آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستای عزیز همگی دعوتین به جشن نامزدی 26اردیبهشت 94 مراسم عقدکنونِ فاطمه ی عزیز هستش ازدواج شما، پیوند دو قلبی است که جهان را یارای گسستن آن نیست شما برای هم آفریده شده اید هر کدامتان برای دیگری، گنجی است دست در دست یکدیگر با عشق و امید مبارک باشد این خوشبختی و روزهای سپید با هزاران شاخه گل رز، این عشق بر شما شادباش فاطمه عزیزم چقدر زیباست پرواز بادبادک های خوشبختی بر فراز آسمان عشقت پیوند زیبا و عاشقانه ات رو شادباش میگم فاطمه دوست داشتنی .هزار دنیا شور عاشقانه،محبت خالصانه و شادی بی بهانه برایتان آرزو میکنم . شاد و خوشبخت و همیشه عاشق باشید. ایشالله در کنار هم شاد و سلامت باشید و به پای هم پیر بشید مثل اینا کیک عروسی فاطمه جونم:hapydancsmil::hapydancsmil: آسمون دلتون صاف و روشن 37 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم فاطمه جان. بهترین ها رو براتون آرزو میکنم :icon_gol: لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریـــک می گم فاطمه جــان خوشبخت بشــی خانوم مهندس لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لی لی لی لی لی :w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42: بازم عروسی منم دعوت کنید دیگه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ااااااااااااااااااااا فاطمه هم رفت خونه بخت مبارکه تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ابجی ایشالله گوشا قاریالار لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک می گم (فکر می کردم متاهله) لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امان از دس این دخدرا گوش به حرف که نمیدن مبروک لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مبارک مبارک تولد نامزدی شما مبارک لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مبارکه فاطمه جون. سپید بخت بشی خانوم :hapydancsmil: ااااااااااااااااااااافاطمه هم رفت خونه بخت مبارکه تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ابجی ایشالله گوشا قاریالار عمو کی نوبت من میشه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مبارکه فاطمه جون. سپید بخت بشی خانوم :hapydancsmil: عمو کی نوبت من میشه شما هنوز نی نی هزتی ، نی نیگیتو بکن لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما هنوز نی نی هزتی ، نی نیگیتو بکن خو نی نی ام ولی علوسی دوز دالم خو لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خو نی نی ام ولی علوسی دوز دالم خو خو بزگتل که شدی علوس میشی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خو بزگتل که شدی علوس میشی:hapydancsmil: باچه حفه ژونم . همتون بائستی بیاین بلخصین. عمو هم بیاد آذری بلخصه تو علوسیم. :hapydancsmil: بفرمایید کیک: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم انشالله خوشبخت بشین:icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم دوست عزیز ایشالله که خوشبخت بشین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده