fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انسان خوب تو کشور ما به چه جور انسانی گفته میشه؟ معیار خوبی و انسان خوب بودن همه جا یکیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سولتونو با یک سوال دیگه جواب میدم به نظرتون رنگ قرمز خوبه یا ابی حالا بدون موقعیت جغرافیایی جواب بدین چه اینجا چه انجا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در کشورهای مختلف علاوه بر اون تو ایران خودمون هم در فرهنگ های مختلف این ارزش متفاوته در خونواده و حتی در افراد یک خونواده هم متفاوته اما اینو میدونم که در حال حاضر تو ایران به تنها چیزی که توجه نمیشه و ارزشی قدر یک اپسیلون براش قائل نیستن همین انسان بودنه دور ، دوره نامرد و نامردیه از نظر شخص من انسان کسیه که وجدانش بیدار باشه ... حداقل ها ابرای ینکه اسم انسان روت باشه اینه که به کسی آسیب نزنی یه بزرگی که اسمش الان یادم رفته !! میگفت چیزی به عنوان گناه در برابر پروردگار وجود نداره گناه همون بدی هایی هست که در حق دیگران میکنی . سه اصل جالب در دین زردشت (البته همین سه اصل با بقیه دینشون کار ندارم و اصلا نمیشناسم که بخوام کار داشته باشم) گفتار نیک پندار نیک کردار نیک هست خیلی جالبه که اگر واقعا این سه تا رو در مود خود، سایرین و طبیعت رعایت کنی طوری که در مقابل خودت ، دیگران ، طبیعت شرمنده نشی از نظر من انسانی اوج انسانیت از نظر من خدمت های بزرگ به مخلوقات هست که گاهی شامل گذشت از خود هم میشه که ستونیه 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سولتونو با یک سوال دیگه جواب میدم به نظرتون رنگ قرمز خوبه یا ابی حالا بدون موقعیت جغرافیایی جواب بدین چه اینجا چه انجا؟؟؟ سئوال من با موقعیت جغرافیائی هستش. 1 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ درود.اول اینکه دلسوزی کارداده دست ماایرانی جماعت.بعد میریم سراغ اعتقادات که خودتون میدونید جریان رو.....انسان خوب بنظرم حرفش باذاتش یکی باشه,رک باشه,بی رودرواسی حرف بزنه,و یک کلام دردکشیده باشه...تا حس کنه .......سپید باشه,نه خاکستری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده