afshin18 11176 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 املا زبان یه بار منفی 2 شدم معلمه مسخره اش رو درآورده بود مثلا می گفت هی ها هو هو ها هی بعد 6 تا کلمه ی جدا می خواست
afshin18 11176 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 املا عادی هم به جز دبیرستان خوب بودم آخر سر هم تستای کنکورش رو درست زدم ولی چیزی که یادمه یه بار راهنمایی نوشته بودم ابل قاسم فردوسی
Tamana73 28837 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 دخترا همیشه درسخونن دیگه... تاریخ اول راهنمایی از معلمش میترسیدم شدم 13مدرسمو بخاطرش عوض کردم هنوزم نفرینش میکنم... بعداز اول رفتم مدرسه ایی که عمه هام بودن یکیش مدیر یکیشم پرورشی 2سالم کمتر از16نداشتم عالی بود. باز اول دبیرستان ادبیات شدم 10 گلا متنفرم ازش از ادبیات... بعدشم ک ب عشق معماری کمتر از 18نداشتم... زندگی کردم 2سال آخر...
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 من که هیچ وقتی غلت نداشتم تو املا نوشتن .. ...همیشه هم بیست میبردم ..بعله ...
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 تا وسطای کلاس اول ابتدایی خوب نبود نه بخاطر اینکه حروف بلد نباشم صرفاً بخاطر اینکه بازیگوش بودم:| حوصله ام نمیگرفت بشینم املا بگن بنویسم اکثراً چند کلمه جا م موندم چون همش حواسم اینور اونور بود :icon_pf (34): اواخرش درست شد :)
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 آقا ناصر دمت گرم.خیلیییییییی خوب بود خاطره... خواهش میکنم کلی از این خاطرات دارم
*atefeh* 13017 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 من املام خوب بود ولی یه بار 4 گرفتم اونم واسه اینکه همه پایه های اول رو بردن نمازخونه که املا بگن، توی ازدحام ورود به نمازخونه پاک کن من گم شد بغل دستیای خسیسمم پاک کن نمیدادن منم از انگشت اشاره به عنوان پاک کن استفاده کردم. دیکته ام کثیف شده بود. معلمم داد 4 ولی 19 میشدم حقیقتا.:icon_razz: بعد اون دیگه دفترمو نشون ندادم به مامانمینا
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 13 مرداد، 2015 من املام خوب بود و 19،20 میشدم.انشام خوب نبود چندبود مثلا؟
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 13 مرداد، 2015 من که هیچ وقتی غلت نداشتم تو املا نوشتن .. ...همیشه هم بیست میبردم ..بعله ... الان اين ي غلط شديد 19
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 13 مرداد، 2015 من املام خوب بودولی یه بار 4 گرفتم اونم واسه اینکه همه پایه های اول رو بردن نمازخونه که املا بگن، توی ازدحام ورود به نمازخونه پاک کن من گم شد بغل دستیای خسیسمم پاک کن نمیدادن منم از انگشت اشاره به عنوان پاک کن استفاده کردم. دیکته ام کثیف شده بود. معلمم داد 4 ولی 19 میشدم حقیقتا.:icon_razz: بعد اون دیگه دفترمو نشون ندادم به مامانمینا 4:w58:من جاي معلمت بودم مينداختم تو انباري
Mohammad Aref 120569 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 چندبود مثلا؟ یادم که نمیاد. درسای دانشگاه رو یادم نمیاد چند شدم چه برسه به دبستان و راهنمایی انشاهای کلاسیم 16 تا 20 میشد.
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 13 مرداد، 2015 یادم که نمیاد. درسای دانشگاه رو یادم نمیاد چند شدم چه برسه به دبستان و راهنمایی انشاهای کلاسیم 16 تا 20 میشد. واقعا يادت نمياد؟ من نمره هامو يادمه....خدايي انشات خوبه بابا.. من گفتم تك رقمي نمره انشات...
sama-sh 6916 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 املام همیشه 20 بود یا نهایتا دیگه 19.5 کلاس اولم 39 تا از دیکته هامو 20 شدم.یکیشو شدم 19.5 بخاطر کلمه بچه ها که تشدید نذاشته بودم.. اونم انقد گریه کردم معلم از کلاس منو انداخت بیرون
Tamana73 28837 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 اوه اوه انشاء قسم میخورم تو کل 12سالی که درس خوندم فقط 1 بار انشاء نوشتم.... همشون بابام مینوشت...اهل ادبیات ماشالا چه حالی میکردم خوندنی سره کلاس...هنشم 20میشدم...فقط یه بوس باید به بابام میدادم....انقدر حال میداد.... ----- و اما اون 1بار دوم راهنمایی نوشتم... موضوع"بدترین و بهترین خاطره زندگی" بهترین که خب زیاد بود نوشتم... بدترین....افوت پدربزرگم نوشتم که 9سالم بود اتفاق افتاده بود....عزیزترینم از دست دادم...اونم همچین نوشته بودم وسطاش اشک ریختم و رفتم نشستم دوستم خودن ادامش رو.... پدر بزرگم فقط نیم ساعت مونده بود به کربلا برسه فوت کرد.... ----- اولین و آخرین انشاء شد که خودم نوشتم...
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 الان اين ي غلط شديد 19 خو تو دبستان هم همیشه همینجور 20 میگرفتم دیگه :hapydancsmil:لغتای خیلی تابلو رو غلط مینوشتم ... اما خدایی تو انشا همیشه 20میگرفتم ...یه معلم هم داشتم همیشه یر مضای نمره مینوشت آفرین نویسنده کوچک تازه یه کب وکاری هم که تو دوران مدره داشتم این بو د که زنگ تفریح یه سری بچه هابرام خوراکی میگرفتن بعد میگفتن به جاش برامون انشا بنویس ....
آرتاش 33340 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 خو تو دبستان هم همیشه همینجور 20 میگرفتم دیگه :hapydancsmil:لغتای خیلی تابلو رو غلط مینوشتم ...اما خدایی تو انشا همیشه 20میگرفتم ...یه معلم هم داشتم همیشه یر مضای نمره مینوشت آفرین نویسنده کوچک تازه یه کب وکاری هم که تو دوران مدره داشتم این بو د که زنگ تفریح یه سری بچه هابرام خوراکی میگرفتن بعد میگفتن به جاش برامون انشا بنویس .... از اول میدیریتتون خوب بودهاصلا بچه خلاق بوده هاالان فکر کنم یه 200کیلویی باشین نه؟
ارسالهای توصیه شده