saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] لينا مدينا Lina Medina كه 27 سپتامبر 1933 در منطقه آندز كشور پرو (آمريكاي لاتين) به دنيا آمده بود 14 ماه مي 1939 (در 5 سال و هشت ماهگي) در بيمارستان با عمل سزارين كه توسط دكتر «لوزادا» صورت گرفت يك پسر 2 كيلو و هفتصد گرمي كاملا سالم و طبيعي به دنيا آورد كه نامش را «جراردو» گذاردند. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نقل از برترینها، لينا مدينا Lina Medina كه 27 سپتامبر 1933 در منطقه آندز كشور پرو (آمريكاي لاتين) به دنيا آمده بود 14 ماه مي 1939 (در 5 سال و هشت ماهگي) در بيمارستان با عمل سزارين كه توسط دكتر «لوزادا» صورت گرفت يك پسر 2 كيلو و هفتصد گرمي كاملا سالم و طبيعي به دنيا آورد كه نامش را «جراردو» گذاردند. اين نخستين زاييمان از اين دست است که در تاريخ بشر ثبت شده است. خانواده لينا قبلا تصور مي كردند كه در شكم او يك تومور و يا «كيست» است كه هر روز بزرگتر مي شود و براي درمان اين تومور اورا به بيمارستان برده بودند كه حاملگي تشخيص داده شد و در وقت معين، وضع حمل انجام شد. لينا، جراردو (کودک) و دکتر لوزادا 11 ماه پس از زاييدن لينا كه در سال اول دبستان بود به تحصيل ادامه داد و در 39 سالگي ازدواج كرد و پسر ديگري به دنيا آورد. جراردو نخستين فرزند او كه 5 سال و 8 ماه از مادر كوچكتر بود در 40 سالگي بر اثر بيماري مغز استخوان كه ارتباط با حامله شدن مادر او در خردسالگي نداشت درگذشت. انتشار اين خبر و عكسهاي مادر 5 سال و هشت ماهه در جرايد آن زمان در سراسر جهان سبب شد كه خانواده ها نسبت به روابط اطفال خردسال نيز احتياط بيشتر كنند. انتهای پیام/ 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخه پنج سال؟ دختر نه سالكي به بلوغ ميرسه.. مگه ميشه مگه اينكه .. اي وي اف كرده باشه.. نميدونم شايد اين هم از عجايب باشه.. چي ميشه گفت 5 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ محاله.....مگر دختره سنشو واقعی نگفته مث الان..........[emoji15] 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همیشه بشرهایی ک مطلق حرف می زنن برام جالب التحقیق بودن! ب نظرم از شگفتی های طبیعی ه ک بشر انقدر مطمئن ه چ بگم. شاید علم من خیلییییییییییییی کمه. بگذریم. من الان نفهیدم این یعنی ادعابر اینکه مثل مریم خودش حامله شده؟ لینا که در سن ۴ سالگی مورد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار گرفت کمسنترین زن باردار جهان بود، و اکنون ۷۹ سال سن دارد. او اکنون با شوهرش در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زندگی میکند گاهی از نر بودن خودم شرمنده میشم... عکسش تو ویکی هست. لباس نداره؛ گفتم باز اینجا بزام ی مشکل برا بچه ها ایجاد می کنن. نذاشتم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همیشه بشرهایی ک مطلق حرف می زنن برام جالب التحقیق بودن! ب نظرم از شگفتی های طبیعی ه ک بشر انقدر مطمئن ه چ بگم. شاید علم من خیلییییییییییییی کمه. بگذریم. من الان نفهیدم این یعنی ادعابر اینکه مثل مریم خودش حامله شده؟ گاهی از نر بودن خودم شرمنده میشم... عکسش تو ویکی هست. لباس نداره؛ گفتم باز اینجا بزام ی مشکل برا بچه ها ایجاد می کنن. نذاشتم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچین چیزی از نظر علمی مردوده. تخمک از زمان بلوغ جنسی، بالغ و آماده لقاح میشه. برای بارداری، بلوغ جنسی پیشنیاز هست. محاله یه دختربچه پنج ساله باردار بشه. من انتظار داشتم لینک ویکی حداقل یک توضیح مختصر داده باشه که چطور چنین چیزی اتفاق افتاده. مثل اینکه برای دکترها باردار شدن یک دختر پنج ساله که از قضا مورد تجاوز جنسی قرار گرفته چندان جالب توجه و تحقیق نبوده. 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ و اینکه انگار نمیدانید بارداری چقدر کمرشکن و سخت هست. خیلی از زنها بعد از زایمان افسرده میشن به خاطر دردها و سختیهایی که در این دوره متحمل شدن و افسردگی پس از زایمان بسیار شایع هست. برای یک دختربچه 5 ساله کشنده هست. فکر نکنم کوچکترین جای تردیدی برای سقط جنین در رحم یک دختربچه 5 ساله برای کسی وجود داشته باشه. 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تکان دهنده بود:jawdrop: اخه پنج سال؟دختر نه سالكي به بلوغ ميرسه.. مگه ميشه مگه اينكه .. اي وي اف كرده باشه.. نميدونم شايد اين هم از عجايب باشه.. چي ميشه گفت یکی منو بیریف کنه! بلوغ زودرس ممکنه باشه خانوم دکتر؟ چقدر مگه اندامهای جنسیش تکامل پیدا کرده!! رحم 5 ساله جنینو میتونه تو خودش نگه داره !!؟؟؟ آخه یه زن بالغ 26 ساله که در اوج آمادگی باروری هم هست قبل آی وی اف کلی تحت هورمون تراپی قرار میگیره که بدنش برای لانه گزینی تخم امادگی داشته باشه بعد رحم 5 ساله چطوری میتونه؟ همیشه بشرهایی ک مطلق حرف می زنن برام جالب التحقیق بودن! ب نظرم از شگفتی های طبیعی ه ک بشر انقدر مطمئن ه چ بگم. شاید علم من خیلییییییییییییی کمه. بگذریم. من الان نفهیدم این یعنی ادعابر اینکه مثل مریم خودش حامله شده؟ گاهی از نر بودن خودم شرمنده میشم... عکسش تو ویکی هست. لباس نداره؛ گفتم باز اینجا بزام ی مشکل برا بچه ها ایجاد می کنن. نذاشتم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هیچ چیزی در دنیا مطلق نیست ... در مورد مریم مغدس ثحبت نکنیم مدیر گفته بذار من دهنم بثته باوشه ژنتیک اون بچه باید مورد بررسی قرار میگرفت که اون 23 کروموزوم دیگر (غیر از 23 تای مادر) رو از کجا آورده !!! ممکنه طی یک اتفاق خارق العاده علمی بکر زایی در انسان هم اتفاق بیفته (چجوریشو نمیدونم ولی یه اتفاقی مثل شبیه سازی که فقط در شرایط ازمایشگاهی و وارد کردن جریان الکتریکی به یک سلول پیکری و وارد کردنش به یک سلول تخمک تو خالی !! حالا فرض کنید اتفاقی خارق العاده مثلا رعد و برق بخوره به شکم یک نفر :imoksmiley:() و از سلول پیکری خودش باردار بشه :84eb3ampc0vsywihe0i چطوریشو نمیدونم ولی اگه قراره به عنوان یک کسی که 6 سال زیست شناسی خونده نظر بدم احتمالش رو 0% میذارم ) نر بودن شرمندگی نداره اگر صفت نر بودن برای انسان بودن خرج بشه جای افتخار هم داره این انسان نبودنه که شرمندگی داره 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مثال طنزامیز بود.... لطفا نقل قول نگیرید! وگرنه هر انسان بالغ و عاقل میدونه دیگه وارد جزییات نشید... ماکلی و طنز امیز حرف میزنیم بحث پزشکی و موشکافی کردن این موارد نیست وگرنه منظور یک کلامه محاله... 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میدونم طنز آمیز بود دوست عزیزم! نوشته منم به تایید طنز شما کاملا طنز آمیز و در امتدادش بود فکر کنم یکبار دیگه با یه لحن دیگه بخونید پستم رو متوجه میشید ( با توجه به نوع و سبک جوابتون اینطور برداشت کردم که فکر کردید منظورم جدی گرفتن این بخش از نوشتتون بوده ! " مگر از طریق آی وی اف !" ) باید بگم اگر اینطور فکر کردید ابدا چنین چیزی نبود کاملا مشخص بود طنز بود فکر میکنم به همون ترتیب هم مشخص بود متن بنده هم طنزه !! و دلیل گرفتن نقل قول از پست شما به خاطر دیدن رشتتون بود که سوال کردم چون اطلاعات کافی ندارم سوال کردم آیا ممکنه دلیلش بلوغ زودرس باشه؟! گفتم از کسی بپرسم که میدونه ، بقیشم که کلا طنز آمیز بود به تایید حرف هممون و شما! و اینکه گفتم شاید سوال من سوال خیلیای دیگه هم باشه به هر حال انجمن علمی هست شاید هر کدوممون خارج از طنز اگر مطلبی مرتبط با رشتمون گذاشته شد با پاسخ دادن با رویی گشاده یا توضیحات بتونیم یه اطلاعاتی برسونیم واسه همین مطرح کردم . قبلا این انجمن میومدم مدت مدیدیه نیومدم اما در گذشته نقل قول گرفتن مشکلی ایجاد نمیکرد نمیدونم حالا چرا نقل قول نباید بگیرم! شاید اسپم محسوب میشه برای همون میفرمایید در هر صورت مرسی بابت توضیح و پوزش اگر اختلالی ایجاد کردم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده