sina faridagzadeh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درخواست پایان نامه کریستال فوتونیک نانو کاواک 2 لینک به دیدگاه
paramont 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ درخواست مقاله یا پایان نامه درباره ارتعاشات چرخدنده ها 2 لینک به دیدگاه
mostafa aali 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام پایان نامه با موضوع ارزیابی قابلیت اطمینان در منابع تولید پراکنده 1 لینک به دیدگاه
omidehi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ با سلام پایان نامه در رابطه با پیشبینی تعادلات مایع-مایع با استفاده از شبکه عصبی لینک به دیدگاه
mohsen samaei 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ با سلام پایان نامه ای با موضوع:طراحی و شبیه سازی سلول های خورشیدی با هدف افزایش راندمان در سیستم های قدرت ممنون میشم کمکم کنید لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ چرا هیچکس جواب نمیده سلام آخه دوست عزیز به نظرم انتظار به جایی نیست که شما موضوع مورد علاقتون رو بدید و بقیه وقت بگذارند برای شما پایان نامه جستجو کنند. چه بسا هم از نتایج جستجوشون شما خرسند نباشید. شما خودتون باید در بین پایان نامه های دانشگاه های خارج کشور جستجو کنید و بعد از بررسی چکیده ی پایان نامه ها، اون موردی که بهش احتیاج دارید و به دلیل نداشتن دسترسی نمی تونید دانلود کنید با ذکر تمام مشخصات و لینک مربوطه در اینجا قرار بدید. اگه ما بتونیم براتون دانلود می کنیم و اینجا قرار می دیم. 2 لینک به دیدگاه
mohsen samaei 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ من نخواستم ک واسم پایان نامه بنویسید فقط پرسیدم کسی میتونه کمکم کنه یا ن. منظورم از کمک این بود ک کسی مقاله یا مطلبی با این عنوان داره یا ن. لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ من نخواستم ک واسم پایان نامه بنویسیدفقط پرسیدم کسی میتونه کمکم کنه یا ن. منظورم از کمک این بود ک کسی مقاله یا مطلبی با این عنوان داره یا ن. پس لزومی نداره مجدد بیایید بنویسید " چرا هیچکس جواب نمیده " ،کسی مقاله یا مطلب با این عنوان نداشته. ( البته که واضحه این تاپیک هم برای مقاله یا مطلب نیست، بلکه برای پایان نامه است.) برای پایان نامه های فارسی می تونید از راهنمایی این لینک استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای دریافت اون دسته از پایان نامه های انگلیسی رایگان هم اینجا کلیک کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و اگر دانشگاهتون دسترسی داشت می تونید وارد قسمت سرچ غیررایگان proquest هم بشوید به آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و اگر موردی اونجا بود که نتونستید دانلود کنید لینکش رو اینجا بگذارید تا در صورت امکان تهیه کنیم براتون. لینک به دیدگاه
saman676 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ با سلامپایان نامه ای با موضوع:طراحی و شبیه سازی سلول های خورشیدی با هدف افزایش راندمان در سیستم های قدرت ممنون میشم کمکم کنید سلام در لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقالات و مطالب در رابطه با طراحی و شبیه سازی سلول های خورشید وجود داره امیدوارم برات مفید باشه. لینک به دیدگاه
a abdollahi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سلام.پایان نامه ای با موضوع بررسی مسیرهای پیاده دارای پتانسیل گردشگری ممنون میشم کمکم کنید. لینک به دیدگاه
spring2020 129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام میشه لطفا این پایان نامه رو برام دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام میشه لطفا این پایان نامه رو برام دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راهنمای استفاده از پایگاه مذکور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mohsen samaei 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه مقاله داشتم که نیاز به شبیه سازی با مطلب داره کسی میتونه کمکم کنه؟ فوریه [dlbox][/dlbox] لینک به دیدگاه
rozhano_88 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ببخشید من میخوام چند تا پایان نامه خوب از دانشگاههای خوبی مثل دانشگاه تهران یا علم وصنعت و شهید بهشتی بخونم ولی یک هفته س میگردم بجز چکیده اون چیزی توی سایت ایران داک و بقیه سایت ها نبود من چطوری میتونم دسترسی داشته باشم میشه کمکم کنید میخوام پایان نامه ای باشه که درانرژی های نو در اون پایان نامه معماری استفاده شده باشه لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ببخشید من میخوام چند تا پایان نامه خوب از دانشگاههای خوبی مثل دانشگاه تهران یا علم وصنعت و شهید بهشتی بخونم ولی یک هفته س میگردم بجز چکیده اون چیزی توی سایت ایران داک و بقیه سایت ها نبود من چطوری میتونم دسترسی داشته باشم میشه کمکم کنید میخوام پایان نامه ای باشه که درانرژی های نو در اون پایان نامه معماری استفاده شده باشه درود تا جایی ک میدونم نسخه های پی دی اف رو توی سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می زارن. اما هنوز خیلی از اسناد صرفا چکیده هاشون اینجاست. بهترین کار، مراجعه حضوری ب دانشگاه هاست. این پایان نامه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شامل پی دی اف هست. اما اکثرا ندارند. پیشنهاد می کنم از پایگاه پروکویست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنین. انگلیسی هست اما متن کامل رو می زارن. اگر دسترسی برای دانلود نداشتید. لینک اینجا بزارین، من دسترسی دارم؛ براتون دانلود می کنم. در ضمن حتما روش های تحقیق و اشنایی با کلی واژه ها و مدیریت منابع رو هم در نظر داشته باشین تا به بهترین نتایج چستجو برسین. 1 لینک به دیدگاه
rozhano_88 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سلام الان توی ایذانداک بیست صفحه اول رو میزارن اون پایان نامه ک برام گذاشتین معماری نیست ولی برای اون پایگاه که فرستادید ممنونم لینک به دیدگاه
ali helalbahr 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ پایان نامه کاربرد گبه و دستبافته گبه در دکراسیون داخلی 1 لینک به دیدگاه
nchshm 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ از دوستان کسی دسترسی به ایران داک نداره زحمت یک پایان نامه رو بکشه؟ سپاس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده