eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تبریک میگم ایشالا به پای هم پیر بشید . :2rqfst4::w14::w70::w71: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مبارک باشه علی اقا . خیلی خوشحال شدم . :flowerysmile: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مبارک باشه ایشالا بعدی ممد ادمین باشه لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قرار بود من تاپیک عروسیتو بزنم هاااااااااا تبریک میگم .ان شالله در کنار هم خوشبخت باشین.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به تبریک میگم علی جان خوشبخت باشی . . . بالاخره تلاش های مستمر ما برای شیرینی عروسی داداش علی به بار نشست :gnugghender: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داش علی تبریک امیدوارم به پای هم پیر بشین اون هم با شادی و خوش بختی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم علی آقابا آرزوی خوشبختی و شادی روزافزون:icon_gol::icon_gol: ممنونم... سلامت باشین!:love070::love070: راستی بچه ها ببخشید یکم دیر اومدم... راستش دسترسی نداشتم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون!شما رو به عنوان خلاصه گو ترین عضو انجمن به بچه ها معرفی میکنم بچه ها خانوم yousefi خانوم yousefi بچه ها :-| امسال دیگه سال دهه شصتی هاس نمی گفتی هم میشناختن : ) ولی ممنون بابت معرفی زحمت شد :| بسلامتی امیدوارم که همه دوستان به تمام آرزوهاشون در زندگی برسند و شاد باشند لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ نمی گفتی هم میشناختن : )ولی ممنون بابت معرفی زحمت شد :| بسلامتی امیدوارم که همه دوستان به تمام آرزوهاشون در زندگی برسند و شاد باشند D-: إن شاء الله لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم فکر میکردم متاهلید لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم فکر میکردم متاهلید ممنونم ذهنا متاهل بودم! الان دیگه رسما هم هستم لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ من یاااااادم نیس تبریک گفتم یا نه اشکال نداره بازم میگم تبرییییییییییک میگم ایشالااااااااا خوشبخت بشیییییییید کنااااااار هم.♥♥♥♥ دست راست جفتتون تو سر من لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ من یاااااادم نیس تبریک گفتم یا نه اشکال نداره بازم میگم تبرییییییییییک میگم ایشالااااااااا خوشبخت بشیییییییید کنااااااار هم.♥♥♥♥ دست راست جفتتون تو سر من سلاممممم خیلی ممنوننننن:love070: معمولا میگن دست راستت رو سر من هااااا؟؟!!! لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ خوشبخت بشيد ممنون...:icon_gol: سلامت باشید لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ سلامممممخیلی ممنوننننن:love070: معمولا میگن دست راستت رو سر من هااااا؟؟!!! منم همین گفتم دیگه ولی 2تا دست اثرش بیشتره خب.دست راست جفتتون اثرش بلکه بیشتر بشه.اییییییشالااااا لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ منم همین گفتم دیگه ولی 2تا دست اثرش بیشتره خب.دست راست جفتتون اثرش بلکه بیشتر بشه.اییییییشالااااا خب کاری به جفت نداریم! مسئله "تو" یا "رو" هست!!!!! لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم آقا علی، خوشبخت بشید لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ خب کاری به جفت نداریم! مسئله "تو" یا "رو" هست!!!!! بلهههه "رو" صحیح میباشد.شرمندهههههه مهندس. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده