safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه خبر فخر فروشانه شاگرد اول کلاسمون خانم حسین آبادی رتبه ی سوم طراحی محیط زیست امسال شدن 4 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مباااارکه.تبریک میگم..انشاا.. مدارج بالاتر 3 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوشحال میشیم دوستان دیگه هم اگر مایل اند رتبه هاشونو بگن. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستانیه خبر فخر فروشانه شاگرد اول کلاسمون خانم حسین آبادی رتبه ی سوم طراحی محیط زیست امسال شدن تبریک میگم به دوستتون حالا شما که فخر میفروشین، خودتون امسال کنکور نداشتین؟ خوشحال میشیم دوستان دیگه هم اگر مایل اند رتبه هاشونو بگن. شما هم کنکورتون امسال نبود؟ من فکر کنم کنکوری ها امسال زیاد بودن تو این تالار 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بله من هم کنکوری بودم.. خب چطور بود؟ خوب بود خوب نبود؟ 3 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب بود. خداروشکر با یاری خداوند مهربون رتبه ی 13 طراحی محیط زیست شدم. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب بود. خداروشکر با یاری خداوند مهربون رتبه ی 13 طراحی محیط زیست شدم. پس رتبه شما هم که خیلی خوب شده. تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس رتبه شما هم که خیلی خوب شده. تبریک میگم ممنونم.سلامت باشید 2 لینک به دیدگاه
safura abdi 586 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم به دوستتون حالا شما که فخر میفروشین، خودتون امسال کنکور نداشتین؟ شما هم کنکورتون امسال نبود؟ من فکر کنم کنکوری ها امسال زیاد بودن تو این تالار امسال شرکت نکردم، گذاشتم انشاا.. سال بعد اول شم امسال رتبه ی 2 طراحی محیط زیست و 2 فضای سبز هم واسه دانشگاه ما بود 1 لینک به دیدگاه
safura abdi 586 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب بود. خداروشکر با یاری خداوند مهربون رتبه ی 13 طراحی محیط زیست شدم. منم تبریک میگم، انشاا... موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امسال شرکت نکردم، گذاشتم انشاا.. سال بعد اول شمامسال رتبه ی 2 طراحی محیط زیست و 2 فضای سبز هم واسه دانشگاه ما بود ایشالا عجب دانشگاهی خیلی خوبه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده