Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اگه خواب خوب ببینی بعد دوثانیه از خواب میپری حالا فک کن 4 تا نره غول تو خواب دارن میکشنت هرچی زور بزنی چشات که باز نمیشه 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ ریشُ سیبیل گذاشتم بابام گفت این چه کاریه شبیه ابوبکر بغدادی شدی . . . . . . . . زدمشون الان میگه خاک تو سرت شبیه سُنبل خان ِحرمسرای سلطان سلیمان شدی :| کولرمون که سوخته نمیدونه به چی گیر بده 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اینو ببینید و تحلیل کنینش اول میبینین خندتون میگیره ولی یکم بیشتر دقت کنین اخرش به گریه میافتین چرا میخوام بگم ولی نمک نداره شما تحلیلش کنین آقا سهند، این که اصلا خنده نداشت آدم دلش کباب میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ دیدید تو این فیلما یارو باحاله یه سیب از دکه ها بر میداره یه گاز میزنه و میره.منم این کارو کردم... . . . . . . . . . یارو میوه فروشه تا جون داشت مسه سگ دنبالم کرد. بدبخت سیب ندیده 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اینجارو نگاه کن . . . . . . . . . . . الان اینجا اونجاس؟؟ یه بارم نشد من به یکی یه چیزی بگم اونم گوش کنهo_O اللهم اشف کل مریض 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ رفتم فروشگاه کلی خرید کردم، یارو فاکتورو بهم داده منم با کلی اعتماد به نفس کارت بانکمو دادم بهش ، وایساده منو نگاه میکنه! میگم :کارت خوان ندارین؟ میگه:چرا ولی کارت اتوبوسو نمی خونه!!! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ کارنامه در زمان ما : بیست، دوازده، ده، مردود کارنامه در حال حاضر : عالی، خیلی خوب، خوب، متوسط کارنامه سالهای آینده : مرسی ناناز، جیگرتو..... 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ امروز یه لیوان شکستم در عین ناباوری مامانم گفت : عیبی نداره حتما حواست نبوده ! رفتم تحقیق کردم فهمیدم این لیوان رو عمه قبلا هدیه آورده بود 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ همه چی داشت خوب پیش میرفت همو میخواستیم داشتیم عاشق هم میشدیم باهم راحت بودیم تا اینکه . . . عکس یهوییشو گذاشت خدا بهم رحم کردااا 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ” لــیـــاقــَــت می خواهــد ” هیچی دیگه خیلی باکلاس بود نه ؟؟!! بذار یه بار دیگه بگم لیاقت می خواهد 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ پشت یه نیسان جمله سنگینی نوشته بود کمرم شکست … ” همه دنبال یارن من به دنبال بارم ، فوق لیسانس شهید بهشتی هم دارم ” لامصب گند زد تو انگیزم با این جملش من دیگه درس نمیخووونم اصلا ! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ یعنی یجوری شده که قبل اینکه بخوای از مشکلاتت با یکی حرف بزنی باس بهش بگی : میدونم تو بدبخت تری یه دقیقه خفه شو من حرفمو بزنم بعد تو شروع کن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ پسره پست گذاشته بود که بین آیفون ۶ و نوت ۴ کدوم رو بگیرم ؟ دختره کامنت گذاشته بود ، هیچکدوم خوب نیستن ، به دردت نمیخورن . بیا من رو بگییییر ، آشپزی هم بلدم ، نون هم میگیرم آشغالا رو هم دم در میزارم ، کنترل تلوزیون هم دست خودت باشه دیگه چی میخوای ؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮧﮨℓﮦ ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓ ﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓ ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓ ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮧﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ این جوک رو تو صفحه دکترا دیدم خودشون که خیلی میخندیدند ! بخند کلاس داره 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ دختره/پسره لب ساحل 20000 تومن داده 30 ثانیه اسب سوار شده بعد عکس گرفته و زیرش نوشته : بهترین لحظات زندگیم وقتیه که سرگرم سوار کاری ام ! فقط میتونم بگم یه دقیقه سکوت به احترامش :| 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ ﺩﯾﺸﺐ ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺭﻓﺘﻢ ﺧﻮﺍﻫﺮﺵ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺳﺮﯼ ﺑﺎ ﯼ ﺗﯿﺸﺮﺕ ﻭ ﺷﻠﻮﺍﺭﮎ ﺍﻭﻣﺪ ﺩﻡ ﺩﺭ ﺳﻼﻡ ﻭ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ ﻭ ﺩﺳﺘﺶ ﺁﻭﺭﺩ ﺟﻠﻮ ﻣﻨﻢ ﺑﺎ ﮐﻠﯽ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺍﺯﺵ ﻣﻌﺬﺭﺕ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﺩﺍﺩﺍﺵ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺁﺑﺠﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺁﺑﺠﯽ ﺧﻮﺩﻣﻮﻧﻪ ﯾﻬﻮ ﺯﺩ ﺗﻮﺳﺮﻡ ﻭ ﮔﻔﺖ ﯾﺎﺑﻮ ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﻧﺪﺍﺭﻡ :| 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده