mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ ديپلم زمان رضا شاه : زيرش نوشتن : به پاس تلاش و مجاهـدت ١٢ ساله تان براى كسب علم و دانش اين تصديق به شما اهدا ميگردد تا هم از مزاياى قانونى آن بهره مند شويد و هم نقشى در عمران و آبادانى ميهن عزيزمان ايران ايفا كنيد !!! حالا فوق ليسانس امروزی ....؛ اين مدرك بنا به درخواست نامبرده صادر گرديده و هـيچگونه ارزش قانونى ديگرى ندارد !!! 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ ازدواج:یعنی یه غلطی میکنیم که بعدش هر غلطی میکنیمنمیتونیم هیچ غلطی بکنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سنگینی بودیه صلوات عنایت بفرمائید :ws28::ws28: یه شب کل خونواده دور هم جمع شده بودیم داشتیم تلویزیون میدیدیمکه یهو یه بچه رو نشون داد که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دهنش بود، بابام یهو زد زیر خنده! گفتم چرا میخندى؟گفت یاد بچگیات افتادم، هر وقت گریه مى کردى، شست پامو مى کردم تو حلقتچون شور بود خوشت میومد ، ساکت میشدى ! از قلبم پرسیدم: چه کنم وقتى دلم تنگ است و دستم کوتاه و جفای یار بسیار؟ . . . گفت: ببین کارم خون رسانى به بدنه، از من چرت و پرت نپرس!! ديپلم زمان رضا شاه : زيرش نوشتن : به پاس تلاش و مجاهـدت ١٢ ساله تان براى كسب علم و دانش اين تصديق به شما اهدا ميگردد تا هم از مزاياى قانونى آن بهره مند شويد و هم نقشى در عمران و آبادانى ميهن عزيزمان ايران ايفا كنيد !!! حالا فوق ليسانس امروزی ....؛ اين مدرك بنا به درخواست نامبرده صادر گرديده و هـيچگونه ارزش قانونى ديگرى ندارد !!! سنگین بود . راست میگه .... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ بفرمااااااااااااید http://www.noandishaan.com/forums/thread151935.html#post1581052 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ #2 :icon_gol: [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(آذر ماه 1394)[/h] 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ من بد شانسیمو از همون دوران بچگی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم ! 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ میگن که شهرام جزایری از مسئولان زندان تقاضای جابجایی بند خود را نموده گفتتن چرا؟ گفته این بانكی ها و نفتی ها و بیمه ای ها و شاندیزی ها جدیدا خیلی اذیتم می کنن به من میگن آفتابه دزد! 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ وسعت دید خانمها: . . . دیدن یک تار موی شرابی روی کت شوهر !!! ندیدن تیر برق موقع رانندگی!!! وسعت و دقت دید اقایون . ندیدن تغییر رنگ موی خانم هاشون از مشکی پر کلاغی به بلوند دیدن خراش یک سانتی روی رنگ ماشین زیر گلگیر سمت راست…. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده