M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2015 قبل از بویلر قرار میگیره،یک مخزن هوا زدا هست بله درسته دیگه چی میدونید؟ ------------ آقای علیشاه تولدتون مبارک...ایشالا که شادی و سلامتی پیش رو داشته باشید -------------- این هم [h=2] کتابخانه تخصصی مهندسی مکانیک حالا هر چی کتاب دوست دارید بریزید داخلش[/h] 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 تولد منم هستتولدت مبارک جعفر:icon_gol: تبریک میگم روزبهجان ایشالله تولد 1000 سالگییت یعنی 969 سال هم بعد این تولد بگیری 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 سلام دوستای مکانیک................اومدم حالی ازتون بپرسم......... خوبی عمو سهند...........:hapydancsmil: 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 آقای عامری تولدتون مبارک..شاد و پیروز و سالم باشید سلام... مدیر جان شما چرا پروفایلت بسته اس همه ش؟؟؟؟ من نسبت به این اعتراض دارم!!!! 4
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2015 سلام...مدیر جان شما چرا پروفایلت بسته اس همه ش؟؟؟؟ من نسبت به این اعتراض دارم!!!! سلام... اعتراض وارد نیستکلا پروفایل رو تخلیه کردم. صاف صاف شده 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 سلام...اعتراض وارد نیستکلا پروفایل رو تخلیه کردم. صاف صاف شده صاف کردی آسفالت بریزی؟؟؟؟:biggrin: خیلی هم وارده! شما به عنوان یه مدیر باید وسایل ارتباطیت برا همه باز باشه!!! 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2015 صاف کردی آسفالت بریزی؟؟؟؟:biggrin:خیلی هم وارده! شما به عنوان یه مدیر باید وسایل ارتباطیت برا همه باز باشه!!! قبلا آسفالت ریخته شده واسه همین پیغام خصوصی را باز کردم...تا هفته پیش بسته بود. اینجا که ژاپن نیست ، در نزده بتونید وارد بشید...این تاپیک هست، تاپیک مخصوص مدیریت هست...این همه تریبون... 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 قبلا آسفالت ریخته شدهواسه همین پیغام خصوصی را باز کردم...تا هفته پیش بسته بود. اینجا که ژاپن نیست ، در نزده بتونید وارد بشید...این تاپیک هست، تاپیک مخصوص مدیریت هست...این همه تریبون... حتما قبلش هم با منشی تون هماهنگ کنیمممم؟؟؟ 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2015 حتما قبلش هم با منشی تون هماهنگ کنیمممم؟؟؟ ندارم حالا مشکلتون چیه؟ 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 بله درسته دیگه چی میدونید؟------------ آقای علیشاه تولدتون مبارک...ایشالا که شادی و سلامتی پیش رو داشته باشید -------------- این هم [h=2] کتابخانه تخصصی مهندسی مکانیک حالا هر چی کتاب دوست دارید بریزید داخلش[/h] در مورد هوازدا مطلب زیاده اینکه چراباید باشه ظرفیتش چجوری تعیین میشه سیستم کارش چیه و ایگکه اصلا اساس کارش چبه من میگم تاپیک بزنیم اونجا حرف بزنیم موافقی کلا یه سیستم بخار رو از صفر آنالیز کنیم؟ 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 مدیر این کتابخونه ی مهندسی هوافضا کجاسسسسس؟؟؟ خانوم زارع هستن دیگه مگه جدا شده مدیرا؟؟زمان حکمت تو ازین خبرا نبود که[emoji2] [emoji2] 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 خانوم زارع هستن دیگه مگه جدا شده مدیرا؟؟زمان حکمت تو ازین خبرا نبود که[emoji2] [emoji2] نمنه؟؟؟ متوجه نشدم! من خب جدا نمیرسیدم یه جورایی عذاب وجدان داشتم که مدیر بودم و چنان که باید فعالیت نداشتم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 سلام دوستای مکانیک................اومدم حالی ازتون بپرسم.........خوبی عمو سهند...........:hapydancsmil: مرسی مهناز خانوم خوبیم همگی سرحال و قبراغ شوما خوبین خوش اومدین 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 مرسی مهناز خانوم خوبیم همگی سرحال و قبراغ شوما خوبین خوش اومدین مرسی عمو سهند.......اینجام شده مثل پاتوق ما...........خلوته.........:icon_pf (34): 2
ارسال های توصیه شده