Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ مگه شک داشتی؟ پن پ با جنبه م 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ 1-ج 2-الف یاب 3-ج 4-ج 5-ج 13یا14 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ 1-ج 2-الف یاب 3-ج 4-ج 5-ج 13یا14 البته این 13 ،14 هم مال الان که پیشرفت کردم فکرکردم یادم آمدچه بی جنبه ای بودم زیر 0 بودم مثلامواردی هم بودکه دستم راتوشیشه هم می زدم یاسر بازی پرسپولیس ،وقتی می باخت داداشم(که الان فوت شده که بودهم شایدازدست من یه چیزیش می شد) جرات نمی کردخوشحالی کنه استقلال برده چون می دونست گلدونی چیزی می زنم توسرش یااونیکی داشم راکه باگوشت کوب زدم ولی بهش نخورد:icon_razz: یااخیرا درانتخابات من طرفداریکی بودم ولی داداشم مخالف توماشین بحثمون شد میگیدچی شد؟ ماشین وقتی درحال حرکت بوددررابازکردم پیاده شدم ولی الان از 0 رسیدم 13،14! 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ البته تستش زیاد معتبر نیست. استاندارد تست های روانشناسی همون طور ک می دونید باید توش مچ گیری داشته باشه (بحث ش زیاده) بگذریم 15 فقط گزینه اخر چون تو حریم خصوصیم تجاوز شده. اول نمره ام زنده می کنم. بعد یارو می زنم له می کنم بعد هم قطعاتش رو ب هفت کوه می زارم صدا میزنم ببینم جمع می شن یا نه. نتیجه رو ب عنوان ی پیپر چاپ می کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده