M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ [h=1]تقدیر از مدیران و کاربران فعال سال 91 تالار مکانیک[/h] 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خانوم مهندس بخاطر صرفه جويي در انرژي چراغشون خاموشه؟ اينم دارم از هستي خانوم مدير تالار مهندسي صنايع: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ تقدیر از مدیران و کاربران فعال سال 91 تالار مکانیک راستي از پانتالاسا دختر كرد چه خبر؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خانوم مهندس بخاطر صرفه جويي در انرژي چراغشون خاموشه؟اينم دارم از هستي خانوم مدير تالار مهندسي صنايع: از قدیم گفتن چی؟هرگز نشه فراموش لامپ اضافه خاموش چقدر تقدیرنامه دارید 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ راستي از پانتالاسا دختر كرد چه خبر؟ فکر کنم آخرش دکترا قبول شد 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ از قدیم گفتن چی؟هرگز نشه فراموش لامپ اضافه خاموشچقدر تقدیرنامه دارید فکر کنم آخرش دکترا قبول شد من شاگرد زرنگ بودم مثلا به سلامتي 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ به اعضای فعال تالار دادیم تا دو هفته پیش همه تقدیرنامه ها رو در سیستم داشتم ولی پاکش کردم فکر کنم واسه خوم هم پاک شده من اون موقع سرباز بودم سالهای 90و91 سرباز بودم ايشالا همين الان دوباره خوندم متن رو.. زيبا بود مرسي باران باش و ببار نپرس كاسه های خالی از آن كیست. سلام علی خوبی؟ خو نمیشه الان تو باران باشی و لوحتو بدی به من؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ من اون موقع سرباز بودمسالهای 90و91 سرباز بودم سلام علی خوبی؟ خو نمیشه الان تو باران باشی و لوحتو بدی به من؟ درود بر پسر كرد مرسي خوبيم خير نابرده رنج لوح موح نميدن 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ به اعضای فعال تالار دادیم تا دو هفته پیش همه تقدیرنامه ها رو در سیستم داشتم ولی پاکش کردم فکر کنم واسه خوم هم پاک شده درود بر پسر كردمرسي خوبيم خير نابرده رنج لوح موح نميدن اون موقع سرباز بودم خب:| الان دارم رنج میکشم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام...اصطلاح فارسی stub و short stub چی میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سلام...اصطلاح فارسی stub و short stub چی میشه؟ شرمنده سواد من نمیرسه فهمیدی به منم بگو مهندس 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ [h=1]چهارمین شماره مجله تخصصی مهندسی مکانیک(حرکت)[/h] 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ منتظر حضورتون هستیم.... http://www.noandishaan.com/forums/thread149318.html 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام و تشکر از تمامی کسانی که در نوشتن مجله حرکت همکاری کردند. به آقا حمید بدلیل سرپرستی تیم 200 امتیاز و آقای صالحی ویراستاری 150 امتیاز و ما بقی دوستان همکار در این شماره 100 امتیاز تعلق گرفت. 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام و تشکر از تمامی کسانی که در نوشتن مجله حرکت همکاری کردند. به آقا حمید بدلیل سرپرستی تیم 200 امتیاز و آقای صالحی ویراستاری 150 امتیاز و ما بقی دوستان همکار در این شماره 100 امتیاز تعلق گرفت. 3 لینک به دیدگاه
sohrabhosein 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان. خسته نباشید! من به تازگی در این انجمن عضو شدم و مطالبی که به اشتراک گذاشته شده بودند، واقعا عالی و بی نظیر بودند. دوستان برای سهولت در اشتراک مطالب و پرسش و پاسخ و دسترسی مهندسان مکانیک، گروهی در تلگرام راه انداخته ایم با نام "مهندسان مکانیک ایران" ممکنه لینک دعوت به گروه رو اینجا به اشتراک بذارم؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان. خسته نباشید!من به تازگی در این انجمن عضو شدم و مطالبی که به اشتراک گذاشته شده بودند، واقعا عالی و بی نظیر بودند. دوستان برای سهولت در اشتراک مطالب و پرسش و پاسخ و دسترسی مهندسان مکانیک، گروهی در تلگرام راه انداخته ایم با نام "مهندسان مکانیک ایران" ممکنه لینک دعوت به گروه رو اینجا به اشتراک بذارم؟ سلام...لینک گذاشتن و تبلیغ بر خلاف قوانین است. همین جا که اعلام کردید اگر دوستان تمایل داشتن خصوصی به اطلاعتون خواهند رساند. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ روزبه اگه دست من بود تورو از سایت اخراج میکردم نپرس چرا فقط 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده