو؟ ..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلامای برقی شلوغ پلوغ نکن بینم،سیمتو میچینما عمو مجله.................................................................................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: http://www.noandishaan.com/forums/thread57054-429.html#post1542698 تشریف بیارید.......... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ ..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: عمو مجله.................................................................................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: http://www.noandishaan.com/forums/thread57054-429.html#post1542698 تشریف بیارید.......... اونجا مکانیکی کمه،برقی زیاد، حریفتون نمیشم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سیلام علیکم بر جمع مکانیکیون محترم علیه خوب چاقه دماغتون ؟؟؟ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] انقدر اين بازي پر هيجان و زيبا طراحي شده كه تقريبا هر هفته يا 2 هفته 1 بار يه خبر جديد و يه ابتكار جالب در موردش مي شنويم . بازي پرندگان خشمگين رو ميگم . در ابتدا اين بازي رو در تبلت ها و گوشي هاي هوشمند لمسي انجام داديم و بعدها اين بازي رو براي اجرا در كامپيوتر سازگار كردند و با موس پرندگان رو مي كشيديم و بر سر خوك هاي مزاحم فرود مياورديم . قلم هاي نوري يا استايلوس هم يه راه ديگه براي بازي در صفحات لمسي بود .چندي پيش هم شركت سامسونگ پرندگان خشمگين رو در تلويزيونهايي از پيش تعيين شده معرفي كرد كه افراد مي تونستند با حركات دست بازي رو انجام دهند . اين بار يه لغزنده مكانيكي موتوري به همراه ميكروكنترلر Arduino برنامه ريزي شده براي كنترل و اجراي بازي Angrybirds طراحي شده . با كشيدن اهرم آن كه عكس پرنده خشمگين روي آن چسبانده شده ، پرنده در كامپيوتر به حركت در مي آيد . هرچه بيشتر بكشيد پرتاب قوي تري خواهيد داشت در واقع جوري شبيه سازي صورت گرفته . يه دكمه جداگانه با اسم TNT نيز لحاظ شده كه با زدن آن مي تونيد ويژگي منحصر به فرد هر پرنده حين پرتاب ( بمب ، سرعت زياد ، 3 تايي شدن و … ) رو پياده سازي كرد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اونجا مکانیکی کمه،برقی زیاد، حریفتون نمیشم میشیم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اونجا مکانیکی کمه،برقی زیاد، حریفتون نمیشم دیدید اومدید چ خوش گذشت.........ما برقیا مهمون نوازیم...............:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ دیدید اومدید چ خوش گذشت.........ما برقیا مهمون نوازیم...............:hapydancsmil: بیبین یه نهار دادی حالا ها ما دعوت میکنیم زیر ده شب پذیرایی اصن نداریم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ میشیم سلام عموووووووو سهند..............:hapydancsmil:........حیف ک رشته پرست و تعصبی نیستم...................... شما چرا نیومدید.................................................ناسلامتی دعوتتونم میکنم نمیاید........ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ نهار چیه؟ خو بیاید ببینید......... بدوید تا عمو مجله تمومش نکرده....... 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ عمو مجله بهوشن دست بزنه میکشمش:| 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ تخصصیه با این زبان افتضاحت شرکت هم نمیتونی بکنیشوخی کردم،شرکت کن اگه یکشنبه باشه بهتره تاپیکشو شما میزنی یا خودت ؟ دوشنبه اصلا خودم هم هنوز فرصت نکردم مطالعه کنم. شما وارد ترید....خودتون بحث رو هدایت کنید من که تخصصی ندارم پس فقط نگاتون میکنم :banel_smiley_4: تماشاچی نمیخواهیم که 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ دوشنبه اصلا خودم هم هنوز فرصت نکردم مطالعه کنم.شما وارد ترید....خودتون بحث رو هدایت کنید :banel_smiley_4: تماشاچی نمیخواهیم که خب یهو بپرید تو بحث الا تماشاچی کاری ازم بر نمیاد مگه اینکه چندتا منبع با لینک معرفی کنید و علاوه بر اون یه سری هم آموزش بدید:| 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده