Tamana73 28835 ارسال شده در 16 آذر، 2015 اگه از دوران مهد کودکتون چشاتون ضعیف باشه بازم از نظر مادر پدراتون این کامپیوتر صاحاب مرده باعثشه...:icon_razz: 6
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2015 تاسیسات و تهویه مطبوع نوشته جو دانش خوابگاه تو کریر هم لنگش نیست به خدا خخخخ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2015 در راستای نوشته #566 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2015 خانمه به شوهرش پیامک میده: سلام عزیزم، اگه موافقی بریم خونه مامانم عدد “۱” و اگه میخوای بریم خونه مامانت سینوس ۲۳به توان ۷ تقسیم بر ۲/۷۶۳ ضربدر ۶۵۷ رادیکال ۵ به توان ۲ تانژانت ۷۸۶ مبنای ۲۱” رو پیامک کن ! جواب شوهر جالبه! ۰/۰۵۷۳۸۷۷۷۳۲۵ جلل خالق هوش برم من .... 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 22 آذر، 2015 فقط در زبان فارسیه که میشه ۱۹تا فعل رو کنار هم گفت: داشتم میرفتم دیدم گرفته نشسته گفتم بذار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم میگه نمیخوام بیام بذار برم بگیرم بخوابم نه فاعلی نه مفعولی نه قیدی نه صفتی! یکی بخواد اینو به انگلیسی ترجمه کنه رباط صلیبی مغزش پاره میشه! 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 22 آذر، 2015 تا از کوتاه ترین جوک های ایرانی:. . . 1) سایپامطمئن 2) دانشگاه آزاداسلامی 3) اینترنت پرسرعت ایران 4) ) بانکداری اسلامی 5) گارانتی 6) شایسته سالاری 7) کی مهریه را داده کی گرفته 8) احساس تکلیف کاندیداها 9) زن بگیره درست میشه با اجازه من دو تا جوک بلندتر هم به ذهنم میرسه به اینا اضافه میکنم: 10. هرجا سخن از اعتماد است نام بانک ملی ایران میدرخشد! 11. علامت استاندارد ایران نشانه مرغوبَیت کالاست!! 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 22 آذر، 2015 دختره رفته رای بده تو قسمت اسم نامزد نوشته : ندارم انتخابات کنسل شد، دو تا از کاندیداها سکته کردن، دو تا انصراف دادن، ارتش آماده باش اعلام کرد... 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 22 آذر، 2015 دختره تو گوگل سرچ کرده: قیمت النگو هایی که دست دختر داییم سمیرا هست چند؟ گوگل جواب داده: سمیرا گفته بهت نگیم....... 7
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 23 آذر، 2015 [h=5]مورد داشتیم !!!!!![/h] شب خواستگاری پدر دختره گفته : برید تو اتاق پشتی حرفاتونو بزنین !!!! پسره گفته : اون اتاق کولر نداره !!! o_O میریم اتاق شما 4
mherdad 3826 ارسال شده در 23 آذر، 2015 یارو برای بچه شیش ساله ش تـبـلـت خریده بود ، بعد 2 روز انداخته بود تو وان حموم . . . . بچشو دعوا نکرده بود که یه وقت تو روحیش تاثیر منفی نذاره . . . . من سوم ابتدایی بودم خط کش چوبی سی سانتـی بابامو بردم مدرسه ازم بلند کردن . . . . آقام بعد یه هفته با وساطت های بزرگان فامیل منو راه داد تو خونه باور کن روحیه توله سگ بیش تر از ما ارج و قرب داشت ! ! ! ! ! 3
mherdad 3826 ارسال شده در 23 آذر، 2015 قــــربــــون خـــــودم بــــرم ۱- نه عملیم ۲- نه فتوشاپم زشت اوریجینالم :| والا به همین برکت ادم باس صادق باشه ㄟ(ツ)ㄏ☺ 5
ارسال های توصیه شده