saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وزیر علوم در جمع خبرنگاران: [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] فرهادی گفت: مبلغ اختلاس صندوق رفاه بیشتر از 32 میلیارد بود و این پرونده در حال پیگیری است. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، محمد فرهادی وزیر علوم و تحقیقات در جمع خبرنگاران در دانشگاه شهید بهشتی گفت: مبلغ اختلاس صندوق رفاه وزارت علوم بیشتر از 32 میلیارد تومان بوده است و این پرونده در حال پیگیری است. این پرونده مفتوحه است و رئیس قوه قضاییه بسيار جدي پیگیری آن است. وی افزود: من به این شیوه جواب نمیدهم پرونده از گذشته تا به امروز در حال پیگیری بوده و بیش از چند ماه است كه به قوه قضاییه رفته و دستور رسیدگی آن داده شده. فرهادی عنوان کرد: چرا به حاشیهها دامن میزنید قرارداد سوری بسته شده است و پول بچههای ملت رفته، اين يعني برخي افراد اختلاس کردند بنابراين دیگر به حاشیهها دامن نزنید. 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 3000 میلیارد اونجا 90 هزار میلیارد تقریبا پدیده 32 تا اینجا کلی هم خرد و ریز دیگه این همه پول بوده و ما در فشار زندگی میکردیم ؟؟؟ مردم خواهشا از خودتون سوال کنید : این همه پول بوده و ما .... 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 3000 میلیارد اونجا 90 هزار میلیارد تقریبا پدیده 32 تا اینجا کلی هم خرد و ریز دیگه این همه پول بوده و ما در فشار زندگی میکردیم ؟؟؟ مردم خواهشا از خودتون سوال کنید : این همه پول بوده و ما .... من از خودم سوال کردم به جوابی نرسیدم !!!!!!!!!!!! این پول حتما مال از ما بهترون و کشورهای همسایه !!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تا زمانی که حوزه دولت بزرگ هست اقتصاد دولتی باشه وضع به همین منوال خواهد بود 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینا پولهایی بوده که به بیرون درز کرده اگه میزان درآمد های ایران و میزان خرجش رو حساب کنید به رقم های سر سام آوری میرسید که همگی به دست آقایون هاپولی شدن. چه مقدار رو خرج سیاست های تفرقه افکنی گسترش عقاید جنگ و عوامل تروریستی شده رو دیگه بماند. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااچقدپولللللللللللللل چنتاصفرداره.اونوقت اگه 1000 تومان روی زمین پیداکنی و برداری میگن میمیری میبرن جهنم چوب... ولش کن ولی دورازشوخی یک مدادهم اگرمال کسی بودبرندارچون ازانسانیت به دوراست.خب ایناآخرش به ر.اصلاشمابیکاری این پستهارامیزنی که بیام حرف بزنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده