Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ :icon_pf (95): اصن خجالت نکشیدی اومدی پروفم و عید تبریک نگفتی؟؟؟؟ عیدت مبارک...کلی آرزوهای خوب برات دارم...سرسال تحویلم قشنگ به خدا توضیح دادم حواسش بهتون باشه....----طرح شرمنده سازی دوستانی که میان پروف آدم فرار میکنن:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ پیاماشم تکراریه پ ن پ میخواستی بشینم تایپ کنم اونم یه حرفو... شما برو دعاهاتو بکن... :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ من دعایی ندارم بکنم:| یادمم نمیاد تا حالا دعایی کرده باشم؟:| آدمی که به انا الحق میرسه که دعا نمیکنه؟:| شیخی بس گران چون من چه نیازی دارد به دعا؟:| 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اصن خجالت نکشیدی اومدی پروفم و عید تبریک نگفتی؟؟؟؟ عیدت مبارک...کلی آرزوهای خوب برات دارم...سرسال تحویلم قشنگ به خدا توضیح دادم حواسش بهتون باشه....----طرح شرمنده سازی دوستانی که میان پروف آدم فرار میکنن:gnugghender: بزگترا ب کوچیکا تبریک میگن؟ جدا انقدر از پیام تکراری و کپی پیستی بدم میاد ک ی جور توهین فرضش می کنم و اغلب نمی خونم بگذریم. سال نو مبارک. پر از بهروزی و خویشتن شناسی باشه برات. موفقیت های تحصیلی بدست بیاری و هر روز تخصص ت تو حوزه مورد علاقه ت بیشتر بشه. در پناه حق 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ بزگترا ب کوچیکا تبریک میگن؟ جدا انقدر از پیام تکراری و کپی پیستی بدم میاد ک ی جور توهین فرضش می کنم و اغلب نمی خونم بگذریم. سال نو مبارک. پر از بهروزی و خویشتن شناسی باشه برات. موفقیت های تحصیلی بدست بیاری و هر روز تخصص ت تو حوزه مورد علاقه ت بیشتر بشه. در پناه حق ارشد باید به کاربر تبریک بگه... ناصر راحت شدی الان؟ ممنوووون.همچنین.عیدتون مبارک. 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ ارشد باید به کاربر تبریک بگه... ناصر راحت شدی الان؟ ممنوووون.همچنین.عیدتون مبارک. 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ من دعایی ندارم بکنم:|یادمم نمیاد تا حالا دعایی کرده باشم؟:| آدمی که به انا الحق میرسه که دعا نمیکنه؟:| شیخی بس گران چون من چه نیازی دارد به دعا؟:| ناصر . شدی مث این ژنرال ها ک شونصد تا مدال بهشون وصله وای ترکیدم اولین نفری هستی ک چهار مدال داری باید کودتا کنم، ی دوتاشو ازت بگیرم؛ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ ناصر . شدی مث این ژنرال ها ک شونصد تا مدال بهشون وصله وای ترکیدم اولین نفری هستی ک چهار مدال داری باید کودتا کنم، ی دوتاشو ازت بگیرم؛ خودمم از خنده دیشب روده بر شدم هی پیام خصوصی میومد یه مدال گرفتید باز یکی دیگه میومد چهارتا نه 6 تا مدال دارم تازه چند تا هم منقضی شدن پرید مثه ژنرال مشرف خودم کودتا میکنم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ خودمم از خنده دیشب روده بر شدمهی پیام خصوصی میومد یه مدال گرفتید باز یکی دیگه میومد چهارتا نه 6 تا مدال دارم تازه چند تا هم منقضی شدن پرید مثه ژنرال مشرف خودم کودتا میکنم بی حریف گشته ای، یا شیخ. بیا موزه بزنیم برات 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ مکانیکیا عیدی بدید....:gnugghender: تبریکم ک نگفتید....:icon_pf (34):....وا خجالتا....وا مصیبتا....وا حیرتا 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سلام لطفا در این تاپیک شرکت کنید متشکرم. به نظرتون کدام بخش کشاورزی؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ این بادیگاردا هستن آدم از چند متری که میبینه سکته ناقص میزنه... منم از اینجا رد شدنی سکته ناقص میزنم از بس ترسناکید...والا خشک اخمو جدی.... چه وضعشه اینجا:vahidrk: دوتا از مکانیکا ارشدم هستن مثلا بیشتر باید هوای تالارشون داشته باشنا ---- فراااااااار تا صاحابشون نیومده زنده به گورم نکرده ---- ترسناکاااااااااا ----- رفتم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده