Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ یکی از شانسایی که تو زندگیـم اوردم اونایی که ازم آدرس پرسیدن رو دوباره ندیدم 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ یه دوش اب گرم ...... یه چای خوشرنگ... یه موزیک ملایم .... من امتحان کردم هیچ فایده ای نداره ..... پول خوبه پووول/ㄟ(ツ 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ دقت کردین . . . خوب دنبال چی میای آخه ؟؟ سن به اینجا رسوندی هنوز نمیدونی غیبت گناه داره . . . . بازم که داری میای ... استغفرا... بزار با تسبیم بزنم تو سرت بلکه آدم شی... .... راستی دقت کردین دختر شوهر خاله ی، داییی، بابای، زن عموی ،خاله ی پدربزرگ ، خاله ی ناتنی عمم رو دیروز دیدم، پاشنه بلند پوشیده بود.. این دختره داره صراط مستقیم خارج میشه ببین کی گفتم!! 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اسب نیست:ws28::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﻌﻠﻤﻤﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﯾﻪ ﻣﻮﺭﺩﯼ ﺭﻭ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯿﺪﺍﺩ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ : ﮐﺴﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺑﮕﻪ ﭼﺮﺍ؟؟ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ : ﻣﺎ ﺑﮕﯿﻢ ...!!! ﮔﻔﺖ : ﺑﮕﻮ ﻋﺰﯾﺰﻡ ... . . . . . . . ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ : ﭼﺮﺭﺭﺭﺭﺭﺍ؟؟ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﮐﺘﮑﻢ ﺯﺩ هنوزم نمیدونم چرا 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺟﻬﺎﻥ : 7,000,000,000 . . . . . ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﻧﺒﺎﺷﻢ : 6,999,999,999 . . . . می بینید ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﻧﺒﺎﺷﻢ ﻫﻤﻪ ﺍﺭﻗﺎﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ اخه مهم بودن در چه حد؟؟ 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ [h=5][/h] قبل تو خیابون داشتم با بابام میرفتم یهو یه دختر بهم گف:جووون بخووورمت . . . . . . بابام برگشته بهش میگه:بهت نمیاد ازین گوها بخوری.. الان موندم بابام سرم غیرتی شده و یا بهم فحش داد.. 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ این دخمل خانومایی که وقتی رژ لب میزنن بالا تراز خط اصلی لبشونم رژ میزنن! . . . با اینا کاری نداشته باشین گناه دارن...اینا بچگی نقاشیشون ضعیف بوده. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ ﯾﻪ پشه ﻧﯿﺸﻢ ﺯﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﺁﺥ... ﮔﻔﺖ :ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻥ ﭼﯽ ﺷﺪ... کصاااافط ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺧﻼﻗﺶ ﻓﺎﺳﺪ ﺑﻮﺩ. . ﺑﻬﻢ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺷﺖ 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سه تا اصفهانی با هم مسابقه زیر آبی میزارن، هر کی سرشو زود تر از آب بیرون میاورد باید بقیه رو پیتزّا مهمون میکرده .. .... هر 3 تاشون میمیرن.... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ ﺑﭽﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮﻡ ۶ ﺳﺎﻟﺸﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺯﻣﯿﻦ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻮﺳﺶ ﮐﻨﻢ ﺧﻮﺏ ﺷﻪ، ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻣﯿﮕﻪ :ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ؛ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺯﺧﻢ ﻫﺎﯾﻰ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﺧﺎﺹ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻮﺱ ﮐﻨﻪ ﺗﺎ ﺧﻮﺏ ﺷﻪ!:: 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ من زدم کدش اشتباه بو د چرا مردم رو سر کار میزارید؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ درود به پشتکار و شرفت مرد 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ ترس پسرها از ازدواج دل بستن به یه دختر نیست، دل بریدن از بقیه دخترهاست! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده