مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ يه جورى درباره ى لو رفتن اطلاعات گوشى همراه از طريق شبكه هاى مجازى توسط ناسا و اسرائيل حرف ميزنن انگار مردم ما تو گوشياشون دستورالعمل اختراع زيردريايي، نقشهء حمله ى نظامى رو ذخيره كردن ....... يه سرى فيلم خاک بر سری و جك و عكس سلفى ديگه اين لو رفتن يا نرفتنش فرقى نميكنه كه 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ حالم خیلی بده . . . . . . بریم قلیون خیلی خوشحالم . . . . . بریم قلیون حوصله ندارم . . . . . . . .بریم قلیون بنزین ندارم . . . . . . . . .بریم قلیون کلاس لغو شد . . . . . . .بریم قلیون مدرکمو گرفتم . شیرینیش ؟. . . . . . بریم قلیون لامصب یه پا مدرسان شریفه این قلیون . 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ یکی از سخت ترین خداحافظی هاخداحافظی با سنگیه که از سر کوچه تا دم خونه شوتش کرده ای ! 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ مامان بزرگم فوت کردهبابای عروسمون زنگ زده برای تسلیت حالا سوتی های من تواین دو دقیقه مکالمه: دخترم خدا بیامرزدشون:خواهش میکنم خدا بندگان شماروهم رحمت کنه!! کی فوت کردن:دیشب عصر ببخشید دخترم مزاحم شدم:خواهش میکنم مزاحم هستید،خدافظ قیافه من بعداز قطع کردن o_0 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ دینگ دینگ... گوشی رو برداشتم ببینم کی SMSداده New message from Firoozeh خدایا فیروزه نداشتیم تو مخاطبین... فورا بازش کردم... نوشتھ بود: سلام، من ایرانسلم! خخخخخ! اون قدر واسھ من شاخ شدی کھ پیام ھامو نخونده پاک می کنی؟! کور خوندی! خوب حالا بگو ببینم، توی مسابقھ شرکت می کنی یا نھ؟ 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ تا 2 تومن خطمو شارژ میکنم این ایرانسلِ صدتا مسابقه طراحی میکنه که اون 2 تومنو از چنگم دربیاره 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ دسته بیل رو بده به من ! . . . پدر بیل گیتس خطاب به همسرش هنگام عبور از خیابان دوطرفه 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ ﯾﮑﯽ از ﻏﺬاﺧﻮری ھﺎی ﺑﯿﻦ راه ﺑﺮ ﺳﺮ در ورودی ﺑﺎ ﺧﻂ درﺷﺖ ﻧﻮﺷﺘﮫ ﺑﻮد: "ﺷﻤﺎ در اﯾﻦ ﻣﮑﺎن ﻏﺬا ﻣﯿﻞ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ، ﻣﺎ ﭘﻮل آن را از ﻧﻮه ﺷﻤﺎ درﯾﺎﻓﺖ ﺧﻮاھﯿﻢ ﮐﺮد." راﻧﻨﺪه ای ﺑﺎ ﺧﻮاﻧﺪن اﯾﻦ ﺗﺎﺑﻠﻮ اﺗﻮﻣﺒﯿﻠﺶ را ﻓﻮراً ﭘﺎرک ﮐﺮد و وارد ﺷﺪ و ﻧﺎھﺎر ﻣﻔﺼﻠﯽ ﺳﻔﺎرش داد و ﻧﻮش ﺟﺎن ﮐﺮد. ﺑﻌﺪ از ﺧﻮردن ﻏﺬا ﺳﺮش را ﭘﺎﯾﯿﻦ اﻧﺪاﺧﺖ ﮐﮫ ﺑﯿﺮون ﺑﺮود، وﻟﯽ دﯾﺪ ﺧﺪﻣﺘﮑﺎر ﺑﺎ ﺻﻮرﺗﺤﺴﺎﺑﯽ ﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﻻ ﺟﻠﻮﯾﺶ ﺳﺒﺰ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﮔﻔﺖ: ﻣﮕﺮ ﺷﻤﺎ ﻧﻨﻮﺷﺘﮫ اﯾﺪ ﮐﮫ ﭘﻮل ﻏﺬا را از ﻧﻮه ﻣﻦ ﺧﻮاھﯿﺪ ﮔﺮﻓﺖ؟! ﺧﺪﻣﺘﮑﺎر ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺟﻮاب داد: ﭼﺮا ﻗﺮﺑﺎن، ﻣﺎ ﭘﻮل ﻏﺬای اﻣﺮوز ﺷﻤﺎ را از ﻧﻮه ﺗﺎن ﺧﻮاھﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ، وﻟﯽ اﯾﻦ ﺻﻮرﺗﺤﺴﺎب ﻣﺎل ﻣﺮﺣﻮم ﭘﺪرﺑﺰرگ ﺷﻤﺎﺳﺖ! 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ کوییز چیست؟ حرکت محیر العقول استاد سر کلاس درس برای فهماندن این جمله که: امتحانات از آنچه در تقویم میبینید به شما نزدیک ترند^_^ 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ [h=2]کوئیز چیست؟ دانشجوی ترم اولی:یک امتحان ناگهانی از طرف استاد دانشجوی ترم بالایی: یک لاف گنده که هیچ گاه به واقعیت تبدیل نمیشود[/h] 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ مورد داشتیم دختره رفته شیرینی فروشی گفته یه جعبه شیرینی میخوام یارو گفته چند کیلویی؟ ... دختره گفته 45 کیلو ام ولی رژیم گرفتم لاغر شم :| میگن شیرینی فروشه رفته تو یخچال نشسته میگه من شیرینی ناپلئونیم....!! 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ یه مرحله ای بالاتر از روشنفکری هست!... اونم اینه که کتاب نخری تا درخت های کمتری قطع بشن! ایرانیها الان تو این مرحله هستن 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ مورد داشتيم آقا از خانمش پرسيده ميخواي خورشيد زندگيم بشي؟ خانم گفته بله كه ميخوام آقا گفته پس لطفا ٦٧ ميليون مايل از من دورشو 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ یه ایده ی توپ برای اونایی که از بی خوابی رنج می برند: دکور اتاقتون رو شبیه کلاس درس کنید!! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ ﺍﺑﺮﻫﺎ ﺭﻭ ﻛﻪ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﯽ؛ ﮐﻮﻣﻮﻟﻮﺱ، ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﻮﺱ، ﺳﯿﺮﻭﺱ، ﻧﻴﻤﺒﻮﺱ ... . . . . . ﺍﻣﺎ ﯾﻪ ﺍﺑﺮﯼ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ب.ی.ن.اموس!!! ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺎﺷﯿﻨﻮ ﻣﯿﺸﻮﺭﯼ تازه ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﻓﺘﻪ ﺑﺒﺎﺭﻩ ! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ ﺑﻌﻀﯽ ﭘﺴﺮﺍﻡ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺳﺐ ﺳﻔﯿﺪﺷﻮﻥ ﮐﻔﺎﻑ ﻧﻤﯿﺪﻩ ! . . . . . ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺩﺭﺑﺴﺖ ﺑﮕﯿﺮﻥ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺩﺧﺘﺮﺍﯼ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﺷﻮﻧﻮ ﺟﻤﻊ ﮐﻨﻦ ﻻﻣﺼﺐ ﺩﻝ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﮔﺎﺭﺍﮊ ﺣﺎﺝ ﺗﻘﯽ ﻭ برادرانه!! 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اینتراعیل كیست ؟؟؟؟!!!! فرشته ای است كه در آخِرت چیزهایی كه در اینترنت سِرچ كرده اید را كف دست خدا میگذارد می خندین . . . ؟ اون دنیا وقتی همین اینتراعیل اشکتونو در آورد بهتون می گم!!! 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ تفاوت دخترها و پسر ها در نظر پرسیدن برای پوشیدن لباس دخترا: مامان این لباسم قشنگه: -آره خیلی قشنگه -دروغ نگو مامان قشنگ نیست آجی جونم این لباسم قشنگه؟ -آره عزیزم خیلی خوشكله. -تورو خدا؟؟؟ دروغ میگید. نه قشنگ نیست.... پسرا: داداش این تیپم قشنگه؟ -ر... تو تیپت شبیه فامیل دور شدی -گ... نخور تو. كی از تو نظر خواست؟؟ همینو میپوشم... 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ پیرمرده دم عابر کارتشو داده به من میگه موجودی بگیر برام براش گرفتم ، میگم ۵ هزار تومنه پدر جان گفت خاک بر اون سرت کنن با این موجودی گرفتنت و رفت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده