مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 23 آذر، 2015 يه جورى درباره ى لو رفتن اطلاعات گوشى همراه از طريق شبكه هاى مجازى توسط ناسا و اسرائيل حرف ميزنن انگار مردم ما تو گوشياشون دستورالعمل اختراع زيردريايي، نقشهء حمله ى نظامى رو ذخيره كردن ....... يه سرى فيلم خاک بر سری و جك و عكس سلفى ديگه اين لو رفتن يا نرفتنش فرقى نميكنه كه 4
mherdad 3826 ارسال شده در 26 آذر، 2015 حالم خیلی بده . . . . . . بریم قلیون خیلی خوشحالم . . . . . بریم قلیون حوصله ندارم . . . . . . . .بریم قلیون بنزین ندارم . . . . . . . . .بریم قلیون کلاس لغو شد . . . . . . .بریم قلیون مدرکمو گرفتم . شیرینیش ؟. . . . . . بریم قلیون لامصب یه پا مدرسان شریفه این قلیون . 4
mherdad 3826 ارسال شده در 26 آذر، 2015 یکی از سخت ترین خداحافظی هاخداحافظی با سنگیه که از سر کوچه تا دم خونه شوتش کرده ای ! 5
mherdad 3826 ارسال شده در 26 آذر، 2015 مامان بزرگم فوت کردهبابای عروسمون زنگ زده برای تسلیت حالا سوتی های من تواین دو دقیقه مکالمه: دخترم خدا بیامرزدشون:خواهش میکنم خدا بندگان شماروهم رحمت کنه!! کی فوت کردن:دیشب عصر ببخشید دخترم مزاحم شدم:خواهش میکنم مزاحم هستید،خدافظ قیافه من بعداز قطع کردن o_0 2
mherdad 3826 ارسال شده در 26 آذر، 2015 دینگ دینگ... گوشی رو برداشتم ببینم کی SMSداده New message from Firoozeh خدایا فیروزه نداشتیم تو مخاطبین... فورا بازش کردم... نوشتھ بود: سلام، من ایرانسلم! خخخخخ! اون قدر واسھ من شاخ شدی کھ پیام ھامو نخونده پاک می کنی؟! کور خوندی! خوب حالا بگو ببینم، توی مسابقھ شرکت می کنی یا نھ؟ 3
mherdad 3826 ارسال شده در 26 آذر، 2015 تا 2 تومن خطمو شارژ میکنم این ایرانسلِ صدتا مسابقه طراحی میکنه که اون 2 تومنو از چنگم دربیاره 3
mherdad 3826 ارسال شده در 26 آذر، 2015 دسته بیل رو بده به من ! . . . پدر بیل گیتس خطاب به همسرش هنگام عبور از خیابان دوطرفه 5
mherdad 3826 ارسال شده در 26 آذر، 2015 ﯾﮑﯽ از ﻏﺬاﺧﻮری ھﺎی ﺑﯿﻦ راه ﺑﺮ ﺳﺮ در ورودی ﺑﺎ ﺧﻂ درﺷﺖ ﻧﻮﺷﺘﮫ ﺑﻮد: "ﺷﻤﺎ در اﯾﻦ ﻣﮑﺎن ﻏﺬا ﻣﯿﻞ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ، ﻣﺎ ﭘﻮل آن را از ﻧﻮه ﺷﻤﺎ درﯾﺎﻓﺖ ﺧﻮاھﯿﻢ ﮐﺮد." راﻧﻨﺪه ای ﺑﺎ ﺧﻮاﻧﺪن اﯾﻦ ﺗﺎﺑﻠﻮ اﺗﻮﻣﺒﯿﻠﺶ را ﻓﻮراً ﭘﺎرک ﮐﺮد و وارد ﺷﺪ و ﻧﺎھﺎر ﻣﻔﺼﻠﯽ ﺳﻔﺎرش داد و ﻧﻮش ﺟﺎن ﮐﺮد. ﺑﻌﺪ از ﺧﻮردن ﻏﺬا ﺳﺮش را ﭘﺎﯾﯿﻦ اﻧﺪاﺧﺖ ﮐﮫ ﺑﯿﺮون ﺑﺮود، وﻟﯽ دﯾﺪ ﺧﺪﻣﺘﮑﺎر ﺑﺎ ﺻﻮرﺗﺤﺴﺎﺑﯽ ﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﻻ ﺟﻠﻮﯾﺶ ﺳﺒﺰ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﮔﻔﺖ: ﻣﮕﺮ ﺷﻤﺎ ﻧﻨﻮﺷﺘﮫ اﯾﺪ ﮐﮫ ﭘﻮل ﻏﺬا را از ﻧﻮه ﻣﻦ ﺧﻮاھﯿﺪ ﮔﺮﻓﺖ؟! ﺧﺪﻣﺘﮑﺎر ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺟﻮاب داد: ﭼﺮا ﻗﺮﺑﺎن، ﻣﺎ ﭘﻮل ﻏﺬای اﻣﺮوز ﺷﻤﺎ را از ﻧﻮه ﺗﺎن ﺧﻮاھﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ، وﻟﯽ اﯾﻦ ﺻﻮرﺗﺤﺴﺎب ﻣﺎل ﻣﺮﺣﻮم ﭘﺪرﺑﺰرگ ﺷﻤﺎﺳﺖ! 4
mherdad 3826 ارسال شده در 26 آذر، 2015 کوییز چیست؟ حرکت محیر العقول استاد سر کلاس درس برای فهماندن این جمله که: امتحانات از آنچه در تقویم میبینید به شما نزدیک ترند^_^ 3
mherdad 3826 ارسال شده در 26 آذر، 2015 [h=2]کوئیز چیست؟ دانشجوی ترم اولی:یک امتحان ناگهانی از طرف استاد دانشجوی ترم بالایی: یک لاف گنده که هیچ گاه به واقعیت تبدیل نمیشود[/h] 4
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آذر، 2015 مورد داشتیم دختره رفته شیرینی فروشی گفته یه جعبه شیرینی میخوام یارو گفته چند کیلویی؟ ... دختره گفته 45 کیلو ام ولی رژیم گرفتم لاغر شم :| میگن شیرینی فروشه رفته تو یخچال نشسته میگه من شیرینی ناپلئونیم....!! 4
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آذر، 2015 یه مرحله ای بالاتر از روشنفکری هست!... اونم اینه که کتاب نخری تا درخت های کمتری قطع بشن! ایرانیها الان تو این مرحله هستن 3
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آذر، 2015 مورد داشتيم آقا از خانمش پرسيده ميخواي خورشيد زندگيم بشي؟ خانم گفته بله كه ميخوام آقا گفته پس لطفا ٦٧ ميليون مايل از من دورشو 3
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آذر، 2015 یه ایده ی توپ برای اونایی که از بی خوابی رنج می برند: دکور اتاقتون رو شبیه کلاس درس کنید!! :icon_pf (34): 3
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آذر، 2015 ﺍﺑﺮﻫﺎ ﺭﻭ ﻛﻪ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﯽ؛ ﮐﻮﻣﻮﻟﻮﺱ، ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﻮﺱ، ﺳﯿﺮﻭﺱ، ﻧﻴﻤﺒﻮﺱ ... . . . . . ﺍﻣﺎ ﯾﻪ ﺍﺑﺮﯼ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ب.ی.ن.اموس!!! ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺎﺷﯿﻨﻮ ﻣﯿﺸﻮﺭﯼ تازه ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﻓﺘﻪ ﺑﺒﺎﺭﻩ ! :icon_pf (34): 4
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آذر، 2015 ﺑﻌﻀﯽ ﭘﺴﺮﺍﻡ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺳﺐ ﺳﻔﯿﺪﺷﻮﻥ ﮐﻔﺎﻑ ﻧﻤﯿﺪﻩ ! . . . . . ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺩﺭﺑﺴﺖ ﺑﮕﯿﺮﻥ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺩﺧﺘﺮﺍﯼ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﺷﻮﻧﻮ ﺟﻤﻊ ﮐﻨﻦ ﻻﻣﺼﺐ ﺩﻝ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﮔﺎﺭﺍﮊ ﺣﺎﺝ ﺗﻘﯽ ﻭ برادرانه!! 3
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آذر، 2015 اینتراعیل كیست ؟؟؟؟!!!! فرشته ای است كه در آخِرت چیزهایی كه در اینترنت سِرچ كرده اید را كف دست خدا میگذارد می خندین . . . ؟ اون دنیا وقتی همین اینتراعیل اشکتونو در آورد بهتون می گم!!! 4
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آذر، 2015 تفاوت دخترها و پسر ها در نظر پرسیدن برای پوشیدن لباس دخترا: مامان این لباسم قشنگه: -آره خیلی قشنگه -دروغ نگو مامان قشنگ نیست آجی جونم این لباسم قشنگه؟ -آره عزیزم خیلی خوشكله. -تورو خدا؟؟؟ دروغ میگید. نه قشنگ نیست.... پسرا: داداش این تیپم قشنگه؟ -ر... تو تیپت شبیه فامیل دور شدی -گ... نخور تو. كی از تو نظر خواست؟؟ همینو میپوشم... 3
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آذر، 2015 پیرمرده دم عابر کارتشو داده به من میگه موجودی بگیر برام براش گرفتم ، میگم ۵ هزار تومنه پدر جان گفت خاک بر اون سرت کنن با این موجودی گرفتنت و رفت 4
ارسال های توصیه شده