Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 مقایسه آمار بیماری آقایون و خانمها : میگرن :? 70% خانم ها? 30% آقایون? پوکی استخوان :? 90% خانمها? 10% اقایان ? بیماری های عصبی :? 90%خانم ها? 10% آقایان? ??? انواع بیماری های عفونی :? 80% خانم ها? 20 % آقایان ? انواع سرطان :? 60% خانم ها? 40% آقایان ? از کار افتادگی کلیه : 70% خانمها? 30 % آقایان ? آمار مرگ ومیر : 99% آقایان ، 1% خانم ها? نمی دونم کجای کار میلنگه ? 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اقا تو ايران شما برو دره هرخونه ای که میخوای رو بزن? بعد که پرسیدن کیه؟! بگو:منم!!? به احتمال 80 درصد در رو باز میکنن!! اگه هم احیانا باز نکردن و دوباره پرسیدن کیه؟!? بگو: منم بابا.منم اين دفعه ديگه حتماً باز میکنن?? خنده نداشت خودم می خندم 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 ان شاء الله یه روز اونقدر فرهنگ سازی بشه که . . . . . . . . تا آدامستو از جیبت در اوردی همه نگن ب ما هم بده 2
mherdad 3826 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 -چیزی که تو فروشگاه ها رو وسایل نوشته: لطفا دست نزنید چیزی که من می خونم: وقتی کسی حواسش نیست دست بزنید 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 ﻣﻦ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﻣﻰ ﮐﻨﻢ ﻭﻗﺘﻰ ﻣﻰ ﺷﻨﻮﻡ بعضی دخترا ﺩﻭ میلیون ﺧﺮﺝ ﺭﻧﮓ موهاشون میکنن! ﻣﺎ ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ ﻭ ﺣﺎﻝ ﻭ ﭘﺬﻳﺮﺍﺋﻰ ﺭﻭ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩﻳﻢ ﭘﻮﻧﺼﺪ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻧﺸﺪ 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 مورد داشتیم طرف بعد از یه گناه کبیره گفته لعنت بر شیطون بعد شیطون ظاهر شده و گفته : لعنت بر خودت لعنت بر .......... (بوق) (بوق) نامرد (بوق) کثافط عمرا اگه عقل من به کاری که تو کردی برسه 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 پیشنهاد بچه ها اینه که در اعتراض به عربستان، درس عربی رو حذف کنن تازه ریاضی ام باید حذف کنن پایتخت عربستانه بچه ها اگه ارتباطی بین عربستان و درسهای دیگه هم پیدا کردن خبر میدم. 2
mherdad 3826 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 ما بچه بودیم یه بازی بود به نام :«همه ساکت بودند ناگهان خری گفت» …صد برابر پلی استیشن ۳ لذت داشت ! 3
mherdad 3826 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 امروز رفتم از دستگاه خودپرداز پول بگیرم مبلغ رو زدم ۵۰۰۰۰ تومان .یه ده هزار تومنی داد! سه تا پنج هزار تومنی داد!پنج تا دو هزار تومن داد! پونزده تا هزاری!یه لحظه دلم واسه دستگاه سوخت،نزدیک بود پولو برگردونم تو دستگاه!طفلی خودشو کشت ۵۰ تومن منو جور کرد! 3
mherdad 3826 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 تا حالا دقت کردین چقدر حرص آوره که سر غذادقیقا اون چیزی رو بر میدارن که تو کلی تو ذهنت واسش نقشه کشیده بودی 2
mherdad 3826 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 مامور اجرای حکم : آخرین خواسته ات قبل از مرگ چیه ؟ محکوم به اعدام : بزارید تا من برم . مامور اجرای حکم : باعشه و محکوم شادمانه و در حالی که برای مامور دست تکان میداد از میدان دور شد 4
mherdad 3826 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 آهنگ جدید یاس برای دانشجو ها : سخته درسم ، رسیده وقت رفتن . . سر امتحانی که میدونم تهش ردم ! حس میکردم حرفای استاد با خرخوناشه ! اونجا بود که فهمیدم این قصه اولاشه . . . وقت امتحانو خراب کردن برگمه تو خودت میدونی که خراب کردم ، الکی جو نده ! حرفای خانوادمم که نمک زخممه تنها دلخوشیمم ترم های بعدمه و باز منمو حسرت یه نمره ی بیست ! که استاد بنویسه گوشه ی لیست . . . میدونی چند بار افتادم برای یه درس بگذریم . . . دیگه بیست گرفتنشم برام مهم نیست . . . تو که میدونستی دانشجوی ترم آخرتم بگو با من دیگه چرا د آخه نوکرتم… :: 4
mherdad 3826 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 فکر کنم تو جزوه هام الکل وجود داره ! . لامصب ۲ صفحه واسه امتحان خوندم گرفت منو 5
mherdad 3826 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 شب امتحان شبی که در آن نسکافه و قهوه از والیوم ده هم خواب آورتر می شوند شب ر قص و پایکوبی کلمات جزوه و کتاب بر روی سلسله اعصاب محیطی و مرکزی دانشجو 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 صب رفتم به بقالی سرکوچمون رفتم جلوش واستادم همینجوری زل زدم به چشاش گف چیزی لازم دارین؟ من آقا با شمام چی میخوای من گف مگه کری با تو نیستم روی یه تکه کاغذ اینو نوشتم دادم دستش: "ریپورتم ده تا استیکر بده" حرف بزنیم تا چهار خیابون دنبالم کرد تحریما برداشته شد بازم ملت اعصاب معصاب ندارن چه وضشه 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 صب رفتم به بقالی سرکوچمون رفتم جلوش واستادم همینجوری زل زدم به چشاش? گف چیزی لازم دارین؟ من ? آقا با شمام چی میخوای من ?? گف مگه کری با تو نیستم? روی یه تکه کاغذ اینو نوشتم دادم دستش: "ریپورتم ده تا استیکر بده" حرف بزنیم تا چهار خیابون دنبالم کرد تحریما برداشته شد بازم ملت اعصاب معصاب ندارن چه وضشه 1
ارسال های توصیه شده