mherdad 3826 ارسال شده در 19 اسفند، 2015 یارو برای بچه شیش ساله ش تـبـلـت خریده بود ، بعد 2 روز انداخته بود تو وان حموم . . . . بچشو دعوا نکرده بود که یه وقت تو روحیش تاثیر منفی نذاره . . . . من سوم ابتدایی بودم خط کش چوبی سی سانتـی بابامو بردم مدرسه ازم بلند کردن . . . . آقام بعد یه هفته با وساطت های بزرگان فامیل منو راه داد تو خونه باور کن روحیه توله سگ بیش تر از ما ارج و قرب داشت ! ! ! ! ! 4
mherdad 3826 ارسال شده در 19 اسفند، 2015 قــــربــــون خـــــودم بــــرم ۱- نه عملیم ۲- نه فتوشاپم زشت اوریجینالم :| والا به همین برکت ادم باس صادق باشه ㄟ(ツ)ㄏ☺ 3
mherdad 3826 ارسال شده در 21 اسفند، 2015 خدارو شکر اینجا بابانوئل مجبور نیست بیاد تو جوراب ما چیزی بزاره وگرنه هر سال میومد از بوی جوراب حالت تهوع میگرفت یه فحشی هم میداد میرفت. 3
mherdad 3826 ارسال شده در 21 اسفند، 2015 اعتراف میکنم دیروز دوساعت برقمون قطع شد گوشیمم شارژ نداشت . . . . . . . . . . . . تو این دوساعت چیزای زیادی فهمیدم فهمیدم یه هفتس داریم خونه رو نقاشی میکنیم داداش بزرگم ۲ ساله ازدواج کرده بابام چهار ماهه بازنشسته شده خواهر کوچیکم کنکور قبول شده و جالتر اینکه یه برادرزاده ۵ ماهه دارم که اسمشو رامین گذاشتن !! 3
mherdad 3826 ارسال شده در 21 اسفند، 2015 یکی از ویژگی های عجیب دخترا : وقتی عصبانی میشه به مدت 4 ساعت با سرعت نور حرف میزنه ! آخر سر پاشو میندازه رو اون یکی پاشو میگه : دهنمو باز نکنبزار ساکت بمونم بهتره 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 اینجا چه گوهی میخوری؟؟؟ خوشحالی دو ایرانی از دیدن هم در یک شهر... 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 واسه دختره جوک فرستادم به جای خخخخخخ نوشته ققققققق میگم ینی چی؟ میگه سرما خوردم دماغم گرفته 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 ناموسن دیشب خدا بهم رحم کرد... نزدیک بود با یکی دوس شم اصن حواسمم به ولنتاین نبود!!!! 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 نصحیت یارو به همسرش... عزیزم... برگرد سر زندگیت.... من سامی بیگی نیستم بگم "هیچی نمیفهمم فقط میخوام باشی" طوری میزنمت از وسط تاشی به موزایک بگی کاشی... 3
mherdad 3826 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 می دونید چرا برزیل دانشمند یا نابغه ای تو علم نداره ؟ دلیلش خیلی واضحه میگی نه ؟ خو ببین !کلاس سوم ب در یکی از شهرهای برزیل : – لوئیز داسیتا چگولولا داسیلوا – حاضر ! – کیالو داناته ریوالترز رومارینا – حاضر ! – الوارو دینامیکو تارانزه فلوتی – حاضر – فرانسیسکو داسیلوا آرماندو میگوتی – حاضر آنتنیو الیور دا گالیوریا – حاضر – رونالدو فیگورا تالیورینا تیچیالیور دیریریرینگ زنگ خورد !!! معلم : حضور و غیاب باقی بچه ها بمونه واسه زنگ بعد !!! 2
mherdad 3826 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 خواهر و بردارم که از من کوچیکترن دارن تو خونه میزنن تو سر و کله ی هم . بابام به مامانم میگه : اینا رو ببین عینه تام و جری از صبح تا شب فقط دنبال همن !مامانم هم با دست منو نشون میده میگه : اینم هم عینهو اون سگه که تام و جری ازش حساب میبرن !!! 3
mherdad 3826 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 از جمله سرگرمیای مامانم اینه که تو خونه بگرده و از این و اون بپرسه اگه اینو نمیخوای بندازم دور.... همین روزاس که بزارتم دم در 3
mherdad 3826 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 توی آسانسور بودم یه دختری هم سوار شد اول ساکت بود بعد گفت : چطوری ؟ گفتم : الحمدلله یه نگاهی به من کرد ، هندزفری شو جابجا کرد ! معلوم شد داره با تلفن حرف می زنه! هیچی دیگه منم تسبیحم رو از تو جیبم در آوردم ادامه دادم : الحمدلله الحمدلله الحمدلله الحمدلله الحمدلله 4
mherdad 3826 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 یه پست پزشکی دیدم نوشته بودبعضی غذاها اگر دوبارگرم بشن نباید خورد… سرطانزا میشن!!! مثل تخم مرغ نیمرو شده :|... حالا یه سوال پیش میادکسی که نیمرو رو دوبارداغ میکنه میخوره رو میشه از سرطان ترسوند؟ چیزی هم واسه از دس دادن داره ؟ 4
mherdad 3826 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 به بابام میگم تیغ اصلاح داری؟ میگه نه برو بیرون بخر! نون هم بخر! یه سر برو تا اون داروخانه شبانه روزیه یه قرص معده بخرد … میوه هم بگیر که عصر مهمون داریم ! ماشینم بنزین نداره … زحمت اونم بکش میگم : نه احساس میکنم ته ریش بهم میاد 4
mherdad 3826 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 به غضنفر میگن چرا اینقدر cd یت خش داره ؟میگه : آخه آهنگای خوبشو علامت زدم 3
ارسال های توصیه شده