Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ مقایسه آمار بیماری آقایون و خانمها : میگرن :? 70% خانم ها? 30% آقایون? پوکی استخوان :? 90% خانمها? 10% اقایان ? بیماری های عصبی :? 90%خانم ها? 10% آقایان? ??? انواع بیماری های عفونی :? 80% خانم ها? 20 % آقایان ? انواع سرطان :? 60% خانم ها? 40% آقایان ? از کار افتادگی کلیه : 70% خانمها? 30 % آقایان ? آمار مرگ ومیر : 99% آقایان ، 1% خانم ها? نمی دونم کجای کار میلنگه ? 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اقا تو ايران شما برو دره هرخونه ای که میخوای رو بزن? بعد که پرسیدن کیه؟! بگو:منم!!? به احتمال 80 درصد در رو باز میکنن!! اگه هم احیانا باز نکردن و دوباره پرسیدن کیه؟!? بگو: منم بابا.منم اين دفعه ديگه حتماً باز میکنن?? خنده نداشت خودم می خندم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ ان شاء الله یه روز اونقدر فرهنگ سازی بشه که . . . . . . . . تا آدامستو از جیبت در اوردی همه نگن ب ما هم بده 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ -چیزی که تو فروشگاه ها رو وسایل نوشته: لطفا دست نزنید چیزی که من می خونم: وقتی کسی حواسش نیست دست بزنید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ ﻣﻦ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﻣﻰ ﮐﻨﻢ ﻭﻗﺘﻰ ﻣﻰ ﺷﻨﻮﻡ بعضی دخترا ﺩﻭ میلیون ﺧﺮﺝ ﺭﻧﮓ موهاشون میکنن! ﻣﺎ ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ ﻭ ﺣﺎﻝ ﻭ ﭘﺬﻳﺮﺍﺋﻰ ﺭﻭ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩﻳﻢ ﭘﻮﻧﺼﺪ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻧﺸﺪ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ مورد داشتیم طرف بعد از یه گناه کبیره گفته لعنت بر شیطون بعد شیطون ظاهر شده و گفته : لعنت بر خودت لعنت بر .......... (بوق) (بوق) نامرد (بوق) کثافط عمرا اگه عقل من به کاری که تو کردی برسه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ پیشنهاد بچه ها اینه که در اعتراض به عربستان، درس عربی رو حذف کنن تازه ریاضی ام باید حذف کنن پایتخت عربستانه بچه ها اگه ارتباطی بین عربستان و درسهای دیگه هم پیدا کردن خبر میدم. 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ ما بچه بودیم یه بازی بود به نام :«همه ساکت بودند ناگهان خری گفت» …صد برابر پلی استیشن ۳ لذت داشت ! 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ امروز رفتم از دستگاه خودپرداز پول بگیرم مبلغ رو زدم ۵۰۰۰۰ تومان .یه ده هزار تومنی داد! سه تا پنج هزار تومنی داد!پنج تا دو هزار تومن داد! پونزده تا هزاری!یه لحظه دلم واسه دستگاه سوخت،نزدیک بود پولو برگردونم تو دستگاه!طفلی خودشو کشت ۵۰ تومن منو جور کرد! 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ تا حالا دقت کردین چقدر حرص آوره که سر غذادقیقا اون چیزی رو بر میدارن که تو کلی تو ذهنت واسش نقشه کشیده بودی 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ مامور اجرای حکم : آخرین خواسته ات قبل از مرگ چیه ؟ محکوم به اعدام : بزارید تا من برم . مامور اجرای حکم : باعشه و محکوم شادمانه و در حالی که برای مامور دست تکان میداد از میدان دور شد 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ آهنگ جدید یاس برای دانشجو ها : سخته درسم ، رسیده وقت رفتن . . سر امتحانی که میدونم تهش ردم ! حس میکردم حرفای استاد با خرخوناشه ! اونجا بود که فهمیدم این قصه اولاشه . . . وقت امتحانو خراب کردن برگمه تو خودت میدونی که خراب کردم ، الکی جو نده ! حرفای خانوادمم که نمک زخممه تنها دلخوشیمم ترم های بعدمه و باز منمو حسرت یه نمره ی بیست ! که استاد بنویسه گوشه ی لیست . . . میدونی چند بار افتادم برای یه درس بگذریم . . . دیگه بیست گرفتنشم برام مهم نیست . . . تو که میدونستی دانشجوی ترم آخرتم بگو با من دیگه چرا د آخه نوکرتم… :: 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ فکر کنم تو جزوه هام الکل وجود داره ! . لامصب ۲ صفحه واسه امتحان خوندم گرفت منو 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ شب امتحان شبی که در آن نسکافه و قهوه از والیوم ده هم خواب آورتر می شوند شب ر قص و پایکوبی کلمات جزوه و کتاب بر روی سلسله اعصاب محیطی و مرکزی دانشجو 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ صب رفتم به بقالی سرکوچمون رفتم جلوش واستادم همینجوری زل زدم به چشاش گف چیزی لازم دارین؟ من آقا با شمام چی میخوای من گف مگه کری با تو نیستم روی یه تکه کاغذ اینو نوشتم دادم دستش: "ریپورتم ده تا استیکر بده" حرف بزنیم تا چهار خیابون دنبالم کرد تحریما برداشته شد بازم ملت اعصاب معصاب ندارن چه وضشه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ صب رفتم به بقالی سرکوچمون رفتم جلوش واستادم همینجوری زل زدم به چشاش? گف چیزی لازم دارین؟ من ? آقا با شمام چی میخوای من ?? گف مگه کری با تو نیستم? روی یه تکه کاغذ اینو نوشتم دادم دستش: "ریپورتم ده تا استیکر بده" حرف بزنیم تا چهار خیابون دنبالم کرد تحریما برداشته شد بازم ملت اعصاب معصاب ندارن چه وضشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده