رفتن به مطلب

مبلغ اختلاس صندوق رفاه بیشتر از 32 میلیارد تومان است/ رييس قوه قضائيه موضوع را جدی پيگيری می‌كند

saba mn

ارسال های توصیه شده

وزیر علوم در جمع خبرنگاران:

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

فرهادی گفت: مبلغ اختلاس صندوق رفاه بیشتر از 32 میلیارد بود و این پرونده در حال پیگیری است.

3164945_623.jpgبه گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، محمد فرهادی وزیر علوم و تحقیقات در جمع خبرنگاران در دانشگاه شهید بهشتی گفت: مبلغ اختلاس صندوق رفاه وزارت علوم بیشتر از 32 میلیارد تومان بوده است و این پرونده در حال پیگیری است. این پرونده مفتوحه است و رئیس قوه قضاییه بسيار جدي پیگیری آن است.

وی افزود: من به این شیوه جواب نمی‌دهم پرونده از گذشته تا به امروز در حال پیگیری بوده و بیش از چند ماه است كه به قوه قضاییه رفته و دستور رسیدگی آن داده شده.

فرهادی عنوان کرد: چرا به حاشیه‌ها دامن می‌زنید قرارداد سوری بسته شده است و پول بچه‌های ملت رفته، اين يعني برخي افراد اختلاس کردند بنابراين دیگر به حاشیه‌ها دامن نزنید.

• Like 1
لینک به دیدگاه

3000 میلیارد اونجا

90 هزار میلیارد تقریبا پدیده

32 تا اینجا

کلی هم خرد و ریز دیگه

این همه پول بوده و ما در فشار زندگی میکردیم ؟؟؟

مردم خواهشا از خودتون سوال کنید :

این همه پول بوده و ما ....

• Like 2
لینک به دیدگاه
3000 میلیارد اونجا

90 هزار میلیارد تقریبا پدیده

32 تا اینجا

کلی هم خرد و ریز دیگه

این همه پول بوده و ما در فشار زندگی میکردیم ؟؟؟

مردم خواهشا از خودتون سوال کنید :

این همه پول بوده و ما ....

من از خودم سوال کردم به جوابی نرسیدم !!!!!!!!!!!!

این پول حتما مال از ما بهترون و کشورهای همسایه !!!!!!!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینا پولهایی بوده که به بیرون درز کرده

اگه میزان درآمد های ایران و میزان خرجش رو حساب کنید به رقم های سر سام آوری میرسید که همگی به دست آقایون هاپولی شدن.

چه مقدار رو خرج سیاست های تفرقه افکنی گسترش عقاید جنگ و عوامل تروریستی شده رو دیگه بماند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااچقدپولللللللللللللل چنتاصفرداره.اونوقت اگه 1000 تومان روی زمین پیداکنی و برداری میگن میمیری میبرن جهنم چوب... ولش کن ولی دورازشوخی یک مدادهم اگرمال کسی بودبرندارچون ازانسانیت به دوراست.خب ایناآخرش به ر.اصلاشمابیکاری این پستهارامیزنی که بیام حرف بزنم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...