Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ درود فراوان بیایید همه باهم واژگان پارسی را جایگزین واژه های بیگانه کنیم.. :a030: لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/th...ml#post1580230 1 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان میگم چرا سوالات درسی تو انجمن پرسیده نمیشه؟ به نظرتون کسی احساس نیاز نمیکنه یا اینکه چون شاید مباحث مجزا برای این وجود نداره کسی نمیپرسه؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ [h=1]///تولد مدیرسابق تالار برق.. بابا برقی ////[/h] لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ #2 :icon_gol: [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(آذر ماه 1394)[/h] لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ #4 [h=2]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(آذر ماه 1394)[/h] لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ بفرمایید عزیزان دل... شما دعوتید... ....با حضور و شرکتتتون سرافرازمون میکنید.... "مسابقه دلنشین عکاسی"...طولانی ترین شب سال"...."یلدا" 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ شیخ را چه به رسم و رسومات:| لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام بچه ها سلام خوش اومدید:hapydancsmil: دوستان مکانیک کوجایید مهمون دارید..... 1 لینک به دیدگاه
fazel farhani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من یه اطلاعاتی در مورد وزن هر یک متر خرپای سقف بروش blasting تا حد استاندارد 1/2 SA2 میخواستم کسی میتونه کمکم کنه ممنون. لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اینجا هم بدتر از پاتوق ما.....اونجا حداقل تار عنکبوت نبسته..... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اینجا هم بدتر از پاتوق ما.....اونجا حداقل تار عنکبوت نبسته..... اینجا عین تالار ماست بااااااااااااااااابک آقااااااااااسجااااااااااااااااد سهییییییییییییییییییییل کجااااااااید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000::w000: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اینجا عین تالار ماست بااااااااااااااااابک آقااااااااااسجااااااااااااااااد سهییییییییییییییییییییل کجااااااااید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000::w000: هیچکس اینجا نیست.... ب تاریخ پیوستن... از جملگی.. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ هیچکس اینجا نیست....ب تاریخ پیوستن... از جملگی.. میارمشون حاضری بزنن و برن... رو حرف من حرف نمیزنن بیاید 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ میارمشون حاضری بزنن و برن... رو حرف من حرف نمیزنن بیاید همزمان دو پاتوقو داریم..... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ همزمان دو پاتوقو داریم..... خوابن همه چیکار کنیم یادم رفت اینجا کجابود؟برقیم یا مکانیک؟:ws28::ws28: هیچکدومم ربطی ب رشتم نداره 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ خوابن همه چیکار کنیمیادم رفت اینجا کجابود؟برقیم یا مکانیک؟:ws28::ws28: هیچکدومم ربطی ب رشتم نداره خودشونو زدن ب خواب.... اینجا مکانیک خونست... صلوات بفرست... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ خودشونو زدن ب خواب....اینجا مکانیک خونست... صلوات بفرست... بیدارشون میکنم صبرکن یواش یواش. من کجام اینجا کجاس تو کی؟ بسم الله الرحمن الرحیم درست گفتم صلواتُ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده