ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امروز خورشید درخشانتر است و آسمان آبیتر نسیم زندگی را به پرواز میکشد و پرنده آواز جدید میسراید امروز بهاری دیگر است در روز تولد مهربانترین در میلاد کسی که چشمانم با حضورش بارانی است امروز را شادتر خواهم بود و دلم را به میهمانی آسمان خواهم برد جشنی برای میلادت بر پا خواهم کرد تمامی گلها و سبزهها در میهمانی ما خواهند سرود ای مهربانترین روزهای زندگی هر روز گوارا باد میلادت مبارک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol::icon_gol::icon_gol: خواستم یادآوری کنم تولدش فرنوش جان هرکسی هر کاربری و مدیری خاطرات خوب و خوش ازتون زیاد داره براهمین از طرف همه بچه ها لحظات شاد و پر انرزی براتون ارزومندم دوست خوبم حالا بی تعارف فرنوششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش تولدت مبارک آخیش این بهتر بود 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ j,gnaaaaaaaaaaaaa:icon_pf (34): تولدششششششششش مبارک لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولد مبارک رفیخ:hapydancsmil: کی اومدی ؟ چرا خبر ندادی داری میای لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم دوست عزیز:icon_gol: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نفسو مبالکه سه باره و سه باره لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولدت مبارک انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولد واژه ای ست در پی معنا شدن مفهومی ست در تب و تاب رسیدن تولد گاه بهانه ای ست برای دلتنگ خود شدن شانه ای ست برای جستجوی خویش تولد گاهی بهانه ای ست برای یک جمع دوستانه برای چند لحظه با هم خندیدن برای خرید یک شاخه گل برای جاری شدن یک قطره اشک و کشیدن آهی از سر دلتنگی تولد علامتی است پر معنا در سر رسید زندگی ما گاه بهانه ای ست برای نوشتن یک متن یا سرودن یک شعر تولد گاه بهانه ای ست برای فریاد بودن رهایی از پیله ی تنهایی و اندکی به دنبال خود گشتن تولد مفهومی ست ناپیوسته در زندگی امروز ما و عشق مفهومی ست پیوسته با عشق زندگی کن تا پیوسته متولد شوی ******فرنوش خوبم تولدت مبارک ****** ای صمیمی، ای دوست گاه و بیگاه لب پنجره خاطره ام می آیی دیدنت... حتی از دور آب بر آتش دل می پاشد آنقدر تشنه دیدار تو ام که به یک جرعه نگاه تو قناعت دارم دل من لک زده است گرمی دست تو را محتاجم و دل من... به نگاهی از دور طفلکی می سازد ای قدیمی، ای خوب تو مرا یاد کنی یا نکنی، من به یادت هستم من، صمیمانه به یادت هستم آرزویم همه سر سبزی توست دایم از خنده لبانت لبریز دامنت پرگل باد. بعضی ها هستند که یک جورِ خاص دوست داشتنی اند. یک جور عجیب دلنشین اند. دست خودشان هم نیست. انگار خدا یک جورِ دیگر آفریده شان. مثلاً ساعتها کنارشان می نشینی و خسته نمی شوی . اصلاً سیر نمی شوی از شنیدنِ صدایشان. کم نیستند این بعضی ها .. مثل ِ فرنوش عزیزم ... یکی از خاص ترین های دنیای مجازی . . تولدت مبارک دختر اردیبهشت .. تا دنیا دنیاست برای تو لحظه های آرام توام با خوشبختی آرزو دارم دوستت دارم .....:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولدت مبارک چقدر خوشبحالت هستش:| لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]نگاهت زیباتر از خورشید ، دلت پاک تر از آسمان و صدایت آرام تر از نسیم بهار . . . تولد آسمانیت مبارک[/h] لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از طرف مهندس سامیار: تولدتون مبارک فرنوش خانوم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم فرنوش جان عزیز امیدوارم خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی زیاد شاد بشی امسال ایشاللهههههه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چندتا تولد میگیرید؟ فرنوش پارتی داری؟ای کلک اونجا با آرزو رفتم اینجا با کادو اومدم لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اه اینجام تولد فرنوش خانومه، بازم تبریک میگم قدر دوستای خوبتونو بدونین، چنین دوستای کمیابن لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقا سهند گفتن یکی تاپیک بزنه، نه اینکه اینجا تبریک بگید البته هستی جان زحمتشو کشیدن برید تاپیک اصلی تبریک بگید لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابا برید اون تاپیک این یادآوری بود مینا جان زحمت بکش اینو اونجا ادغامش کن مرسی گلم تولدت مبارک فرنوش جان هرجا هستی هر وقت هستی و انشالله همیشه باشی همراه با سرخوشی و شادی و شادکامی اینقدر خوش باشی که از خوشحالی کچل بشی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اااا هستی تو زدی چرا اخه حیونکی دختر به این خوبی چرا زدی اهان تاپیک تولد زدی دستت مرسی بازهم و بازهم و بازهم تولدت مبارک فرنوشی از خوشی ایشالله کچل بشی بمونی خونه مجبور بشی زیاد بیای نت مارو کلی دلشاد کنی بگین ایشالله :hapydancsmil: خوشی بهروزی شادکامی ارزومندم برات دوست خوبم لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولدت مبارک فرنوش عزیزم:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده