Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ من روانی عزت نفس کسانی هستم که شماره تلفنشونو پشت در توالت مینویسن … 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ عطسه دختر: اتسی... عطسه پسر: هاتشوبیسخلبوهووووووطراشش! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ زن رو بـه مـرد: پـاشـو.. بـیـدار شـو.. نـمـاز صـبـح شـده شـوهـر: بـذار بـخـوابـم ، بـعـدا قـضـاشـو مـی خـونـم .. زن : نـمـیـشـه کـه ، شـرع گـفـتـه تـو زمـانِ خـودش بـایـد بـخـونـی مـرد : شـرع گـفـتـه مـی تـونـی تـا چهار تـا زنـم داشـتـه بـاشـیـن زن : بـخـواب عـزیـزم.. هـر وقـت دوس داشـتـی قـضـاشـو بـخـون.. اصـن خـدا خـیـلـی هـم بـخـشـنـده س :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ بـا ایـن وضـع لـوس حـرف زدنِ دخـتـرا بـعـیـد نـیـسـت تـا چـنـد وقـت دیـگـه نـیـاز بـه مـتـرجـم پـیـدا کـنـیـم مـسـئـولـیـن رسـیـدگـی کـنـن لـدفـا اوضـاع وخـیـمـه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ زن داداش چیست؟ مارمولکی موذی و خطرناک که بطور مرموزی نظم خانواده را بهم میزند در حالی که معتقداست منشاء تمام مشکلات خواهر شوهر است من دیگه نمیزارم داداشم زن بگیره 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ بچه: مامان! شاهزاده رویاها با اسب سفید یعنی چی؟ مامان: یعنی یه خری مثل بابات! 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ قضیه عمل کردن دماغ دخترا داره جدی میشه در حد ختنه کردن پسرا...!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ مردا همه نعمتن میگی نه مرد یعنی.. . . . . . . . . . . . . چای احمد�� برنج محسن�� آبليموي مجید �� کشک کامبیز�� سوهان حاج حسين�� سس بیژن�� سس بهروز�� پشمک حاج عبدالله�� دوغ آبعلي�� سوياي سبحان�� عرقيات نادر�� نعمت های الهی راقدر بدانید�� 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ فیلم های ایرانی به دو قسمت تقسیم میشن اونایی که مهران رجبی رو دارن و اونایی که ندارن ! 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ برادرزادم یواشکی با پول توجیبی هاش رفته ipod tuch خریده بعد ما بچه بودیم با پول تو جیبی یه هفتمون میرفتیم دوتا پفک نمکی می خریدیم و تو زیرزمین یواشکی میخوردیم و پوستشو منهدم میکردیم 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ این رستورانا هرچی با کلاس تر میشن غذاشون کمتر میشه . . . ما یه بار رفتیم یه رستوران خیلی با کلاس یه نقطه وسط بشقاب بود دورش سس زده بودن 6 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سوار تاکسی شدم یه زنه هم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شد ، همزمان گــــوزید حالا هی درو باز میکرد و میبست که یعنی صدا از در بود یهو راننده گفت : خانوم ولش کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میده دیگه نگــوزه 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ ساعت دو و نیم نصف شب این همسایه بیشعورمون با مشت میکوبید به دیوار حالا خوبه من خواب نبودم داشتم شیپور تمرین میکردم مردم خیلی بی فرهنگ شدنا اه اه اه 6 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اگه یخچال ها اهل تلافی بودن هر نیم ساعت میومدن در اتاقمون رو باز میکردن و میپرسیدن: خـــــــــوب دیگه چه خبر؟! خوشبختانه اون بزرگواران اهل گذشت هستند..! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ مامانم به بقیه :صبح شده پاشو دیگه...مامان به من: صبح شد بگیر خبر مرگت بخواب دیگه... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده